Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetili mele drgai,Celia a avut dreptate am inceput serviciul si stau tare prost cu timpul.Cand ajung acasa il pupacesc pe Vladutz non-stop
Imi prinde tare bine faptul ca am mai iesit din casa dar imi e un dor nebun de el in cele 6 ore cat stam despartiti.Lucrez doar cand e sotul liber pana pe 1 octombrie cand speram sa inceapa gradi.
Va pupicesc pe toate si sper sa intru mai des.Am uitat sa va spun ca Alinush e la spital deja se pare ca vine bebelina mai repede asa ca sa ne rugam pt ele sa fie bine.Byeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimeli spune:

Nastere usoara si sanatoasa Alinei... si eu care credeam ca ne gasim in spital Multa bafta!

38+ cu Octavian & Mamik deCami-5ani
DPN 07.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Fetili mele drgai,Celia a avut dreptate am inceput serviciul si stau tare prost cu timpul.Cand ajung acasa il pupacesc pe Vladutz non-stop
Imi prinde tare bine faptul ca am mai iesit din casa dar imi e un dor nebun de el in cele 6 ore cat stam despartiti.Lucrez doar cand e sotul liber pana pe 1 octombrie cand speram sa inceapa gradi.
Va pupicesc pe toate si sper sa intru mai des.Am uitat sa va spun ca Alinush e la spital deja se pare ca vine bebelina mai repede asa ca sa ne rugam pt ele sa fie bine.Byeee

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Felicitari pentru job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi, multi, multi ani, MIHA!
Sa ai parte de fericire, sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile, un cer senin, mult noroc si numai bine in viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Celia, deocamdata nu. Merci ca te gandesti la mine.
Momentan ne pregatim sa ne mutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

celia multumim de intrebare,suntem bine acum.a trecut Daria printr-o faza de viroza .A avut febra vreo 2 zile dar a luptat organismul singur - nu i-am dat decat antitermice.Cu ocazia asta am luat legatura si cu un dr homeopat,sper sa putem colabora in sezonul rece
in rest in gradina avem acum o multime de fructe drept pt care papanim amandoua fructe la greu-eu daca se poate cat mai crude.Acum e plecata nepotica mea la munte iar daria e dezorientata asa singurica .Incerc sa suplinesc eu lipsa ei dar recunosc ca nu prea mai am spor la sarit/alergat prin curte.Cu iesitul prin parc ne e mai greu-eu am devenit mai lenesa si in plus in orice parc am merge daria ar avea de mers mult pe jos=+autobuz(ze) si nu ma risc sa-mi fie super obosita la sfarsit si sa vrea in brate ca nu o mai pot lua deloc

lorex ,oanka bine ati venit si sarcini usoare

Mihaela 18+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

mihaela numai bine iti doresc si un calduros La multi ani

Mihaela 18+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Miha!

Am vorbit cu Inesa si sunt bine. Asteapta la socri reintoarcearea sotului. Speram ca saptamana viitoare sa se intoarca acasa.

Alina, nastere usoara si bebe sanatos.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am uitat sa va ofer o ..... dar m-am intors.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi

iulia.... mersi de , azi mi-ai luat-o inainte... azi chiar vroiam sa intreb de inutsa... ce mai face si bia... e bine ca sunt sanatoase ... Stefi ce mai face?... pt ea

LA MULTI ANI !!!!! MIHA, sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata de cei dragi

hai Alina !!!!!! nastere usoara si bebe sanatos
moldoveanca... Felicitari pentru job !

ieri darius mi-a udat mobila ... adica l-am lasat fara pampers prin casa si vroiam sa incepem sa stam mai mult timp pe oala... nu doar 2 minute cat statea de obicei .... si cavalerul meu se ridica si se duce la tv si incepe udatul prin casa... azi repetam din nou dar mai mult stam pe oala

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput