Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
kimeli,alinush felicitari pt bb vostri,sa fiti sanatoase iar ei niste copii minunati
kimeli,ramona as ecografia morfofetala la cabinet la dr Mihaila cat costa.Eu am programare luni si sa stiu la ce sa ma astept(sper sa cititi in timp util)
Mihaela 19+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Daniela!
Sa fii iubita si fericita.
ramona_as, eu am avut carucior Baby Care de care am fost foarte multumita.... Asta acum 3 ani..... Acum...deja eu ma uit dupa triciclete... trotinete...
Ma duc la citit, ca am listat cartea "Intre parinte si copil", care mi se pare foarte interesanta, are exemple din viata reala si sfaturi cum ar trebui sa faci. Si am descoperit ca sunt situatii cand fac tocmai pe dos decat cum ar trebui. Evident fara sa imi dau seama si evident la repezeala si dupa aceea imi pare rau.
O gasiti pe www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania
4shared/Cresterea copilului/Psihologie - Copii/Intre parinte si copil.
Mai sunt si alte carti interesante... Eu am descarcat si Intelege-ti Copilul si Meseria de parinte.... Acum imi trebuie timp de citit....
Deci inutsa, am pus aici adresa unde gasesti cartile, sa stie si restul fetelor. Eu am gasit-o la fetele de la subiectul Iasule.... Citeste acum cat bebelina e mica, ca apoi e mai greu cu timpul.... Iti spun, ca eu nu apuc sa citesc decat cat doarme ea....
Lacramioara si Stefania Iulia
ramona_as spune:
La fiecare eco pe care mi-o facea la cabinetul lui eu plateam 100 lei; si mi-a explicat ca de fapt morfofetala reprezinta masuratorile pe care el oricum le face la fiecare eco...asa ca nu te speria, stai linistita ca nu e f scump; cel putin la mine asa a fost.
Celia spune:
La multi ani, Daniela!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
LA MULTI ANI DANIELA
Multa sanatate,fericire si bucurii!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
dastefa spune:
buna dimineata,azi beti sau aveti program de leneveala?
haideti sa va spun cam cu ce ma framant eu la ora asta.Ar trebui sa o duc pe Daria de maine la cresa dar cred ca am sa merg doar sa platesc ca sa ii pastrez locul si mai vedem noi.Sunt nehotarata ce fac cu ea dupa ce nasc: asi duce-o la cresa/gradinita(in ideea ca asi gasi vreun loc la gradi) ca sa am timp pt bb si pt toate cele din casa dar pe de alta parte ma gandesc ca va aduce de acolo diverse boli care se vor lipi si de cel/cea mica.Chiar nu stiu ce ar fi mai pt toti.
ramona as mersi mult de raspuns.Mi-a mai venit inima la loc.Ca la ce preturi auzisem ca se percep la Bucuresti pt morfofetala ma luase cu rau
daniela la multi ani!! fericiti sio sanatosi alaturi de cei dragi(cu scuzele de rigoare pt intarziere)
Mihaela 20+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
moldoveanca spune:
Buna dimineata dragelor o cafelutza si pt mineEu sunt la munci ,Vlad e cu tati acasa.
Daniela, La multi ani sa fii sanatoasa,fericita si iubita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
Neata si de la noi!Si o pentru Moldo
Noi azi avem nunta,tati lucreaza in tura de dupa-amiaza si seara mergem la
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
iulia-stefy spune:
Salutare!
Noi am fost o ora prin balti... Stefy dotata cu umbreluta cu urechiuse, pelerina de ploaie cu Scooby Doo si cizmulite de cauciuc.... Cei mai multi se uitau la noi ca la nebuni... In special la mine, ca las copilul prin balti.... Dar tinand cont ca atunci cand eram mica si ploua, placerea cea mai mare era balacitul in balti.... Si mai ales ca mama a inteles asta si ne lua cizme de cauciuc sa ne putem balaci.... Asa ca fac si eu asta pentru ea...
Ne-am intors acasa dupa o repriza de balti... E super fericita.... Dar azi am ajuns aproape uscate... Dar aseara.... A sarit int-o balta de m-a facut si pe mine fleasca si s-a udat si ea pana la fund..... Deci mai repetam experienta... ca i-a placut foarte mult...
La multi ani, Teodor(mephala30)!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de parinti.
dastefa, pareri pro si contra gardinita pentru mamicile cu bb2 gasesti la subiectul Fulguleti de 2006. Tocmai despre asta se discuta acum..... Sunt si avantaje si dezavantaje. Eu sunt pro, ca gradi aduce un mare plus in educatie, dar exista si posibilitatea sa aduca virusi la cel mic, sexista si posibilitatea sa se simta indepartat de mami pentru ca vine bb2.... Citesti mai multe la Fulguleti....
Multa bafta sa iei decizia cea mai buna pentru voi...
Lacramioara si Stefania Iulia
Celia spune:
Buna ,
Ella, petrecere frumoasa! Bia ce face?
Dastefa , cea mai buna decizie s-o luati legat de gradi pentru Daria.
Parerea mea e s-o dati la gradi, va socaliza si vei avea timp si tu de bebe, casa si de altele si legat de problema virusilor ...pot fi luati si din alte medii nu numai de la gradi....
Lacra , felicitari mamico pentru distractiile lui Stefy!
Eu una nu am echipat-o pe Andreea cu cele necesare si de aceea m-am ingrozit cand am vazut-o prin balti caci si ei ii place si mai prinde usa de la intrare lasata intredeschisa si ... mai prinde-o prin balti...
Teo , serviciu usor! Mami dar ce serviciu ai duminica si cu acces la forum?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009