Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Celia spune:
Kimeli, felicitari! Bine ai venit , bebe Octavian , sa fii sanatos si papacios si sa-ti bucuri parintii!
Alinush, felicitari! Bine ai venit, bebelina Doris, sa fii sanatoasa si papacioasa si sa-ti bucuri parintii!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Celia spune:
Daniela si Irina, ma bucur ca dulcetele sunt colege. Dar imi pare rau ca sunt probleme la Amalia cu acomodarea , iar la Iustina cu atitudinea"tantelor"...Eu sper sa treaca cat mai repede problemele de acest fel si sa fiti si voi linistite.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
tuscut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Daniela si Irina, ma bucur ca dulcetele sunt colege. Dar imi pare rau ca sunt probleme la Amalia cu acomodarea , iar la Iustina cu atitudinea"tantelor"...Eu sper sa treaca cat mai repede problemele de acest fel si sa fiti si voi linistite. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
![](pupic.gif)
inutsa spune:
Salutare!
ramona_as camasi de noapte iti dau ei, o schimbam in fiece dimineata, uneori chiar de mai multe ori, pt ca ma patam toata de lapte.
Si eu am avut geanta de mana si nu m-au lasat.
In spital e curat, nu e hotel, dar e ok. Asistentele se poarta bine, eu, de exemplu, nu le-am dat bani [cu exceptia persoanelor care mi-au asistat nasterea] si s-au comportat bine.
Curaj pentru marea zi!
dastefa capul sus! O sa vina si soarele
katy sa treaca toate!
kimeli, alinushFELICITARI PENTRU BEBEII NOU-NASCUTI! SA CA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!!!
Alina trec supararile
ce nesimtita asitenta
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
ella, daniela, mai e un magazin cu rochii frumoase de ocazie langa universitatea petre andrei, pe colt la strada elena doamna.
katy, nu cumva ai infectie urinara? nu cred ca e bine sa stai asa pana pe 2 octombrie...
Kimeli, felicitari pt copilas. Tot de unt cu miere d ealbine Vroiam sa-ti amintesc si eu. 13 +
iulia-stefy spune:
Salutare!
Katy, capul sus ca DD are grija de copilasi, dar mi se pare un termen mult prea lung 2 octombrie... Eu zic sa mai mergi si la alt medic.... Copilul tau e cel mai important...
Kimeli, felicitari si bebe-ului multa sanatate. Cu colicii incearca un saculet cu sare incalzit, pus pe burtica... De cele mai multe ori da rezultate... Iar pentru sani, am mai scris ca Garmastan e ... un vax, ca sa ma exprim... mai plastic. Am recomandat zilele astea fetelor unt amestecat in proportie egala cu miere si topit pe baie de aburi... Pentru mine a facut minuni....
Alinush, felicitari si refacere usoara.
Irina, imi pare nespus de rau de patania Iustinei. La ce cresa ai dus-o? Cum e posibil sa lovesti un copil? Cine ii da dreptul asta? Pai cum sa mai vrea copilul sa mearga acolo daca e batut? Asta e de pus la zid....
Lacramioara si Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la o ...
noi azi avem zi de + calcat...deci o zi full....
va doresc o zi frumoasa si weend placut
Alina cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Kimeli spune:
Buna dimineata!
Multumim frumos tuturor pt urari!
ramona_as pt BB mi-au cerut doar pampersi atat si la plecare costumas, caciulita si paturica sau ce ai tu pregatit pt el. Iar eu am avut voie cu capot/halat, fara camasa de noapte ca iti dau ei de-ale lor, pe care le schimba zilnic sau ori de cate ori e nevoie (in caz ca te patezi) slapi de plastic, vata, absorbante, calmante (algocalmin sau piafen), oxitocina pt lactatie ( eu mi-am luat 3 fiole chiar de la farmacia din fata maternitatii), pansamente vivapore (daca nasti prin cezariana), prosoape pt fata si maini si unul pt sani si toate acareturile de genul pasta dinti, periuta, perie par, sapun, gel antibacterian pt maini, si ce mai doresti tu sa ai la tine. Scria pe acolo pe un afis si le-am vazut si pe restul fetelor cu bagajul in sacose de plastic ca nu te lasa cu geanta de voiaj sau alt tip, dar eu chiar dintr-aia am avut si nu mi-a zis nimeni nimic.
Sper sa iti ajute... si nastere usoara. Aaaa... si iti mai recomand rabdare multa ca o sa ti se para ca alea 4 zile nu se mai termina... eu asa am patit
O zi frumoasa va doresc! Am fugit la BB!
ramona_as spune:
Multumesc si tie Inutsa si tie Kimeli pentru informatiile f folositoare; am asa niste emotii cand ma gandesc ca se apropie momentul, dar nu stiu de ce imi este mai frica: de operatie, de aducerea pe lume a lui beb sau de spital, pru si simplu....
Trebuie sa imi cumpar un capot ca nu am, si centura postnatala.....in rest am de toate zic eu; ah, si niste calmante tre sa mai iau.
Oricum miercuri am programare la dr. si atunci il mai intreb si pe el ce si cum.
Abia astept sa il vad pe beb la eco din nou si sa imi spuna ca e bine, si pote fixam si data operatiei.
ramona_as spune:
Chiar, mamicilor, voi ce fel de carucioare v-ati luat pt bebe? ca eu nu stiu de care sa imi iau; stiu doar ca vreau sa fie f usor, cum ar fi peg perego sau brevi, ca nu sunt f scumpe.