Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 16
Kimeli spune:
Buna seara dragelor!
Multumesc celor care mi-ai raspuns si celor care si-au facut griji pt lipsa mea justificata dealtfel....
DA intradevar BB-ul meu nu a mai avut rabdare si in dimineata zilei de 28, la 8.20 a venit pe lume Octavian 3.550kg, cezariana la urgenta ca ajunsesem la spital cu dilatatie 5 si cu uter cicatricial de la prima sarcina. Ce sa zic... dr. Scurtu a fost peste asteptari, in schimb conditiile din maternitate mi-au lasat un gust foarte amar ... groaznic. DAR... acum suntem bine, maine implinim 1 saptamana, papam si tzatze si biberon si suntem blond cu ochi albastri... iar am dat-o in bara cu aspectul fizic ca si primul copil e leit taica-sau... DAR iar ma intorc bine ca e sanatos si el si noi... la urma urmei asta e cel mai imortant.
Acum marea noastra problema sunt tzatzele astea care ma dor f tare, ma storc la pompa ca am rani mari... ma dau eu intr-o disperare cu garmastan dar nik-nik. Rabdare... si iar rabdare mi-a zis doctora sa am ca cica o sa treaca... BB-ul are colici, saracutul se inroseste f tare si se strange rau de tot cand il trec durerile, dar am inteles ca nu trec pana la 3 luni oricat m-as chinui... incerc si eu sa i le ameliorez cat pot cu ceiut anticolici.
O sa incerc sa va mai tin la curent asta daca o sa-mi permita timpul...
Stiu trebuie sa schimb si semnatura, de acum data viitoare...
See u soon!
38+ cu Octavian & Mamik deCami-5ani
DPN 07.09.2009
moldoveanca spune:
Salutare,intru si cate putin zilele astea ca nu-mi mai vad capul de treaba.
Aseara a nascut Alinush o fetita de 2 kg700 pe nume Doris Maria si sunt bine amandoua dupa un travaliu tare ciudatel.
Daniela te inteleg perfect eu am observat ca de doua zile Vladut a devenit tare trist si se agata cu disperare de mine iar eu simt ca innebunesc .La inceput a fost tare fericit la ai mei,la frate-miu,cu tati,pana si-a dat seama de ce se intampla.Sper ca asta sa-l ajute si sa se adapteze usor la gradi ca altfel nu stiu ce ma fac.
Azi am fost la o petrecere de mot si a fost tare dragut ,am dansat,am cantat,a cazut lat la somnic
aeperju spune:
Felicitari Alinush! mUlta sanatate si refacere rapida1
Kimeli, pentru colici tine si tu un regim strict cu fierturi ca sa nu-l mai doara burtica. Eu asa am facut si a mers. Cand si cand il mai durea burtica si foloseam gripe, dar inr est totul ok. Incearca si asa. Mult noroc!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
dany... fruntea sus mamico ca o sa treceti si peste asta, hai ca o sa fi totul bine
dastefa...
kimeli, bine ati revenit, te inteleg perfect... stiu cum e si eu am avut probleme ...cred ca a zis si iulia ... unt de tara cu miere de albine e bun pt sani...
Alinushfelicitarirefacere usoara
noi suntem bine, cu mici esceptii...aseara am avut o " discutie discutabile cu sotul" in privinta unor lucruri din familie si nu vb pt moment ... dar va trece si aceasta furtuna
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
tuscut spune:
Salutare dragele mele!
Asa cum v-a spus Daniela, fetele noastre sunt impreuna la cresa. Nu a vrut sa manance in prima zi...deh, ea mai face mofturi si acasa si am inteles ca nu au fortat-o. A venit destul de incantata acasa si a povestit ca "a uncat chetza copii". Ieri dimineata a plans dupa Amalia in schimb la pranz i-a povestit mamei ca "tanti na-na guitza no papi" - in traducere - a luat palma peste gura ca nu a vrut sa pape. Va dati seama ca am luat foc. Copilul nu stie sa minta si am mai intrebat-o de vreo cateva ori iar ea tot imi arata cu palma la gurita. Imi pare rau ca nu am filmat-o cu telefonul. Azi dimineata era foarte incantata ca merge la copii pana a vazut-o pe ingijitoare sau asistenta sau ce-o mai fi si a inceput sa tipe cat o tine gura. Am luat-o la intrebari si mi s-a parut derutata mai mult de faptul ca Iustina povesteste decat de intamplarea in sine.
In final am hotarat sa mai incercam cateva zile si daca ceva se mai intampla o retrag de la cresa.
Eu stiu ca Iustina e destul de incapatanata dar...e totusi un copil care a schimbat mediul si indiferent cati copii sunt si cat de mult ar plange asa un comportament nu poate fi justificat.
Haideti ca m-am plans destul, dar simteam nevoia sa-mi vars naduful
V-am pupat! O zi minunata!
ramona_as spune:
Kimeli felicitari pt beblus; sa fiti sanatosi amandoi; ma bucur ca ati trcut cu bine experienta din maternitate; eu acusi tre sa nasc peste vreo 2 sapt si am mari emotii tocmai pt conditile din maternitate; cu ce te-au lasat ca bagaj? dar pt bebe?
Am inteles ca de acuma de la 01.09.2009 nu mai lasa copiii in camera cu mama; ii tin separat; e o decizie a DSP, ca au avut controale la greu din cauza stafilococului auriu;
Felicitari ica o data!
ella10 spune:
Neata si de la noi!
Daniela am citit ca esti in cautare de rochie de ocazie(de nasa),eu ieri am haladuit prin oras dupa o rochie de ocazie,nu de nasa ,doar de ocazie si am fost prin siraj unde ma vazut multe modele frumoase si chiar convenabile ca pret,apoi am fost la Otiola si acolo sunt foarte multe modele,si lungi si scurte,foarte dragute insa eu cum sunt nehotarata de fel....si apoi am ajuns si prin Carrefour Felicia de unde mi-am luat rochita,de la Nissa.Acum depinde ce fel de model vrei insa daca ai o croitoreasa buna e mai bine sa-ti faci.
Acomodare usoara Amaliei la cresa!
O zi frumoasa va doresc!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
danyelle005 spune:
Irina cu cine ai vorbit? Cu doamna Lili?- o doamna vopsita roscat-e asistenta. Deci nu a negat ca a batut-o? Azi Ami a plans dar parca mai putin, oricum s-a linistit repede dupa ce a intrat. Si Ami a plans intr-o zi la plecare dupa Iustina Noua deja ne curge nasul si am stat de vorba cu doua mamici si copiii lor sunt mucosi. Si in cazul lor e la fel...cu plansete de cum vad cresa.
Lacra am lasat-o ieri la somn pentru ca am auzit mai multe cazuri in care copii se obisnuisera sa fie luati de parinti dupa masa de pranz si nu mai vroiau sa doarma. De asta am hotarat sa o las sa doarma acolo sa vad cum se descurca; cica a plans putin cand au pus-o in patut dar s-a linistit repede avand si un bebe de jucarie de acasa cu ea. Si a dormit aproape o ora - eu sunt multumita, sincer nu ma asteptam sa adoarma si eram pregatita sa ma duc s-o iau daca nu adoarme. Oricum pe la 19 ma lua de mana sa mergem la nani
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Ella multumesc de ponturi ; da, am fost si eu prin Siraj si am vazut cate ceva....dar si eu sunt cam nehotarata si chiar daca mi-as cumpara gata facuta tot trebuie modificata. La croitoreasa la care vreau sa merg si-a croit si fina niste rochii si coase fain.
Alinush felicitari, sa-ti traiasca bebelina si refacere usoara.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007