Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am intrat sa beau cu voi si ma duc la lucru... Poate mai intru mai tarziu....

Ascultati asta http://www.youtube.com/watch?v=wvueIRGywLE Am primit-o si v-o trimit si voua. Auditie placuta.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

inutsa... am vazut pozici, vad ca vrei sa o inveti pe Bia de mica ... sa mearga la cumparaturi
celia ... darius e matinal... cat a stat in burtica , eu tot la 6 .15 ma trezeam... ca stateam cu sotul la o cafea, asa ca sunt obisnuita
byuinca o data ...bafta multa la ex... si dupa el
mihharo sa iti fie de bine concediul
Katyuscha... vad ca nu ai somn,sarcina usoara in continuare si fara probleme, ai intrebat doctorul ? nu ti-a zis nici un tratament?
iulia, servici usor si mersi de videoclip

asera am vazut unele poze de la nunta... asa ca am pus cateva si la semnatura, mai asteptam cateva poate sapt viitoare apar

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Fetelor multumesc mult pt incurajari ....azi a fost si mai rau, nici nu am parcat masina si a inceput sa planga si sa strige "mama bate" (mama ia-ma in brate) si nu s-a oprit deloc din plans, iar cand a luat-o doamna in brate a inceput sa o traga de par.Partea buna e ca nu a plans mult..ca am stat la usa si am ascultat. Colac peste pupaza ii ies si doi canini si e tare agitata, s-a trezit intr-una asta noapte. Azi vreau s-o las la somn acolo, am sa incerc un telefon pe la 1.30 sa vad ce face...

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Mihharo bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine.

Inesa ce dulceata de fetita ai tu acolo

Anilansa se vede ca v-ati distrat la nunta; modelul ala de rochie mi-a atras si mie atentia zilele trecute cand am fost sa vad de rochie de nasa; pana la urma cred ca o sa-mi fac rochia ca ma ajunge mai putin...

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi!
Azi am fost si noi matinali, la 7 eram in picioare, iar acu Bia e iar la somnic

mihharo sa va fi de bine odihna!

Lacra merci de melodie. Eu tot lapte servesc

Katy pai de ce nu mergi la medic? La analizele trecute ce ti-a iesit? Starile emotionale sunt de la sarcina, cred eu.
Pe Bia nu o dau la nimeni, nici cand o ia altcineva in brate nu sunt super incantata ca mi-o ia

Alina ati fost frumosi la nunta

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_as spune:

Inutsa Multumesc pt listuta: in mare le am pe toate (nu am capot si camasa de noapte)dar nu le-am pus in pungi; am o gentuta de mana, oare nu ma va lasa cu ea? ca special nu mi-am luat una mare.daca nu, o iau si bag geanta in sacosa.
Dar in spital cum e? curat? asistentele cum se poarta? inafara de faptul ca asteapta bani......
Eu voi face cezariana, dar sper sa fie ok totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

mihaela se vede treaba ca te-ai stresat inutil pt acest concediu ca pana la urma pe ansamblu a fost bine.Ma bucur pt voi

inutsa mi-am facut o programare la cabinet la dr Mihaila -sa vedem cum decurge.Daca totul e ok raman la el

din pct de vedere financiar se pare ca toate vestile proaste vin la pachet-dupa fazele cu 10 zile neplatite sau reducere de 15% din salar mai aflu acu ca si indemnizatia pt cresterea copilului vine cu f multe luni de intarziere.Ma tin cat pot de bine de marginea butroiului ca simt ca ma duc la fund

Mihaela 19+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Daniela, daca stai acasa eu zic sa nu o lasi inca la program normal.... In capsorul ei ala mic, se simte parasita... abandonata... Ieri n-a stiu ce o asteapta, dar azi stia deja si de aceea a reactionat asa.... Mai las-o o perioada doar pana la pranz pana se mai obisnuieste.... Doamne ce mila mi-e de ea.... cand stiu cum se agata si Stefy de mine in prima saptamana.... Acomodare usoara si un Amaliei sa ii treaca repejor supararea...

mihharo, sa va fie de bine vacanta....

Inutsa, maine, am sa-ti servesc un lapte... special pentru tine.

dastefa, capul sus mami... Copilutii tai au nevoie de tine.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Katyuscha... vad ca nu ai somn,sarcina usoara in continuare si fara probleme, ai intrebat doctorul ? nu ti-a zis nici un tratament?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

la mine diferenta de ore e de 10 ore fata de Romania voi cand va culcati eu abia ma trezesc
cat despre tratament astept pana pe 2 octombrie ca atunci ma duc sa vad ce or sa faca cu mine daca ma baga in tratament sau nu

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Neata si de la noi!
Azi am fost si noi matinali, la 7 eram in picioare, iar acu Bia e iar la somnic

[Katy pai de ce nu mergi la medic? La analizele trecute ce ti-a iesit? Starile emotionale sunt de la sarcina, cred eu.
Pe Bia nu o dau la nimeni, nici cand o ia altcineva in brate nu sunt super incantata ca mi-o ia

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

am fost la medic si nu miau facut nimic decat analize si ca trebuie sa astept nu miau facut un control afurisit pe masa sau sa ma trimita la un eco sa stiu ca bebe e bine offf mam saturat de straini pana peste cap

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput