Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!
Am reusit, in sfarsit sa pun poze noi
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Bianca#5376792511695416002
Trebuie sa recunosc ca sunt tare fericita, fata mea a zis deja "mama" : am auzit-o gangurind intr-o zi "amamam", cu siguranta a vrut sa zica "mama" , doar ca nu i-a reusit din prima.

Despre slabit... asta e, o sa incerc sa mananc mai putin ulei, si cat mai sanatos. De cand am venit in Iasi, daca am tot aranjat pe aici, din lipsa de timp am mancat mai putin si s-a simtit imediat la lapte, e mai apos, deci de regim nici nu poate fi vorba. Sa fie Bia sanatoasa si sa pape cat mai mult laptiuc, in rest o sa ma descurc eu .

ramona_as bine ai venit si un bebe sanatos tun sa ai!
Eu am nascut recent la Cuza si iti dau lista cu ce mi-am luat.
Pentru bebe: pampers, baneocin, vata. Cu servetele umede, hainute nu te lasa.
Pentru mine: buletin, analize medicale din timpul sarcinii, adeverinta de asigurat, halat, sosete [mi-a fost frig in travaliu], slapi, prosop pt fata + pt corp + pt sani, absorbante, vata si tifon, gel de spalat Johnson's Baby -in loc de sapun [care l-am folosit si pt bebe o data], cana, farfurie, cutit, lingura, produse de ingrijire [creme, pasta de dinti etc.], supozitoare cu glicerina [pt constipatie], garmastan [pt rani la sani].
Poti sa-ti iei si tampoane de sani si sutien de alaptat/bustiera, caci mie, de exemplu, imi curgea laptele fara ca sa alaptez si ma patam toata pe camasa pentru ca nu imi luasem bustiera. Ia-ti si ceva de mancare si de baut, caci cine stie cand primesti mancare [in prima mea zi de internare nu am primit mancare decat pe seara]. Sau nu trebuie sa mananci daca faci cezariana?
Poti sa nu-ti iei toate din prima, ci strictul necesar initial, iar apoi iti aduce sotul ce mai ai nevoie.
Aaaaaaaaa sa nu uit! Pune-ti lucrurile in pungi, nu in geanta umar/pe rotile, caci ti le intoarce inapoi, asa am patit eu. Iti pui in punga/pungi lucrurile si e ok.

Alina bravo lui Darius pentru progres. Gata, ai flacau, ce mai!

Celia ce cretulica adorabila ai si baiat mare!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare si de la noi dupa ceva vreme de pauza. Am intrat intr-un fel de depresie si nu am avut dispozitia necesara sa scriu.

Cristina felicitari! Sa de-a Domnul sa aveti un bebe sanatos!

La noi azi a fost a doua zi de cresa. Ieri nu a plans, cred ca nici nu si-a dat seama ce se intampla, dar azi dimineata a plans cand a luat-o doamna din brate de la tati si il strangea tare pe tati de tricou si striga tare tati-tati si cand m-am dus s-o iau a inceput iar sa planga cand m-a vazut. In rest a zis doamna ca nu a plans si a papat tot . Ieri nu s-a scapat pe ea, in schimb azi s-a scapat o data. Maine as vrea sa incerc s-o las sa doarma acolo...Nici nu va mai zic cate emotii am avut, mai ales in prima zi nu am fost buna de nimic pana nu am luat-o de la cresa iar dimineata cand a inceput sa planga mi s-a rupt sufletul auzind-o...

Una peste alta suntem colege de grupa cu Iustina de mami Tuscutsi de cresa cu Victor de mami Ghinetz, care e la alta grupa.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salut gagici...
Celia ,Anilansa, multumesc si sa de-a DDsa intru si sa si iau examenul ala...mult asteptat.
Oana, eu i-am taiat motul afara si napoi am luat ceata si m-am dus la iarba verde in Bucium.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Inuta , am vazut o gogosica superba...care deja adora cumparaturile
Dany, mult succes cu fata, si eu am vrut sa il dau pe Casian , dar nu am prins loc din pacate la cresa de stat.In ceea ce priveste emotiile , dispar pe parcurs, cand ai sa vezi ce progrese face fata...ai sa vezi ce bine o sa fie...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor mi-ati adus aminte ca trebuie sa dau un semn de viata pe la cresa sa nu creada ca am abandonat dar acum pana pe 15 septembrie ne mai descurcam cu bunicile din dotare.Daria ar putea merge in continuare la cresa la care este dar din noiembrie -cand face 3 ani-as vrea sa incerc sa vad daca nu apare loc la vreo gradinita.am vorbit deja la una dar situatia este incerta

inutsa un pt dolofanica ta

Mihaela 19+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Salutare mamici si pitici! Gata, s-a terminat vacanta noastra, ieri noapte am revenit acasa, ne-am simtit excelent, dar s-a terminat asa de repede... data viitoare programam cel putin doua saptamani.

Albert a tinut-o numai intr-o balaceala (ca si mine dealtfel, am inotat anul asta cat in toti anii anteriori la un loc ). Plaja a fost asa si asa, apa si cu alge si fara, depinde unde te scaldai ... cazarea insa a fost mai mult decat ok, m-am simtit mai bine ca acasa

Pun si poze cat de curand, acuma fug sa citesc din urma ce-ati mai scris voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

dany sa iesi din butoi,si las'ca fata se adapteaza ea la cresa. O sa-si faca prieteni si de abia o sa astepte sa mearga la cresa sa se joace cu ei

byu merci

dastefa merci. Ce ai hotarat cu medicul?

Ma uitam la semnatura mea " Inesa, cea mai fericita de fetita [b]Bianca-Maria (14 iulie 2009)" si cred ca ar trebui sa se inventeze un emoticon in care bebe nu are suzeta in gura, caci Bia nu o accepta de nici o culoare

Fetelor, am si eu o : parul cu care se naste bebe, cade ulterior si creste altul nou sau nu? Eu cu sotul suntem sateni si nu pricep de unde Bia e brunetica . Ma gandeam ca ii cade parul de la nastere si ii creste altul mai deschis la culoare

Eu as vrea la plimbari acu, dar dorm si sotul si Bia asa ca nu-mmi ramane decat sa "bantui" pe aici...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mihaela, sa va fie de bine concediul. Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Inutsa, multumesc .
Sa stii ca se schimba. Si Andreea era brunetica si acum e ssaten deschis.

Daniela, bine ai revenit. Acomodare usoara la gradi dulcetei si tu lasa depresiile ca nu e timp de ele... Hai intra mai des pe aici.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

INUTSA ti-am vazut printesa tu da e frumoasa rau nu mi-o dai mie?
mai fetelor eu nu ma simt bine deloc vad ca si azi am facut pipi aproape rosu burta nu e tare dar in schimb bebe e ft agitat la fel ca si mine si ma ustura jos cam unde e vezica si ma inteapa inauntru stiti voi undesi sunt plina de nervi si am o stare de plans de nu stiu pe unde sa o iau da nu am motiv deloc

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servesc cu o si ma duc sa citesc din urma si revin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput