Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi!
Am adormit printesa si va mai scriu, pan'nu se trezeste.
Aseara Bia a dormit binisor, doar ca a dormit cu o ora mai putin ca de obicei, cre ca e de vina faptul ca a schimbat "locatia".
Si daca tot sunt pe forum, sa ma plang si eu un pic . Dupa ce am nascut, la 10 zile, aveam 50 kg. M-am cantarit apoi la 40 zile si surpriza , aveam cu 5 kg mai mult. Adevarul ca am facut "masuratorile" cu 2 cantare diferite, dar simt si eu ca m-am ingrasat, caci pantalonii imi sunt mai stransi acum. Acum nu mai am greturi ca in sarcina, si pot manca in voie. Si in plus, simt foame mai tot timpul pentru ca o alaptez pe Bia, uneori si la 5 dimineata mancam ca eram lihnita. Aaaaaaaaa si nu e de neglijat si faptul ca pana acum am stat la socri iar soacra mea e experta in prajeli si in gatit cu muuuuuuuuuult ulei . Am incercat sa dau grasimea la o parte, dar se vede ca nu mi-a reusit , caci tot m-am ingrasat.
Sper ca acum, ca ne-am intors la Iasi, sa nu ma mai ingras

Alina Merci de cafea, eu servesc doar lapte
Si eu cred ca m-a copiat Bia la somn. Noroc ca nu am invatat noptile, cum faceam inainte, ca altfel nici noaptea nu dormea.

Poate pun si niste poze azi, daca-mi da "stapana" ragaz

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_as spune:

Salut la toate gravidutele si mamicile din iasi de pe acest forum! Eu sunt noua pe aici, dar vreau sa va spun ca sunt insarcinata in 37 sapt cu un baietel pe care abia il asteptam (eu si sotul meu), sunt pacienta a Dr. Mihaila si voi naste la cuza voda. Am tot citi pe aici ce ati mai scris si vreau sa dau si eu o blia mare alba pt Dr. Mihaila pt ca sunt f multumita de el; mi-a urmarit sarcina de la bun inceput si s-a purtat ca un profesionist; verisoara mea a nascut ambii copii cu el si la fel a fost super multumita de el;
sper sa fie totul ok si cu operatia pt ca voi face cezariana;
Sunt curioasa cum e la maternitate, cu ce te lasa in bagaj pt mama, pt bebe; eu mi-am facut bagajul, cam 75%-80%, dar as vrea sa mai schimb pareri cu alte mamici care au nacut recent acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Inutsa, eu zic ca sa nu -ti faci probleme de asimilare. Curand Bia va cere mai multa atentie , joaca si etapa cand va da Bia la piciorute... sa ai de unde da jos...

Byu, succes la examen.

Ella, astazi ce mai trebaluiesti?

Alina , nu v-ati intors din concediu? Ce faceti?

Iar ma faceti sa strig catalogul sa va mai prind pe aici....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!

Celia azi nu mai trebaluiesc nimic,azi lenevesc
Ar fi bine sa strigi catalogul poate mai intra si celelalte fete...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu am zis prezent de dimineata:)
ella, felicitari pt. "pisu"

Miha si ella, scuze ca nu am fost prea volubila samb cand ne-am intalnit in parc..dar eram cu "inamicu`"si mai eram si racita..nici nu am mai stat mult caci a inceput sa faca febra fata si am plecat acasa..
Mai incolo l-am zarit pe sot de ghinetz si pe cei 2 flacai in actiune pe la fantana arteziana din parc. tatic foarte grijuliu si 2 micuti foarte frumosi

oana_oana, cum la sf. lui sept. cand faceti voi taierea motului va fi asa si asa ca vreme, iti pot spune cateva localuri cu spatiu in interior de joaca. Oricum iti zic si cu exterior..:)Noi am fost pe aici:
-Alila:are loc nefumatori sus la etaj, cu casuta pt. copii, creioane, ceva jucarii, nu foarte generos spatiul destinat copiilor, maxim 6-7 copilasi spun eu, insa sa faci rezerv de masa langa spatiul respectiv, ca sa ii poti supraveghea
-Dolce Vita:deschis recent in Nicolina, inainte de pasajul ce duce la Purcica daca stii, insa locul de joaca e fain, afara, piscina cu bile, tablite de desenat cu creta, trambulina, 2 leagane suspendate din alea gen hamac(nu stiu exact cum se cheama), aveau si bicilete si trotinete..insa e departe de mesele de la terasa si nu ii vezi pe copii..doar daca stai in interior, e geam inspre locul de joaca..
-Pinochio, langa service peugeot, tot cu spatiu afara de joaca
-Hanul Dacilor, inspre bucium, tot cu spatiu afara de joaca(o casuta si leagan parca..)
-Pensiunea si rest.Alexia, dupa little texas, inainte de a o lua spre Ciric, pe stanga, spatiu de joaca exterior cu leagan, casuta si tobogan
-club 99(baza sportiva cfr,alexandru):loc de joaca (nu stiu daca exterior sau interior)
Mai sunt mai in afara orasului pensiuni care ofera si spatiu joaca copii, insa e probl de transport..stiu de Pensiunea Calina inspre Bucium, gasesti info pe internet.Casa Livaki, langa Onix si mai sunt ..insa nu am fost personal ca sa iti zic ce si cum..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Ramona , bine ai venit!
Sarcina usoara si bebe sanatos.

Ella, sper sa ai o zi de relaxare binemeritata.

Kris, vad ca faci prezenta si bine imi pare . Ati mai scapat de raceala?

Cat de curand mai dau o strigare.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ella, sper sa ai o zi de relaxare binemeritata.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

sincer mi-ar fi placut sa ma relaxez facind citeva cumparaturi...insa cum nu prea sunt bani....

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
poftiti la ... ma duc sa citesc ce a-ti scris si revin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

inutsa ... o sa ai timp de slabit... stai sa scape la picioare, ... un pt Bia,
Ramona , bine ai venit!Sarcina usoara si bebe sanatos.
Byu... bofta multa la ex.

ALY... cum a fost in concediu .. sau inca nu sa terminat?
iulia... ce mai face Stefi?... un pt printesa

azi ne-a trezit tati la 6 cu telefonul si acum nu mai avem somn, a plecat mos ene... in rest suntem bine, incercam sa tinem durerea de gingii in frau fara nurofen sau panadol... doar cu gel gingival....mofturi avem la greu
- ieri dupa amiaza stateam la tv ... si Darius prin casa, se juca cu jucariile, vine deodata spre mine si ia perna de pe pat si o pune jos, la picioarele mele dupa care pune si capul si se uita la tv cu mine .. fara sa ii zic nik, dupa 10 minute puiutul meu dormea fara nici o treaba .... a si ieri a facut s kk si pipi la oala... dupa 15 minute a pai facut si un pic pe covor

va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Buna,

Ani , dar ce matinali sunteti...
Felicitari lui Darius pentru somnic si olita.

Teo , ce ne mai spui de Alinush?

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput