Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nu am dat pe aici cu toate ca de luni sunt acasa! Am despachetat si am si musafiri- sora cu nepotul!
Copii sunt bolnavi! Cred ca la munte i-a prins... David are muci si tuseste- rosu in gat! Matei e mai rau- are rosu in gat si otita! Sunt terminata! Mi-i asa mila de cel mic... Plange de durere si e deranjat la stomagel, burtica! Poate pun poze si va povestesc din concediu!
Daniela La multi ani!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

DANIELA - LA MULTI ANI si de la noi... cu intarziere ca zilele astea numai timp de net n-am avut, cu impachetatul si toate cele aferente... zau ca as fi preferat sa merg la serviciu

Felicitari si pentru mamicile cu puiuti nou-nascuti, sa va creasca sanatosi bebelusii si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, sanatate multa micutilor! Bine ati revenit!

Mihharo, unde mai plecati de impachetezi? Continui concediu pe la munte?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Noi am fost o ora prin balti... Stefy dotata cu umbreluta cu urechiuse, pelerina de ploaie cu Scooby Doo si cizmulite de cauciuc.... Cei mai multi se uitau la noi ca la nebuni... In special la mine, ca las copilul prin balti.... Dar tinand cont ca atunci cand eram mica si ploua, placerea cea mai mare era balacitul in balti.... Si mai ales ca mama a inteles asta si ne lua cizme de cauciuc sa ne putem balaci.... Asa ca fac si eu asta pentru ea...

Exact asa a facut si mama cu mine, mi-a pus cizmulite de cauciuc si m-a lasat la "balaceala", asa ca si eu imi las baiatul... iar cizmulitele cine credeti ca a avut grija sa i le cumpere? Mama, bineinteles

Mergi la inceput

Celia - nu, din pacate nu mai plecam nicaieri, cel putin nu acum. Impachetez pentru ca ne mutam in alt apartament si nu-mi vine sa cred cate s-au strans in casa

Mergi la inceput

Alina, multa sanatate micutilor, sa se faca bine repede! Si al meu e farnait si are un pic gatul rosu, dar bine ca nu face febra. Si cand ma gandesc ca la mare statea in apa o gramada si nu a patit nimic... cum am ajuns acasa - gata raceala . Pentru care, totusi, eu suspectez curentul de pe coridorul din tren...

Si apropo de trenuri, pentru cele care vor sa calatoreasca... mergeti cu vagonul-cuseta... noi efectiv nu am simtit drumul pana la mare, nici la dus nici la intors, asa de comod a fost. O bila alba pentru CFR, a fost curat, conditii civilizate, eu una am scapat de oroarea pe care o aveam in legatura cu acest mijloc de transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mihharo, spor la impachetat si acomodare usoara in noua casa!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Moloveanca mai ai nr ala de telefon?! Te-am sunat si ti-am trimis un sms!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Pardon, am vazut ca se scrie si medicul la care esti.Pe mine ma urmareste d-ra dr.Elena Mihalceanu.Cine a nascut cu ea a fost multumita?
si pt orice eventualitate - DPN 02.03.2010
Va pup

Sarcina usoara! Am nascut 2 copii cu d-ei! E de nota 10+! Ramai cu ea si ascultya ce-ti zice! Esti pe maini bune! In caz ca o gasesti indispusa sau obosita nu o baga in seama ca-i trece repede!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Cu intarzaiere:
Cristina, Miha la multi ani!
Moldo felicitari pentru serviciu!
Cristina ma bucur pentru bebe 2! Sanatate multa!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput