Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 9
x_ggg spune:
Iar pleci, techilo???? Sa vedem cine naste azi....
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
32+ cu - Rares
AMR 8 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
M Oana spune:
Neata, dragelor, am plecat ieri dupa cercelusi, am zis sa iau firmele cu renume in piept, iar la intrebarea "cercelusi pentru nou nascuti?", am primit numa' "nu va recomandam nimic din magazinul nostru!".
Asta pana acum am primit-o numai prin farmacii, ca atunci cand le intrebam pe farmaciste ce-mi recomanda in sarcina pentru gingivita sau candida sau alte pacate ale sarcinii, raspunsul era, inevitabil : "nu va recomandam nimic, aveti tot timpul din lume sa va tratati dupa ce nasteti....".
Iar cercei am timp berechet sa-i cumpar toata viata....
Mai caut, nu ma las, chit ca dau comanda la Cellini prin tari straine, ca ei stiu ca au o gama superba pentru fetitze.
Mimika si Monicutz deci voi ati stat 10 zile in spital si v-au ajuns chiloteii de unica folosinta si 5 bucati, dar a fost necesar si de 2-3 seturi. Pai cred ca raman cu setul actual si ii fac husbandului o schita cu Carrefour-ul si drumul spre aceasta comoara, mai ales ca sper sa nu zac in spital mai mult de 3 zile, acum cum mi-o fi norocul.
Nu mai stiu exact cine intreba unde anume se gasesc acesti chilotei in Carrefour. E simplu, intrebati de raionul cu biberoane si acolo au si aceste pachetele minunate.
Uve zici ca la fetitza ti-a placut patutul verde cu albastru, e, uite ca nu esti singura, eu lu' fie'mea i-am luat patut bleu cu portocaliu, ca deja eram satula sa vad numai roz in fata ochilor.
Mangagirl sunt de acord cu tine, cu biberoanele BPA free, nu am de gand sa le fierb nici eu la mega temperaturi la care devine periculos acest BPA, asa ca nu m-am stresat prea tare cu aceast bau-bau nici eu, iar cu pompa de san si eu sunt intr-o mare dilema de care sa iau si cat sa investesc, mai ales ca nu stiu sigur cat de utila imi e si pentru cat timp. Am mers pe toate link-urile recomandate de voi, iar sa dau pe pompa electrica 500-600 lei mi se pare cam inutil, poate doar daca iau una cu 150 lei si nu-si face treaba si sunt in nevoia nevoilor, atunci poate as da atat pe o pompa, care mai are si n-spe mii de dracovenii (huse, capace, recipiente gen boluri de salata si alte inutile), sa ai sentimentul ca merita investitia.
Vreau si eu o usa secreta prin care sa iasa bebelul meu, poate reusesc sa-i explic si eu medicului meu ca exista asa ceva si sa caute pana gaseste.....
Revin cu lista lu' Uve sa vedem cum mai putem inainta......
34 +
NelaM spune:
Da, Luto, pai ma relaxez, ce sa mai fac acuma... las' ca mai fac unul si se alearga intre ei, macar stim de-o treaba! Oricum a avut avansul asta la picioare de la inceput, acuma l-a facut asa, clar, sa nu mai fie dubii. Si eu am fost la eco din luna in luna si mai nou din doua in doua saptamani. Vad ca nu ma cheama mai des, ceea ce e bine, mi-a zis ca nu se asteapa sa nastem intr-o luna de-acuma! Sa dea Domnul! Ca tre sa ne si mutam intre timp.
Apropo de doctor, mi-a mai vorbit micutul si de birth plan, m-am bucurat ca au si gaz (laughing gas, yupiiiii, bring it over, babe!!!) inainte de epidurala, la care cica nu se mai ajunge, ca e suficient gazul si nu's' ce injectabil... ei lasa, ii zic, om vedea, ca nu ma stii matalutza cum fac cand mi-or iesi ochisorii in cap de durere, de ma rogi sa fac epidurala si alta nu!
Am mai aflat ca nu ma lasa cu haine de bebe in spital, scutece, ca cica ale lor sunt sterile, vor sa fie siguri de asta. Las ca nu-i bai, ce sa mai zic, o face mama pom de craciun dupa ce iesim de-acolo, macar am scapat de o grija la bagajel...
Sa stii ca si eu simt la fel: o sa fiu o agitata si o stresata dupa nastere, dar ne-om descurca noi. Am incredere in mama natura ca ne-o da si noua instincte, om sti noi ce sa facem cand vine momentul...
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
Ellenuta spune:
gata si sedinta ..
titi doar 2 kg .. esti super tare!
alecsxa ce burtica frumoasa si ce mami slaba ...
monique si eu o am spalat-o si o spal pe eva in fiecare zi .. contribuie la crearea unei rutine si ajuta si la somnicul bebelusului.
uvegotmail as completa la lista .. garmastan e ff bun ptr mameloane. eu pampers o sa iau nr2 .. un singur pachet. daca o sa fie bb ca eva, cum venim acasa trecem la nr 3 ..
miha sa scot agitatele sau sa mai astept??
liliac cunosc problema cu copilu' care nu vrea sa manance .. eu am inceput sa-i dau vitamine multisanostol .. a inceput sa pape mai bine .. ca era chin fiecare masa ..
iulia eu i-am pus evei baneocin pudra la buric .. acum nu-i torni si tu toata cutia si un praf asa ..
ionika eu nu i-am facut evei gauri in materniatate si asa a ramas si in ziua de azi .. nu cred ca-i mai fac. acum, o sa-i fac annei gauri din maternitate ..
iulika ce frumos povestesti de bruculica .. se simte asa multa dragoste in postul tau ..
kateryna plimbareata mica .. ne dai emotii, da?
techila ce burticaaa mare .. ptiu sa nu o deochi .. eu cred ca o sa fie niste grasunei stef si andrei .. zic eu cel putin 3200g de caciula ...
raluk eu am folosit din totdeauna marca pampers si tot pe asta o sa merg .. nu s-a iritat ever si sunt si calitativi. bibe BPA free gasesti si la AVENT. mie imi plac tare bibe de la ei .. au tetinelea alea air flex si nu fac vaccum si nici nu inghite bb aer ..
eu cred ca o sa-mi iau o pompa de san de la avent, din cea manuala. am vazut ca la motehercare e 20 lire .. eu zic ca merita.
mey .. cu tigarile voastre .. vreti sa-mi faceti pofta acum??? si sampanie pe deasupra .. ce-mi mai place asti martini ...
techiluta tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco! sper sa mai vrea sa stea boraceii acolo in burtica ta ..
lucia eva a fost un bb tare nazdravan .. ma bazaia de dimineata pana seara, insa, noaptea dormea bine .. nimic nu-i convenea si a fost o maraita si o plangacioasa .. sper ca anna sa fie cumintica. voi ramane insa cu oftatul dupa o putza .. dar cine stie, poate bb3 va fi ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Gata, am terminat calcatul (emoticon de se sterge pee frunte)
Luto, neee, daca ai sti tu decat timp se uita rufele astea cu jind la mine, rugandu-ma sa le calc, si eu mereu le-am intors spatele (sincer in speranta ca poate le-o calca mama cat sunt io in spital ). DAr aseara am zis stop, am calcat o parte si azi dimineata cu forte proaspete le-am dovedit
(daaar am mai spalat intre timp 2 masini si am eu asa un gand ca pana diseara sa dovedesc si ce-am spalat azi )
mimika, vroiam si eu sa te intreb dar mereu uit. Tie ti-au facut injectii de maturare a plamanilor??
Moana, sa sti ca al meu, a cumparat chilotii din farmacie, s-a dus saracul si a intrebat din farmacie in farmacie pana a gasit tipul si numarul ca ii dadusem indicatii clare. Si sincera sa fiu cred ca am mintit aseara, nu cred ca au fost 3 pachete (am stat eu si m-am gandit mai bine ca nu ieseau la socoteala cu zilele) CRed ca am avut unul la mine si al doilea l-a cumparat sotz, nu prea mai tin minte exact, imi pare rau dar oricum ideea este ca se gasesc si in alte parti nu numai in carrefour. EU anul trecut ii comandasem de pe net sincer.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
M Oana spune:
A, Nela si a mea prunca e mai lunga-n craci cu vreo 2 saptamani bune, dar si tat'su are niste craci de manechina, asa ca nu-mi fac griji, stiu sigur ca-i a lui....
Si e si mai grasa cu vreo saptamana (la 32 de saptamani avea 2150 gr), iar pe la restul era fix pe varsta ei, acum sper s-o tina tot asa pana la final, ca din cate am inteles au si ei perioadele lor si o iau cand inainte, cand stagneaza pe la vreun capitol....
34+
Ellenuta spune:
cris tare dragute camasutele! asteptam sa vedem si rochitica de cununie!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Iulika29 spune:
Buna dimineata!! Am intrat si eu repede så va spun ca am pus Aici pozici noi cu bebe..
Techilo am vazut pozicile..Essti superbåå..Si ma gandesc ce mancarimi tre så ai cu un burticoi as amare..a mea era mai mica si ma manca de numa''...Mai e putin..
Azi mergem la doctor la ora 13.. facem si testul de auz..Si maine vine moasa pe la noi la o cafea, o tigare[:d]....Så vada cum sta treaba acasa..
Aseara dormit bine..Trezit pt papat schimbat si apoi somn pe pieptul lui mami bineinteles..Fetelor eu care ma frichineam o grozå si schimbam pozitiile des så vedeti acum cum se adoarme cu una bucata bebe pe piept si ierpureste la orice miscare sunt ''drepti''..Acum cat e mic e asa frumos så il ai acolo la piept..Dar nu va dura mut ca creste bondocul meu si nu mai poate sta asa..
Vå pup
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana hai ca va spun eu una tare...daca vreau sa departez picioarele sau sa ridic un picior asa sa-l puna peste plapuma.....mi se pun niste carcei groaznici fix in sold.....si atunci ma intreb si va intreb cum naiba am sa nasc daca eu nici nu ma pot cracana ? Cea mai fericita 36 + cu |
Iti promit solemn ca ai så poti..Må crezi??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
M Oana spune:
Monique deci raman cu pachetelul din dotare, acum sper sa-mi fi nimerit si dimensiunea, ca inca nu i-am desfacut, dar nici multa nu sunt, de la spate poti sa juri ca-s femeie normala, numai profilul ma da de gol, ieri mi-am masurat si eu talia si aveam 110 cm. Dar cum intru inca in toti bichineii de dinainte de sarcina, nu cred ca trebuie sa schimb dimensiunile.
Eu pana la lista (care va fi cu liniutze, ceea ce e mai greu pentru mine, ca-s lunga-n fraze), va mai zic pe unde am colindat prin Mall-ul din Valcea si ce-am gasit, ca zau daca nu am fost mai incantata de "provincie" decat de capitala:
- am gasit la Jolidon o pijama nici de mers pe strasse cu ea, la protibendada, dar nici de mamaitza, ceva delicat, cu nasturei in fata, din tricot elastic, cat sa dau bine in ea si cu burta si fara burta, la vreo 50 lei (si cat batusem capitala dupa asa ceva );
- tot la Jolidon am gasit sutiene superbe, asa cum visam eu, din acelea sa nu fie cu crapatura, sa-ti iasa podoaba cand ti-e lumea mai draga si nici care sa se desfaca deasupra cupei, ci pur si simplu ceva delicat, cu magnetel in fata, intre bijuterii, care sa imbrace superb sanul, ca doar meritam si noi sa fim frumusele si sa nu aiba sarme si alte nebunii, care sa fie contraindicate pentru aceasta perioada. Iar astea au la spate un sistem care se poate mari cu 5 cm, pentru o eventuala furie a laptelui, la 37 lei. Tare incantata am fost de achizitie, ca e si cochet si util si e fix cu ce-am visat. Socul cel mai mare l-am avut cand am cerut sa-mi dea vanzatoare ce marime crede, fara limita, ca nu mai stiam dimensiunea si m-am trezit ca pun pe mine unul fix dimensiunea 75 B, cat am purtat dintotdeauna..... Deci, desi eu vad niste ugere in oglinda, nu-i drama atat de mare....
34+