Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Manga si eu am perceput relaxarea in mesajele Iulikai si Mimikai....oare chiar asa bine si frumos sa fie ....ce minune....
Oare de ce am eu asa un sentiment ca voi fi agitata si dupa nastere ?
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
Raluka eu zic sa comanzi de pe un site de afara, unde scrie clar BPA free ca tu mai ai timp pana nasti sa o si primesti.
Cu toate ca sustin cele spune de Doamna Manga ca e grav daca incalzesti recipientul.....dar la pompa nu-l incalzesti....
Recoltezi lapticul si apoi il pui intr-un biberon de sticla sau BPA free.
Si sper ca nu te-ai suparat aseara (am simtit eu asta cand ai spus ca ne plictisesti)ca eu chiar citeam ce scrii dar nu aveam putere sa-mi sustin ideile...iar intr-un final am si adormit ....cu capul pe un colt de calculator la propriu....noroc ca imi dadea Adi buzzuri ....si asa m-am culcat si eu ca un om normal.
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
Si va rog sa-mi spuneti cam cat mai pot urla aici singura la luna
Cea mai fericita 36 + cu
NelaM spune:
Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori:
- Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara?
- Mamica, daca nu te doare prea tare patza, as dori un calut de lemn.
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamica, daca nu te doare prea tare patza, as dori un calut de lemn. |
Cea mai fericita 36 + cu
monique02 spune:
Buna dimineata,
Am vazut ca sunt in listuta (multu Mihaela ), mi-am activat PM ( multu Aida). Acum astept daca poate cineva sa imi trimita si mie userul si parola de pe webshots.
Techila din descrierile tale pe bune ca imi imaginam ceva mult mai groaznic, dar cred ca esti farte OK, si important este ca tu esti fericita. Acum la ecograf la cat de multa crema a intrat in piele e posibil sa aiba putine probleme sa vada mai blurat pt ca crema intrata in piele ecraneaza putin si nu se vede foarte clar.
Legat de cercei eu nu i-am facut gauri Teodorei in urechi si nici acum nu o sa fac Andreei. Mie mi se pare asa un gest barbar sa gauresti urechile copilului, plus ca el nici nu vrea asa ceva, parintii vor. O las pe ea sa decida cand o fi mai mare daca vrea sau nu gauri in urechi.
Luto, nu te agita prea mult cu placenta imbatranita, eu sincer cred mult in capacitatile corpului nostru si in instictul de supravietuire astfel incat daca simte ca e ceva in neregula cu placenta sa declanseze nasterea astfel incat bebe sa nu sufere. Asta in conditiile in care ai lasat sarcina sa decurga natural fata tratamente de mentinere etc care sa fi bulvestat sistemul natural(asa cum e cazul tau) sau nu ai alte probleme de sanatate.
Raluk referitor la BPA - eu stiu ca aceasta substanta se elibereaza la temperaturi mari. Eu am folosit acum trei ani Avent pt ca stiam ca sunt cele mai bune, nici nu mi-am pus problema sa incerc altceva. Laptele in preparam si il dadeam la temperatura camerei (NAN se dizolva si in lapte rece) asa ca nu riscam sa incalzesc sticluta sa se elibereze BPA. Pompa am avut Avent ISIS Q (electrica) pe care am cumparat-o pt ca eu nu aveam suficient lapte si trebuia sa scot de la mine sa ii pun in biberon si completare apoi cu lapte praf. Daca folosesti pompa foarte des (de ex eu o foloseam de 5 ori pe zi timp de 4 luni) iti trebuie electrica pt ca cu cea manuala nu iti rezista mainile. La pompa nu stiu daca exista BPA free ca nu vad de ce ca laptele scos este la temperatura corpului. Acum in ultimii ani s-a facut foarte mare valva cu BPA si cei de la Avent au scos o gama BPA free, scrie pe ele dar nu am vazut inca la noi, la ei pe site gasesti un articol despre BPA si ce solutii iti ofera pt BPA-free.
Va pup, ma duc la Mega la cumparaturi, sa ma decid si eu ce sa gatesc pt diseara apoi ma duc la test non stres si consultatie.
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+
crocodana spune:
neata!
gata..am recuperat la minut! ce am retinut...
techila super tari pozele! esti mortala!
iulika ce frumos mesajul tau! abia astept sa imi tin in brate fata!
miha, ai grija, inteleg ca nu "te grabesti" chiar asa de tare!
monica, de multe zile ma stradui sa iti scriu un mesaj: iti tin strans pumnii si abia astept sa ne dai vestea cea mare...l-am informat si pe sot ca o sa nasti pe 19...inteleg ca se mai decaleaza un pic..important e sa fiti voi sanatosi!
luto, f tare ideea cu magazinul, "a mirosit" bine adimercedes parca intentiile tale! eu sunt destul de speriata de colici,o sa am grija si la ce pap si o sa-o pun si pe burtica dar imi doresc f f tare sa am la indemana infacol pentru ca nu cred ca as suporta sa o vad plangad prea mult..si deocamdata nu am gasit o solutie sa-l procur...sunt multi care aduc in tara, vand pe net cu 40, 50 de lei flaconul dar sincer nu am incredere..e doar un exemplu.
MOana..mutumesc pt raspuns, m-ai omorat, iar te duci la cumparaturi? cercei nici eu nu i-am cumparat si sper sa reusesc sa o fac pana atunci..sau il las pe tati..sterilizator ti-am urmat sfatul si am luat din metro..e f bun...biberoane din sticla o sa iau de la farmacie...un pic cam prea mari pt inceput 250 ml de la nuk..dar tot cumpar unu doua sa fie..
burtica mea nu s-a lasat inca complet...asta daca fac testul cu palma
insa am deja primul semn de travaliu - nu am mai luat deloc in greutate saptamana asta -
ieri am citit de la raluk parca de dvd ul laugh and learn si am gasit www.laughandlearn.com/" target="_blank">aici prima parte free..anatomie si semnele travaliului..tipa e mortala ..
azi mai am ceva de lucru la calculator si evident la cratita dar sunt alaturi de voi!!
o zi racoroasa va doresc!
ps...am uitat ce era mai important evident 38 de saptamani azi
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
techila spune:
luto, eu sunt prezenta cu spiritul, doar ca merge netul ca un dos...la 1 plec si am eco la 4.30, deci o sa ne vedem diseara...mi-e asa lene...sigur iar nu apuc sa mut muscatele, si cat l-am stresat pe sotz sa imi puna jardinierele...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1
mimika spune:
Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Dar imi placea pompa de san de la avent si aia vine cu cateva biberoane, si ma enerva ca sunt din plastic clasic...
Apropo, nu mi-ati zis, cele care aveti pompa de san, de care aveti? Inca nu sunt hotarata daca sa-mi iau sa am acasa pentru furia laptelui sau nu. Stiu ca spusesem ca-mi trimit sotul sa cumpere doar daca este nevoie, dar la noi in oras sunt aproape duble decat pe net, asa ca m-as gandi de doua ori...
Eu mi-am luat Avent de cand eram in spital. Manuala. A dat sotul 2 mil si un pic pe ea, de la o farmacie. Pentru mine este minunata, ma ajuta mult.
Citat:
Care zicea pe aici ca isi ia scutece facute de bella, ca au gaurica in dreptul buricului? Mi-au spus deja mai multe farmaciste ca scutecele de la happy (care sunt facute tot de bella) sunt mult mai bune decat pampers, ca au avut plangeri la pampers de iritatii, si cu happy niciodata! Nu m-as fi gandit, ca eu cred ca pampers e cel mai scump. Voi pe care va axati?
La mine nu au mers happy, desi scrie ca sunt de la 2 kg. Nu pot sa le strang bine si imi curge pipi pe langa. Cu Pampersul se intampla mult mai rar. Bine, ai mei sunt micuti si poate fi si asta o explicatie. Oricum, eu am renuntat la Happy, macar pana se fac baietii mai mari.
hi5
poze