Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
Katyuscha21 spune:
CU PRIMITUL CADOURILOR INAINTE SAU SA CUMPERI PT BEBE nu stiu ce sa zic si eu am primit cadori cand eram insarcinata cu Andrei exact la cateva saptamani de sarcina la inceput si nu sa intamplat nimik daca e sa pirzi sarcina nu edin cauza ca ai primit cadouri inainte ci ca asa a fost sa fie.
si acum la fel am cumparat si primit hainute pt bebe si vad ca totul e ok multumim Lui Dumnezeu si ne rugam sa fie asa pana la capat.deci nu te framanta degeaba cu cumparaturile ca se intampla ceva stai linistita daca nu sa inatmplat nimk pana acum nu o sa se intample nici de acum inainte pana la termen si daca se intampla copilul are sanse mari de supravietuire si nu se intampla din cauza cumparaturilor.
mai aveam pe fratemiu ca nevastasa ramanea gravida si cand ne zicea vestea imediat pierdea sarcina si daca ne zicea dupa 7 luni inkolo neu se intampal nimk deci ce concluzie luati din asta?
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
eu sunt prezenta![]()
eu nu am umblat dupa carucior eu cand ma duk la cumparaturi lam luat si gata nu mai fac si pretentii![]()
tu ce faci?
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
am si eu chef de vorba si nu e nimeni offf

27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
se pare ca nu mai e nimeni ma duk afara cu Andrei sa se joace si eu sa iau o gura de aer.revin mai tarziu daca o mai fi cineva
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Ancutza_Bro spune:
as fi vrut sa va mai intreb cat timp sta treaz bebele vostru in burtica?... bebita mea este activa si zi si noapte :) ... nu prea ma lasa sa dorm, bine ca si arsurile stomacale mai au o parte din vina si ma mai dor si incheieturile la picioare, si cand reusesc si eu sa ma linistesc si sa imi gasesc o pozitie de somn imi vine sa ma duc la baie...si tot asa...pe la 3 - 4 dimineata reusesc si eu sa adorm :)
acum am burtica micuta...toata lumea imi zice ca o sa creasca in ultimele 2 luni...ma gandesc cum o sa dorm mai incolo...ei, incep si eu sa ma pregatesc pt noptile albe de dupa nastere, nu?
28+
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro salut burtici... m-am inscris si je printre voi... am o fetita de 28 de saptamani in burtica, parca deja nu mai am rabdare...as vrea sa treaca timpul mai repede si sa nasc, sa o vad sanatoasa si sa o tin in brate...sunt curioasa cu cine o sa semene (as vrea cu sotul ca are ochi albastri..hihi)... ma tot rog sa fie totul ok si sa duc sarcina la termen...anul trecut am pierdut o sarcina la 2 luni si am cam stat cu frica pana acum... as vrea sa imi fac si eu cumparaturile pt bebe....m-am tot uitat pe site-urile cu carucioare pe care le-ati postat, sincera sa fiu nu am cumparat nimic pana acum , nici pt spital nu mi-am luat nimic...de obicei nu sunt superstitioasa dar anul trecut am primit un carut de la cineva... prea devreme... sa revenim...sunt optimista de fel...am citit azi toata ziua cele 18 pagini scrise de voi...vorbeati la un moment dat de colostru si eu pana acum nu am vazut nimic neobisnuit la sani dar cand am incercat sa ii strang putin a curs un lichid galbui...am si eu..iupiiii :) am scris cam mult pt prima postare ...ne mai auzim zilele urmatoare (am tot timpul, sunt in medical :D) ... btw , data nasterii 29.12.1983, ultima menstra 03.02.2009, DPN-ul 10.11.2009 va pup, noapte buna ! |
Bine ai venit!Scrie repede 12 mesaje sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real.
Sarcina usoara in continuare

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+
Ancutza_Bro spune:
asa e regula? :)
ok...imi spuneti si mie cum sa fac sa imi apara emoticonurile cu graviduta in 28 sapt si cu fetita la semnatura?
... sau trebuie sa le adaug la fiecare postare?
RamonaCopot spune:
Si eu is inca pe aici...m-am uitat la Doi barbati si jumatate si acuma ma pregateam sa va zic noapte buna, dar intai de asta vreau sa urez bun venit Ancutzei Bro si sedere cat mai placuta aici la odiseea noastra.
Si acum Noapte buna burtici, incerc si eu sa adorm, desi nu-mi mai prea gasesc locul in patul asta...offf...23/24 ore stau intinsa in el (restul de 1 ora la toillet), nu stiu cat o sa mai suport.
Va pupacesc
, pe maine!
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Ancutza_Bro spune:
daca ati sti cate intrebari am...
de exemplu cate dintre voi se confrunta cu scurgeri vaginale? cred ca le am din luna a 3-a si nu mi-au mai trecut...doctorita mi-a dat spalaturi vaginale cu tantum rosa si canesten unguent dar nu au avut nici un efect...mi-e frica sa iau ovule... m-am tot interesat si majoritatea sunt contraindicate in sarcina...azi mi-am luat lomexin unguent si ceai gynosept de la fares...sa vedem ce efect vor avea...
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 eu sunt prezenta eu nu am umblat dupa carucior eu cand ma duk la cumparaturi lam luat si gata nu mai fac si pretentii tu ce faci? |
Sunt bine,multumesc
)._
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+