Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
hello...chiar nu mai tin pasul cu voi...am reusit sa termin acum de citit..eu azi am stat all day in picioare si vad ca mi s-au cam umflat gleznele..offf ce nu-mi place..anyway eu nu ma pot opri din devorat dulciuri si pepsi si ma scol si noaptea si mananc....la mine se pun la picioare...deja ma ingrijorez pt ca eu eram chiar slaba si acum am picioare de vache..va
...ma mai duc la un pepsi
24+ cu 
Katyuscha21 spune:
DIENUTZE Alexandra ca pe mine???![]()
![]()

27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
nu mai e nimeni?
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
BoboMom spune:
Eu sunt pe-aici, respectiv la serviciu. Mai am o ora si trei sferturi. Abia astept sa ajung acasa... Am o stare cam tampita... Maine dimineata merg la dr. Cum te mai simti, Katyuscha?
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
BoboMom spune:
Alexa, pune-ti picioarele sus! Si mie mi se cam umfla dupa serviciu, cand sunt obosita. 
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
multumesc de intrebare LAURA G
sincera sa fiu un pik mai bine nu ma mai doare burta si nu se mai intareste daoar cand stau mult in picioare atat dar stau mai mult asezata sau intinsa si nu fac mare lukru chiar azi nnu am sa fac nici mancare am sa incep sa ma fac o lenesa si jumatate
pana nasc
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
nici o miscare???unde sunteti mai fetelor???
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Ancutza_Bro spune:
salut burtici... m-am inscris si je printre voi... am o fetita de 28 de saptamani in burtica, parca deja nu mai am rabdare...as vrea sa treaca timpul mai repede si sa nasc, sa o vad sanatoasa si sa o tin in brate...sunt curioasa cu cine o sa semene (as vrea cu sotul ca are ochi albastri..hihi)...
ma tot rog sa fie totul ok si sa duc sarcina la termen...anul trecut am pierdut o sarcina la 2 luni si am cam stat cu frica pana acum...
as vrea sa imi fac si eu cumparaturile pt bebe....m-am tot uitat pe site-urile cu carucioare pe care le-ati postat, sincera sa fiu nu am cumparat nimic pana acum , nici pt spital nu mi-am luat nimic...de obicei nu sunt superstitioasa dar anul trecut am primit un carut de la cineva... prea devreme...
sa revenim...sunt optimista de fel...am citit azi toata ziua cele 18 pagini scrise de voi...vorbeati la un moment dat de colostru si eu pana acum nu am vazut nimic neobisnuit la sani dar cand am incercat sa ii strang putin a curs un lichid galbui...am si eu..iupiiii :)
am scris cam mult pt prima postare ...ne mai auzim zilele urmatoare (am tot timpul, sunt in medical :D) ... btw , data nasterii 29.12.1983, ultima menstra 03.02.2009, DPN-ul 10.11.2009
va pup, noapte buna !
Katyuscha21 spune:
ANCUTZA_BRO bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
Unde ati disparut? cred ca never nu a fost asa activitate slaba pe aici.
Larisel si Zodie de foc ma bucur sa va mai vad pe aici.
Doris ce bine ca iti faci timp sa mai dai cate un semn
Laura tin pumnii sa treaca starea asta repede si sa vii cu vesti bune de la medic
.
Alexa piciorele sus
,fara sare si verifica tensiunea
Aaaaaaaaaaaaa...cred ca ati umblat toata seara dupa carucioare,de-aia ati tras chiulu de aici![]()
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+