Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
shtephy spune:
Buna fetelor!Am citit tot ce ati scris dar nu mai stiu ce vroiam sa raspund
...
Ildiqo bine ai venit in clubul nostru
.
Simina ma bucur ca a venit mami (cu cadouri
) si ai scapat de stresul cu bunica.
Lavinia ai avut mare ghinion,sanatate multa.Eu stiam ca nu e bine sa misti piciorul si sa stai cu el in sus. 
Va pup pe toate.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+ 
RamonaCopot spune:
Bai fetelor dar aveti activitate nu gluma. A inceput febra carucioarelor 

. Eu acuma ca am dulapul plin de haine pt bebe, un scaunel din ala pt masina-scoica Maxi Cosi si un landou mai modest (toate second, primite de la altii) parca nu imi mai arde de nici un carucior. Vreau doar sa treaca repede vremea sa-mi tin bebelul un brate si sa-l imbrac in toate hainutele ce le am.
Ah...si in sfarsit i-am trecut si eu numele bebelului la semnatura. Sper sa nu ma mai razgandesc
.
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Lavinia ai avut mare ghinion,sanatate multa.Eu stiam ca nu e bine sa misti piciorul si sa stai cu el in sus. ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 24+ ![]() |
salut Stephy, stiu ca am avut ghinion, insa asa cum am mai zis norocul meu mare a fost ca sotul a reusit sa ma prinda la timp sa nu cad, ca daca se intampla asa cadeam pe burtica si cred ca i-as fi facut rau lui bebe.de miscat nu am ce face, trebuie sa iul misc, doctorul a zis ca e in regula, ca nu e fractura, si ca in 2 sau 3 zile o sa imi revin
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi,
28+mami de
Rares CristianCamera lui Rares
Poze
larisel spune:
Wow fetelor...dar scrieti intr-un ritm ametitor, abia apuc sa citesc pe diagonala (sorry), d-apoi sa mai si postez ceva.
Vad ca vorbiti de carucioare...eu din sapaturile mele pe net am ajuns la concluzia ca avem nevoie de carucior sport + landou. Unele landouri se ataseaza la masina si in aceasta situatie nu mai avem nevoie de scoica, cel putin in primele luni, plus ca am inteles ca sunt destul de incomode pt bb-i. Pe de alta parte, landoul nu iti foloseste decat 6 luni si atunci iti poti lua scoica. Sunt bune si sitemele 3 in 1 dar sunt foarte scumpe...
Pt gemeneii mei nu am gasit carut de gemeni cu landouri detasabile, ci doar cu scoici atasabile carutului si nu-mi convine. Vreau neaparat landouri detasabile ca sa pot cobori (de la etajul 1) cu bb-ii in landouri si sa le atasez la parter pe sasiul caruciorului (pe care il voi tine in masina sau in boxa). De aceea probabil voi cauta sa iau 2 carucioare cu posibilitatea de unire intre ele. Daca vedeti asa ceva spuneti-mi si mie va rog...eu nu am gasit inca.
Avalon Stii cumva daca pt sarcinile gemelare se da concediu prenatal mai devreme de 63 zile inainte de dpn? Pt ca dpn-ul de fapt nu prea se potriveste...decat foarte rar.
Si inca ceva...ziceai ceva de posibilitatea aparitie sindromului de transfuzare intre gemenei? Cate placente ai? Eu am 2 saci+2 placente, deci nu ar trebui sa-mi fac griji din punctul asta de vedere, nu?
20+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
BoboMom spune:
Bun venit, Ildiqo! Ma bucur ca vorbesti de bine despre carucioarele Graco, pentru ca asta luam si noi. ![]()
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana mai fetelor dar ziceti-mi si mie cum ii caruciorul sport? ca mie toate mi se par la fel, doar ,,carucioare''... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+ Davidstrumfulet + poza strumfulet |
eu am carucior sport si e tare confortabil pt copil si e bun si pt tine daca vrei sa alergi
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
nu stiu cum sunt carucioarele in rom dar aici astea spotr sunt recomandate de la 6 luni cand incepe copilul sa stea pe fundulet.eu nu ma zapacesc prea tare cu cumparaturile stiu ce trebuie sa iau iar intr-o zi le-am facut pe toate
ca de obicei cum fac eu![]()
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
DORIS_71 spune:
In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul. Nu prea mai am asa mult timp de stau pe net, pe 20 incep examenele, dar incerc sa nu pierd nimic din ce scrie-ti, macar atat. Saptamana trecuta am fost si eu la eco si BB avea 735gr si totul era ok. Am avut niste dureri si m-am cam speriat dar bine ca totul e ok. Vad ca sunte-ti in febra carucioarelor, eu astept sa ma intorc inapoi si apoi merg sa cumpar ceva pana atunci ma documentez.
toate
si ne mai auzim.
Doris
24+
Matteo ......
poze
Katyuscha21 spune:
DORIS_71 ce burtika sexy ai![]()

27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica