Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
shtephy spune:
RamonaC o sa vina vremea cand o sa-ti doresti sa stai intinsa in pat si nu prea o sa-ti iasa...asa ca ,profita
.
Noapte buna.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro asa e regula? :) ok...imi spuneti si mie cum sa fac sa imi apara emoticonurile cu graviduta in 28 sapt si cu fetita la semnatura? ... sau trebuie sa le adaug la fiecare postare? |
Mergi la contul meu,profil personal,optiuni profil aici gasesti semnatura.Scrii gravi intre paranteze patrate,nr de saptamani si fetita tot intre paranteze patrate.
Sa fie semnatura auto.
_
Ramona,mami de
24+
shtephy spune:
Ancutza si bebelusul meu e activ,dar nu cred ca se compara cu un bb de 28 saptamani.Acum de exemplu eu il simt doar daca stau,daca am vreo activitate nu prea .
Cu scurgerea vaginala,in sarcina e normala una mai abundenta,chiar si candida e des intalnita si uneori nici nu se da tratament.Daca au iesit bune rezultatele la secretie,cred ca ar trebui lasata in pace.
_
Ramona,mami de
24+ 
Katyuscha21 spune:
si eu sunt o graviduta cu bebika activ ![]()
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
si eu am scurgeri vaginale dar mie doktorul nu mia dat nimik a zis ca bebe creste si o sa am scurgeri si mai abundente.da faza e ca eu le aveam si cand nu eram gravida si nu am infectie si la fel am luat ovule si degeaba.
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!