Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
zodie_de_foc spune:
Am uitat sa spun ca are trei trepte spatarul si se intinde la 180 de grade.
Mie mi-a placut si materialul.
PS: si cred ca e facut in China, dar ce nu este in ziua de azi?
27+ cu =
zodie_de_foc spune:
La pagina 14 din 14 am scris un mesaj la ora 14 si 14 (ma rog aproape )
Tot neuronu' e de vina....
27+ cu =
laviniablaga spune:
Salutare tuturor din nou! Va multumesc tuturor pentru toate sfaturile primite si imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum, dar a fost pana de curent la noi in cartier si abia acum a revenit totul la normal! Am incercat si cu varza, si spre norocul meu de umflat nu s-a umflat, insa pana la urma m-am dus la medic si mi-a facut radiografie...am o entorsa de gradul 1. mi s-a prescris un gel antiinflamator si calmant in acelasi timp si recomandarea sa port banda elastica in jurul gleznei. bebelu e cumintel! azi a miscat foarte putin! iar eu sper sa imi revin. pupici, va multumesc si imi cer scuze inca o data ca raspund asa tarziu
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Pai da, pt ca tu nu vrei landou. Sa stii ca la productie si eu ii cred pe germani, italienii la alte productii sunt ok. La Chicco m-ati convins deja oricum ca nu e ok, pentru mine ramane varianta inglesina zippy atunci si asta e. |
Nu tin neaparat, dar Hauck-ul ala de care zic e 3 in 1. Daca il gasesc, bine, daca nu poate iau unul simplu de la 0 luni si suplimentez cu un landou pana la 6 luni si de la 6 luni iar scaun auto si gata. Job done
monis 28
acum si cu poze
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga pupici, va multumesc si imi cer scuze inca o data ca raspund asa tarziu |
ma bucur ca esti bine, sa fii cuminte acum
25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
citat din mesajul lui simona9999 dar de asta ce ziceti? http://www.preciouslittleone.com/acatalog/Britax_Viva_Nexus_Buggy_Iced_Coffee.html in afara de culoare, care nu e ceam mai cea mai.... cea mai fericita cu 28+ sa fim sanatosi |
E fain si asta, dar si asta pare a fi o problema... ca pe net toate par faine... pana nu pui tu mana pe ele, nu vezi cum trebuie materialul, mai ales plasticele de pe la manere samd, nu cred ca ai cum sa hotarasti. La mine mai e un aspect esential: trebuie sa incapa strans in portbagajul masinii. Punct.
monis 28
acum si cu poze
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ma bucur ca esti bine, sa fii cuminte acum 25+ Remus Andrei http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
cuminte si de voie si de nevoie...ca trebuie sa fac repaos..singurul avantaj in toata povestea asta e ca ma voi bucura de masaj primit de la sotul meu
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
laurairina13 spune:
Mda...m-am lamuriiiit de numa numa'
Monis, vb ta, asa e cand te uiti pe net toate par asa misto si frumoaseee...mama mama...dar tre sa le si vad, ca daca pun botu, imi iau de pe net si ma trezesc cu cine stie ce rufos acasa..
Si cum nu o sa avem banutzi ca tre sa luam apartamentu maini poimaini , sa videti voi cum lauroaia sta pe tusa si doar se uita la voi cum va plimbati odoarele in carut, ca eu nu o sa am banutzi decat de un cosulet de ala de care zic si simina si raluci! Si pe care l-am vazut cu 95 ron prin cta in magazine...
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
ildyqo spune:
citat din mesajul lui Avalon Bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen! |
Merci, si pentru tine la fel.
citat din mesajul lui Avalon PFA fara carte de munca nicaieri... dar ai contract cu casa de pensii si cu casa de sanatate pentru contributii la CAS si la CASS? Platesti aceste contributii? |
Scuze ca nu am dat prea multe detalii dar nu stiam daca mai sunt mamici in aceasta situatie, de aceea am fost scurta.
Am PFA-ul pe norma de venit din 1.9.2008. Platesc impozitul, CASS-ul (cele 5.5%) - dar nu si 'asigurarea pentru concedii si indemnizatii' (cele 0.85% - care e tot la CASS si nu este obligatorie). Si platesc si la pensii o suma fixa (acolo nu exista procent obligatoriu).
De aceea 'asigurarea pentru concedii si indemnizatii' am aflat abea in primavara si am inteles ca oricum e doar pacaleala (te plateste din fondul constituit de tine - si chiar daca ai dreptul la 85%, nu iti da mai nimic), asa ca nu l-am mai facut. Asa ca prenatalul si postnatalul nu mi-l plateste nimeni. sunt curioasa daca mai tr. sa iau concediul medical de la dr. de familie? daca mai tr. undeva pe la dosar? daca pot sa intru direct in cic? scria ceva undeva prin lege dar nu stiu daca se aplica si in cazul meu. daca sa suspend pfa-ul cand nu mai emit facturi sau doar dupa nasterea copilului. ai astfel de informatii? te-ai interesat cumva?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
raluci_b spune:
si mie mi s-a pus pe 2-3 modele le gasiti pe bebelusul tau punct ro
modelele MOON - CARUCIOR PING
CHICCO - CARUCIOR 3 ROTI CU LANDOU SI COSULET AUTO
CHICCO - CARUCIOR TRIO 4 ME TOP
tint spre primul cel mai mult
oricum astept clar babyexpo
25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro