Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Laurairina eu zic ca oricum trebuie landou ,parerea mea.Eu vazusem la Miniblu unul de la hauck ,care avea landou detasabil( ce poate fi folosit pe post de cosulet)si scoica si era si sport ...era in jur la 800 ron..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

laurairina foarte frumusei botoseii...si bravo pentru indemanare...eu am 2 maini stangi..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Camy, am zis ca nu o sa ma plimb cu bebe prin zapezi, nu ca nu o sa-l scot afara.
Avalon felicitari pentru asa flacai, de col nu mai vorbim.
Laurairina si eu cos goblen sa-mi umplu timpul, de tv nu am rabdare, si sunt mandra de ce iese.
Nici eu nu am colostru, dr. de fam a zis sa nu-mi fac grij si sa las sanii in pace, a mai zis ca din sapt. 34 imi prescrie nustiu ce crema din farmacie cu care sa incep sa ma masez pana la nastere, cica pregateste sanul ptr. alaptat.

O zi linistita va urez

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laurairina, eu mi-am format o parere foarte clara despre carucior, de la care nu mai abdic: dimineata cumpar doar landou si cu caruciorul om vedea de care iarna o fi, la amiaza sa-i cumpere ta-so si sa ne trimita ca iese la juma de pret, seara imi bag picioru' in el pret, cumpar inglesina de care m-am indragostit si fac economii la alte capitole. A doua zi o iau de la capat. Te-am ajutat? 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Laurairina, eu mi-am format o parere foarte clara despre carucior, de la care nu mai abdic: dimineata cumpar doar landou si cu caruciorul om vedea de care iarna o fi, la amiaza sa-i cumpere ta-so si sa ne trimita ca iese la juma de pret, seara imi bag picioru' in el pret, cumpar inglesina de care m-am indragostit si fac economii la alte capitole. A doua zi o iau de la capat. Te-am ajutat?

24 + Chiara Ada

Eu m-am gandit asa:...am caruciorul sport..care se lasa la orizontala da nu are husa de picioare..nu-i nimic , imi cumpar husa sau pun paturica groasa, daca oi avea ideea sa plimb copilul in parc
si o sa imi iau landou din material...cum v-am mai aratat (ala de pe bebelusultau.r) pentru ca stiu ca voi avea nevoie

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina - io m-am fixat pe Speed Sun Plus de la Hauck. Mai urmaresc promotiile, poate apare si altceva, dar ala de la Chicco de care zice Andre si mie mi s-a parut putin belaliu... Andre e mai cu italienii ei, io-i cred mai repede pe nemti...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Laurairina - io m-am fixat pe Speed Sun Plus de la Hauck. Mai urmaresc promotiile, poate apare si altceva, dar ala de la Chicco de care zice Andre si mie mi s-a parut putin belaliu... Andre e mai cu italienii ei, io-i cred mai repede pe nemti...

monis 28
acum si cu poze

Imi place carutzul ales de tine, e super
dar de asta ce ziceti? http://www.preciouslittleone.com/acatalog/Britax_Viva_Nexus_Buggy_Iced_Coffee.html
in afara de culoare, care nu e ceam mai cea mai....

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pai da, pt ca tu nu vrei landou. Sa stii ca la productie si eu ii cred pe germani, italienii la alte productii sunt ok. La Chicco m-ati convins deja oricum ca nu e ok, pentru mine ramane varianta inglesina zippy atunci si asta e.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Laurairina - io m-am fixat pe Speed Sun Plus de la Hauck. Mai urmaresc promotiile, poate apare si altceva, dar ala de la Chicco de care zice Andre si mie mi s-a parut putin belaliu... Andre e mai cu italienii ei, io-i cred mai repede pe nemti... monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Laurairina eu am luat carucior modelul 308 - este albastru si mi se pare ca este si pe prima pagina din site.
570 RON mie nu mi se pare un carucior ieftinache.
Nu are nici landou nici scoica nici husa de iarna, dar exista intotdeauna o patura groasa care mi se pare mult mai utila pentru ca o mai folosesti si ulterior.

Eu is mai econoama asa

Apoi, gandeste-te ca pe vremuri nu erau asa dotate carucioarele si mamele noastre s-au descurcat, iar iernile erau mai "aspre". Ne-om descurca si noi.

27+ cu =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

I-a priviti aici modele de carucioare

http://picasaweb.google.com/lh/photo/Ggbp6YwYlUhSe4NqjibaKA?authkey=Gv1sRgCOW-jsiIzKqccQ&feat=directlink

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput