Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

[quote]citat din mesajul lui krelia
miany, apropos de mangaieri...io cu fi-miu vb in fiecare dimineata, in drum spre serviciu...si-l mangai, si ii povestesc de soferii varza de la noi de pe sosele..si uneori, saracu'..mai invata si prostii ....ca deh,a sa-i la volan .....

kreliuto si eu vb cu el in fiecare zi ..aseara ,prin mangaieri voiam sa-i spun sa se potoleasca..sa pot si eu dormi..ca ma durea burtica..se pare ca functionat

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, asa am tot auzit si eu, ca daca ai putin mai multa conditie fizica si vrei sa nasti natural ar fi mai usor..acu nu e musai o regula..
Adica sper sa nu fie, pt noi astelalte' ce stam latite in fotolii si canapele in loc sa ne miscam cururile la putina gimnastica

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

M-am uitat si eu acu pe site - sa vad poza carutului pe care l-am luat.
Si.... SURPRIZA .... pretul este cu aproape 100 lei mai ieftin pe site decat la magazinul din Constanta.

Vedeti ce face graba? Desi, nu aveam de unde sa stim.... Pentru ca afost vazut - placut - platit-

Si, apropos de preturi, tot ei, la targul din mai au avut preturi mult mai mari decat la magazin. Mie nu mi se pare corect. E o perioada in care toata lumea incearca sa te stoarca de bani.

Am ajuns la concluzia ca pana nu voi face un "studiu de piata" foarte amanuntit nu voi mai cumpara nimic.

27+ cu =

Mergi la inceput

Zodie de foc, si eu tot de la Douceur am vazut caruturi in Dorally! Da sincer eu habar nu aveam de firma asta, ca fetili de aici vb doar de Chicco si Hauck..
Sunt si astea de la Douceur bune?stie careva??
Ce model ti-ai luat ???ca eu vazusem unu ccare ajungea vreo 12 mil in magazin si nu avea decat landou si carut sport, care era fara husa de iarna si care nu se inclina la 180gr perfect orizontal...Si vis-a vis de pret, stai linistita ca diferenta aia de 1 mil o plateai la taxe postale..asa ca...nu te mai gandi ca ai pierdut prea mult...
Aa..si am mai vazut tot ieri la Carrefour carutul de la Chicco ala trio de care nu stiu cine zicea ieri pe aici..era 13 mil Si avea carut sport, landou si scoica, da arata asa dezlanat, ori ca trasesera clientii de el de arata asa...ori Nu stiu nu mi s-a parut asa senzational pt 13 mil...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

OK, fetelor...nasicilor :))
Ingrid Alexandra sa ramana!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Zodie de foc, si eu tot de la Douceur am vazut caruturi in Dorally! Da sincer eu habar nu aveam de firma asta, ca fetili de aici vb doar de Chicco si Hauck..
Ce model ti-ai luat ???ca eu vazusem unu ccare ajungea vreo 12 mil in magazin si nu avea decat landou si carut sport, care era fara husa de iarna si care nu se inclina la 180gr perfect orizontal...Si vis-a vis de pret, stai linistita ca diferenta aia de 1 mil o plateai la taxe postale..asa ca...nu te mai gandi ca ai pierdut prea mult...
Aa..si am mai vazut tot ieri la Carrefour carutul de la Chicco ala trio de care nu stiu cine zicea ieri pe aici..era 13 mil Si avea carut sport, landou si scoica, da arata asa dezlanat, ori ca trasesera clientii de el de arata asa...ori Nu stiu nu mi s-a parut asa senzational pt 13 mil...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Nu stiu sigur, dar eu am inteles ca astea de la Douceur sunt chinezesti...... asa am auzit...nu stiu sigur, dar si mie mi s-a parut ca la unele modele au preturi bune si gasesti la magazinul din Piata Grivitei, de care ti-am spus

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

eee..na ca m-ai uimit.....ce dc nu este chicco nu-i bun???????
Conteaza sa-ti placa tie si sa corespunda cerintelor....nu conteaza ce emblema are!!
Mie una nu-mi pace trio de la Chicco...in primul rand materialul este prea sintetic....zici ca-i plastic...si al doilea..pretul

Citat:
Ce model ti-ai luat ???ca eu vazusem unu ccare ajungea vreo 12 mil in magazin si nu avea decat landou si carut sport, care era fara husa de iarna si care nu se inclina la 180gr perfect orizontal..
..pai..(zic si eu parerea mea) daca are landou ce-ti mai trebuie husa de iarna la sport????...cat tii copilul in landou trece iarna...
Cand treci pe cel sport copilul are deja cateva lunite si poate sta pe un plan pitin ridicat

am dreptate sau spun prostii????

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

monis, andre - multumesc de complimente. insa tocmai ce-am visat azi noapte ca ma ingrasasem 10 kile in vacanta asta si eram ingrozita, am avut un sentiment naspa tare in vis. tocmai, ca nu m-am mai cantarit de vreo 10 zile, iar azi ma duc pe la mama si parca ma vad cocotzata pe cantar, ca nu ma pot abtine. sper sa nu ma fi ingrasat prea tare...
tre sa-mi recuperez copiii de la mama, ieri am ajuns tarziu si nu am mai avut timp sa mergem sa-i luam. mi-e dor de ele.

plus ca starea naspa mi se trage de la socrosenie & co, ca am fost la nunta cu socrii, cumnatu-meu ("febletea" mea - ghilimelele sunt puse intentionat) si prietena lui si m-au enervat la niste faze.....

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

...uite una de-a mea..care se iubeste cu cumnatul la fel ca si mine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Simina, asa e, asa gandeam si eu , ca daca are landou nu i-ar mai trebui husa de iarna...dar sa dau 12 mil ca sa am si landou si carut mai sport..mi se pare asaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult!!!!!
Parca as vrea un carut sport sa se intinda perfect la orizontal si sa aiba si huse de iarna ..dar din ce am studiat la astia de la Douceur nu era nici unu mai frate asa..Deci..iarna in ce il duc, daca nu am landou??in ce il scot la plimbare, daca nu ma indur sa dau 13 mil ??? M-am gandit si eu ca Raluci sa iau doar un cosulet de ala mic tip landou care e max pana intr-un milion si carut sport de care o fi, ca oricum in primavara deja are cateva luni si nu ii trebuie musai sa se intinda perfect la orizontal..Dar..daca vrem sa o scoatem si putin la iarna sa ia aer in carut???in ce o pun?daca nu gasesc unu perfect orizontal si cu huse??
Si nu tin musai sa fie Chicco, doar ca din experienta mamicilor de aici, si cu care am mai vb si eu , inclusiv sormea...e de 10 ori mai bun un chicco decat un carut de asta mai ieftinache-ca am vazut si de astea si destul de ieftine de altfel-de la 2 mil in sus...Asa ca ....noi shi fasim bre???Ce alegem?
MonisAndre, voi ce ziceti,ca ati mai studiat problemu'??

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ildy bine ai venit....si eu sunt brasoveanca.....si mai avem aici 2 fete cucuiete..hai ca icet, incet facem gasca mare..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput