Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

buna dimineata mamicilor

eu sunt ok deocamdata ...doar ca ma omoara spatele...

vreau sa va zic ca am fost iesi la biroul unde cica ar trebui sa iti dea mai multe lamuriri cu privire la nastere, dosare, zile de stat acasa, etc....dar m-au lamurit de m-au rupt...mi-au zis asa:
ca exista 126 de zile, 42 sunt obligatorii dupa nastere iar restul de 84 ti le faci cum vrei...acuma intrebarea mea e cum se calculeaza pentru ca eu am DPN pe 26 nov...calculand 84 de zile eu ar trebui sa ies in 29 august...dar daca nu nasc in 26??? de unde mai am zile??

tre sa imi las o marja nu???

poate ma lamuriti voi ca alea sunt la furat...

21+
poze

Avand in vedere ca o sarcina unica poate ajunge si pana la 42 saptamani, ar fi bine sa-ti iei totusi o marja de 2 saptamani... si mai e un aspect, stai de vorba cu medicul de familie ca unii nu aplica aceasta compensare intre prenatal si postanatl si aplica doar regula 63 prenatal si 63 postnatal...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

sa spun si eu BUNA ZIUA BURTICI!!!

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

ce ziceti de tort lui ii place niste desene animate cu Diego si Thomas(trenul ala albastru daca il stiti) si as vrea sa ii comand unul care sa ii palca voi ce pareri aveti?

Si aici este in top "TRENULETUL THOMAS"...cel putin picii mei de la gradinita erau topiti dupa el

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

hello mamici si fulgusori

Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Maine facem 28 de saptamani si se pare ca suntem baiat (care este ).

Am vazut ca va interesati de concedii pre si post natal, CIC si alte probleme birocratice. Este cineva dintr-e voi cu PFA fara carte de munca? Ma intereseaza ce faceti cu medicalul si cum stiti, de cand se intra in cic in acest caz?

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen!
PFA fara carte de munca nicaieri... dar ai contract cu casa de pensii si cu casa de sanatate pentru contributii la CAS si la CASS? Platesti aceste contributii?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pai da cine zice ca daca nu faci sport in sarcina o sa nasti super greu?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

24+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!

Laurairina13 si fetele de pe litoral - eu am luat carut si patut din Constanta (cred ca am incercat sa scriu acest cuvant de 10 ori si tot cu greseli ). de la DOUCEUR. Intra pe site si vezi mai multe info http://www.douceur.ro/

27+ cu =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Aaaaasaaaa, in primul rand..buna dimix!
Si in al doilea rand, sa o luam metodic ..sa vaz daca ma mai tine memoaru'..

Ava, asa da col, maica ..auzi, lasa mama, ca nici eu n-am lapte....deocamdata...eu chiar sunt curioasa daca voi avea..mama de ex, nu a prea avut decat vreo 2 luni....si apoi, taiete, dintr-odata.....sper sa fiu mai norocoasa...

Biara, bafta la eco!..mai ai otzara rabdarik, ca acu'-acu' o s-o simti..si cand nu vrei

Evy, eu zic sa nu te impacientezi...in 3 saptamani ai timp sa-ti gasesti rochita frumoasa...incearca la BSC...eu mi-am luat rochita mumoasa de la guava (din volanash roz cu imprimeu cu floricele mari )....si e modelul ala care ne avantajeaza pe noi, burticile ...si mai pufi, si mai putin pufi ....talia sub tzitzi...asa ca, baga un ochi daca ai drum pe acolo..

rgagapie, s-o pregati sanul sa devina "mamic"...nu, parca asa auzisezm/citisem.....ca la unele femei, incepe sa le curga mai devreme...banuiesc ca nu ar tb sa te alarmezi atat de tare....

laura, sa stii ca m-am mai relaxat cu greutatea..pai, una din fetitele pr. mele avea cat fi-miu cand s-a nascut...(bine, mai impartea burtica cu sora-sa, care avea si ea 980gr, dar nah...deci, se poate )..are el timp sa se faca grasan.....
..foarte tare noua ta ocupatie, cu botoseii

apropos, fetele....sunt io paranoica sau asa o fi...am senzatia ca burta mea creste aproape la 2 zile....sau o fi de la balonare?

si apropos de banci...eu am primit mai demult mesaj de la brd sa ma duc sa-mi achit ratele restante la credit...in conditiile in care eu n-am avut ever vreun banut la astia ...si cand m-au sunat, tipa aia de la telefon ma punea sa-i zic cnp-ul sa ma verifice..

douradoudou, bine ca mai semenzi si tu la condicuta....sa avem si o reprezentanta de seama prin partile alea

mirela, de regula, daca nasti naturell......e bine sa-ti lasi mai mult de 42 de zile dupa..tocmai din acest considerent...sau, mai bine zis....sa-ti iei mai putin de 84 in prenatal, ca sa nu risti sa nasti mai devreme si sa ai mai putin de 42...(ai inteles ceva din hieroglifele astea? )
..sau daca mai ai concediu de odihna.....ia-ti-l pe ala si abia apoi, prenatalul...asa voi face si eu

lavinia, io zic sa bagi un vizit la ortoped daca nu te-a lasat durerea..Dne fereste sa nu se umfle, ca atunci nu e de stat.....ai grija, sanatate!

Andreee......iote-ma-s..acilea..nu vezi ca scriu de zor?

ildyqo, bine ai venit printre burtici!

Ramonik, bini ai rivinit inapoi pi la odiseie ..si mai taci cu visele alea...ca te bat!!!!....sa nu-ti pove' eu ce vis am avut ultima oara!!....i-auzi la ea...."grasana" odiseei! unde era..[:P]

miany, apropos de mangaieri...io cu fi-miu vb in fiecare dimineata, in drum spre serviciu...si-l mangai, si ii povestesc de soferii varza de la noi de pe sosele..si uneori, saracu'..mai invata si prostii ....ca deh,a sa-i la volan .....

dienutze, si eu sunt de parere ca numele ales deja, se potriveste cel mai bine...asa ca..uita-le pe celelalte

pfffuuuu...catamai placintaaaa.......

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Ce mai faceti fetelor? Vad ca tastati, butonati, bv

Avalon, da stiu si de la fete si de la doc mea ca acum nu putem lua calciu, pt ca da contraxtii, mai incolo de abia se introduc suplimente, se pot introduce..... eu asa stiu....

In leg cu cardurile de credit care apara inca in baza de date, si eu am patit si inca dupa ani de zile. asa ca atunci cand am predat cardul am luat adresa de la banca cum ca cardul e inchis si predat, si asa doar am putut sa iau alt credit. Cel mai bine e sa ai hartie acasa....pt orice daca se poate, ca nu se stie cand iti treb o dovada.

Bebelusii mei mananca mai mult, ca sunt doi si mi-a iesit la analize lipsa de calciu... de aceea iau calciu special pentru gravide care nu da contractii, OSTEOCARE se numeste (contine inca ceva pe langa calciu, D3 si magneziu parca, care relaxeaza musculatura)... slava Domnului, nu am contractii si nici nu lesin pe strada...

Cat despre carduri, da, si eu m-am asigurat cu patalamaua ca totul e in regula, ma deranjeaza doar faptul ca eu sunt o fire foarte calculata si imi place sa detin controlul, ma deranjeaza cand vad ca desi mi-am luat o marja de 2 luni, totusi figurez in sistem... faza e ca sunt 2 banci diferite si toate sunt la fel, sistemul birocratic este ingrozitor de imbecil...

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Acum Suntem un de 111-ute cu 25 , 40 si restul

Dar, intreb, avand in vedere ca mai sunt si , nu vi se pare ca in final si vor fi mai multi de 111?

Acum, nu e cea mai inteligenta chestie din lume. Neuronu' e de vina

Dar incercam sa scot si eu niste procente si mi-au venit idei

Nu bagati in seama

27+ cu =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

pai da cine zice ca daca nu faci sport in sarcina o sa nasti super greu?

asa e Adriana. si la cum e viata de ticaloasa uneori, nu m-as mira sa ajung la ceza, sau sa nasc greu...
oricum sport nu fac ca sa nasc usor, ci pt. ca-mi place si ca sa am un corp frumos.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput