Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
dienutze spune:
AAA, am uitat sa va zic!
Deja sunt in dubii cu numele! Sunt asa de sucita!! Eram moarta dupa Ingrid, dar acum mi s-a pus pata pe altele!!
IZA Alexandra
ELIS Alexandra
Mary Alexandra
La al doilea nu umblu, e de la tati batut in cuie :)
Da, m-am gandit si la Ingrid Iza Alexandra!!
Ma gandesc cat o sa ma injure fata cand o sa completeze acte oficiale si o sa scrie la nume....
25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
Buna dimineata si de la mine burtici!
Am citit si eu din urma si acum normal ca nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic .
Azi as vrea sa aranjez putin pe la noi prin camera ca deja e dezastru sa vad daca-mi si iese.
O zi placuta sa aveti!
Ramona,
29+
noi 3
ildyqo spune:
Merci, fetelor pentru primire. Sunteti f.f. vorbarete, 2 pagini in cateva minute, cat am studiat si eu lista din fata. Sa tineti tot asa!
Pe listuta am gasit o veche cunostinta de la mamici de mai-iunie2006. Te salut DianaR.
Fetelor, nu va faceti griji pt. colost. Eu nu am, n-am avut nici la prima sarcina, la 2 zile dupa nastere inca nici semne de lapte dar nu ma-am lasat si am tot pus copilul la san (pana se innerva ca se chinuia degeaba - dupa care bagam lapte praf, ca nu puteam lasa flamanda), am tot pompat-o, si pana la urma a venit si am alaptat pana la 9 luni. Asa ca nu-i cazul sa va ingrijorati de pe acum.
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj ildyqo, bine ai venit printre noi. Eu sunt PFA dar habar nu am ce drepturi avem, nu m-a interesat problema pentru ca u as vrea sa continui sa lucrez cat pot. Am inteles ca Ava ar putea sa dea sfaturi in problema asta |
cu prenatalul nu imi fac probleme, oricum nu mi-l plateste nimeni, doar vroiam sa stiu daca tr. undeva pe la acte, sau ceva. cu postnatalul e mai interesant ca am inteles ca s-ar putea sa nu fim obligate sa-l luam, intram direct in CIC, dar de asta vreu sa ma interesez mai exact. Oricum va tin la curent (pe cele interesate) si scrieti si voi daca aflati ceva.
aaaaa, si datele mele: data nasterii 6.8.1973, data ultimei menstruatii 4.2.2009 si data probabila a nasterii 11.11.2009. si bebe e baiat si inca nu are un nume, doar porecla data de Blanca. Dupa ea, pe fratiorul ei o sa-l cheme UKY.
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
laurairina13 spune:
Mai Ramonika, cata vointa ai!!!!!!!!!!Bine ca poti..eu ce sa zic de miscare..ioka, abia ma tarai dintr-o camera in alta,si asa dr a zis cat mai multa odihna si orizontal la pat daca mai am contractii! Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa nasc de greu..Norok ca am varianta cezarianei..
Dar nu ma mir, si eu asta iarna tinusem o dieta vreo 4 luni, si nu puneam nica dulce in gura, nu tu suc , nu tu fainoase, nu tu cartofi, nu tu orez, nica nica..si ma tot minunez acu cum de reuseam sa ma abtin, ca acu sunt varza...
Simona, am vazut ca esti din Cta, si tot spuneai de lucrusoare de bb, unde mai sunt magazine numai pt bebei, ca eu am fost doar in Carrefour si Real,Doraly de altele nu stiu sa fie. Si tare o sa am nevoie sa stiu cand vom incepe sa umblam pt patut si carut si cele necesare! Daca poti, da Pm, sa nu umplem paginile aici..Da sa explici mai ca la prosti pe unde's magazinele alea, ce eu nu cunosc Cta prea bine! Sar'mana!
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
raluci_b spune:
joi ne duce sefu' la bowling, eu tot ce pot sa fac este galerie e da lasa ca ma joc dupa ce iese bebeloiu'
25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simona9999 spune:
Hei super tare Laurairina, faci botosei....... suuupeer
offff Ragapie, da mult te mai tin hapsanii astia la sv.... Merita o
Lavinia pt entorse eu stiu ca era bun sa invelesti piciorul in varza sau paine cu vin, pt dureri nu stiu, cel mai bine suna la doc si intreaba. Vezi ca am citit pe o crema cu diclofenac ca nu e indicata in sarcina. Nu stiu.... citeste si tu prospectele la creme inainte
aaaaa si sa nu uit am schimbat si noi semnatura. Inca o saptamana. 28- se serveste crema.......... nu va zic de care sa nu va fac pofta prea mare.... Luati si savuratri doar
cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dienutze AAA, am uitat sa va zic! Deja sunt in dubii cu numele! Sunt asa de sucita!! Eram moarta dupa Ingrid, dar acum mi s-a pus pata pe altele!! IZA Alexandra ELIS Alexandra Mary Alexandra La al doilea nu umblu, e de la tati batut in cuie :) Da, m-am gandit si la Ingrid Iza Alexandra!! Ma gandesc cat o sa ma injure fata cand o sa completeze acte oficiale si o sa scrie la nume.... |
Ingrid Alexandra Clar
25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laurairina13 spune:
Dientuze, si eu votez pt Ingrid Alexandra! ..la Iza am mari retineri, ca imi aduc mereu aminte de catelusa unei prietene care o chema tot Iza si era grasuta grasutaa...
Fetele cu baietei, sa va dau eu neste idei de nume,daca nu s'or fi zis deja- pe nepotii mei ii cheama asa: Anton Fabian, Iustin Dominic, Ionut Marcelin! -astea's luate de prin calendarul catolic, ca sor'mea a vrut musai sa aiba baietii nume de sfinti
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
simina_kin spune:
citat din mesajul lui shtephy Imi fac griji pentru Simina ,cred ca a innebunit-o bunica de tot si nervii si sarcina nu se impaca deloc.Sper sa intri maine si sa fii mult mai relaxata. |
Chiar ca sarcina nu se impaca cu nervii!!!!!!Am trait ca intr-un vis urat
A venit mama dimineata..sunt atat de linistita acum, si mi-a mai adus lucrusoare pentru fata..superbeeee!!
27+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!