Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
A_driana spune:
mai fetelor dar ziceti-mi si mie cum ii caruciorul sport? ca mie toate mi se par la fel, doar ,,carucioare''...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana mai fetelor dar ziceti-mi si mie cum ii caruciorul sport? ca mie toate mi se par la fel, doar ,,carucioare''... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+ David strumfulet + poza strumfulet |
Sportu' e ala la care se ridica spatarul si aprent ce e f important la el este daca spatarul se lasa complet pana jos la 180 de grade si atunci poate fi folosit de la o luni. Daca nu se lasa complet, atunci nu e bun la noi-nascuti din cauza ca nu sta coloana dreapta. Asta e din ce mi-am facut eu temele pana in prezent
monis 28
acum si cu poze
A_driana spune:
deci atunci eu am carucior sport, se lasa pefect orizontal, 4 pozitii, pana la spatele drept in fund
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
laviniablaga spune:
monis eu sunt aici, insa de carut nu stiu ce sa zic ca eu pe al meu il am deja, dar asa cum am spus nu cred ca o sa il folosesc pana la primavara
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
Andrecluj spune:
Lavinia, scrie-ne si noua de care medicamente ti-au prescris sa avem o ideea daca ni se intampla Laurairina, multe avem senzatia acum ca va iesi bebe din spital si va fi in fundicu' gol, fara haine, biberoane si carucior. Nu iti face griji, sunt convinsa ca ni se pune pata la un mom dat pe ceva si cumparam. 24 + Chiara Ada
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Lavinia, scrie-ne si noua de care medicamente ti-au prescris sa avem o ideea daca ni se intampla 24 + Chiara Ada |
Andrecluj e vorba de o crema, medicamente nu! Crema se numeste Antiflebitic MK, e pe baza de heparina si diclofenac sodic si trebuie sa ma masez ori de cate ori ma doare! pana acum a dat rezultat! cu toate ca m-a durut am tot miscat piciorul si a inceput sa isi mai dea drumu...abia astept sa ajunga sotul acasa sa imi faca masaj, ca eu din cauza burticii abia daca pot sa ma aplec
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
ildyqo spune:
citat din mesajul lui simina_kin eee..na ca m-ai uimit.....ce dc nu este chicco nu-i bun??????? |
eu am carucior ramas de la blanca in stare perfecta. si asta in conditiile in care eu taram cariuciorul pe scari , nu prea multe trepte, ca am lift, dar erau scari la intrare, iesire scara, parc. etc. si trageam dupa mine ca nu-l puteam ridica. si e in stare perfecta dupa folosire intensa pana pe la 1.5 ani.
Multa lume se plange ca se rupe roata, se dezmembreaza. Eu nu am chicco dar nici cel mai ieftin carut. e un graco care era acum 3 ani vreo 6-7 millioane, dar a tinut perfect.
acum depinde ce vrei. fite? cariucior rezistent sau carucior ieftin si cand se strica , iei altul. fiecare cum cred si cum poate.
eu sper sa va fii ajutat in alegerea carutului ca e un lucru important. ce mai e important, sa intre in lift (daca e cazul) - si atunci tr. sa se inndoaie manierul si ceeeeeel mai important: sa fie cat se poate de usor.
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Lavinia, mutumesc de raspuns 24 + Chiara Ada |
cu placere esti o dulce
Camera lui Rares
Poze