Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
neata
va servesc aburinda...zi buna va doresc.
eu declar z2...aseara au batut frumos la usa, dupa 29 de zile de absenta minune de la Dumnezeu ca nu au mai intarziat cu saptamana. luna viitoare voi face o hsg. acum nu pot merge din lipsa de finante si timp. plus ca si dr pleaca in concediu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Vin si eu cu o buna. Declar ca e perioada fertila. Si inca astept rezultatul de la prolactina ( dar tre sa fie bun, caci e ovulatie in ziua 14)
pogonici1977 spune:
declar ziua 3..ura..mai am 3 sapt si merg la budapesta..abia astept sa vad cemi zice dct..analizele sunt ok..noi luam 2 pastile pe zi de napraznic, atat eu cat si sotul
doamne ajuta si puppppppppppp
Delphinas spune:
week-end placut va doresc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pogonici1977 spune:
fetelor mie mia trimis dct kovacs email si mia zis sa vin pe 22 septembrie la un prim control..ptr e mult prea aglomerat...in data de 15 septembrie..eu iam raspuns si iam spus ac sunt ok...si ramane data de 22 septembrie..
oanka80 spune:
o duminica placuta si de la mine fetelor dragi.
pogonici pe 22 spetembrie facem galerie cand esti la Budapesta
amir10
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*