Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

anita multumesc. zboara timpul ca nici eu nu realizez cand s-au dus 13 saptamani.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici, si eu aveam programare pe 16 septembrie la dr Kovacs, dar mi a scris saptamina trecuta un mail spunindu mi ca are un curs in acea saptamina si m a reprogramat pt saptamina urmatoare, eu mi am ales data de 25 septembrie, sper sa fie cu noroc, si sa ne ajute Dumnezeu ca la anul sa nastem niste "ungurasi"

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sa dea domnul ca la anul sa nastem niste unguroaice..sau ungurasi...ca nar fi rau 2 dintrun foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,succes draguta mea,deci te-ai hotarit pt Budapesta?sa dea dumnezeu sa fie dr si clinica norocoasa care sa-ti indeplineasca visul,doamne ajuta
pogonici si tie mult succes

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

bytzi , tinem pumnii astazi la ecografie!!!!

sophie

Mergi la inceput

bitza, tu nu ne spui nimic? ne tii asa cu emotii?
Sper ca totul a fost bine la eco si ai niste foliculasi grasunei si un endometru promitator de a culcusi bebelasi

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

o saptamana plina de vesti bune va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor, haideti la . Sa aveti o saptamana productiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

sophie76, nu am putut intra pe net in wk ca mi s-a stricat routerul si murea de nerabdare sa va scriu, sa va cer si voua parerea. Am 2 foliculi de 12 mm si 1 folicul de 10 mm si endometrul de 5.5 mm. De vineri am mai facut inca 3 injectii cu menopurr si azi trebuie sa merg iar sa vad daca au mai crescut. Voi ce parere aveti...sun sanse sa mai fi crescut? De cat trebuie sa fie foliculii pentru a incepe o IA, dr mi-a zis ca cel putin 16 mm...darnt sanse ca in astea 3 zile sa mai creasca. Voi daca ati mai trecut prin asa ceva si mai aveti experienta, da-ti si mie un sfat.
Va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

poftiti la
zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput