Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Sper ca la acest capitol sa fim cat mai multe cu II. pt. toate moldovencele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata....cum sunteti astazi??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna fetelor, eu nu scriu foarte des ,dar de citit va citesc.....
Merg de ceva timp la dr.Dumitrascu Irina la OMNI si dupa o serie de analize , care toate au iesit bune,a hotarat sa fac inseminare .
Eu vreau sa va rog sa-mi spuneti cam cat costa o IA la Omini si daca a mai facut cineva cu dr. Dumitrascu..
Pogonici ma bucur foarte tare ca ti-a iesit analizele bune,bafta la Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

nichi, o inseminare la Omini Clinic era 850 lei (450 lei prepararea spermei si 400 lei inseminarea propriu zisa).La acest cost trebuie sa mai adaugi costul tratamentului , aiic depinde cu ce faci stimularea, daca o faci cu clomid scapi ieftin , daca o faci cu puregon, gonal, menopur aici depinde de cum raspunzi la tratament, dar cred ca minim un pen de 300 ml de puregon de ex tot vei face si costa 600 lei la Omini . Iti mai trebuie pregnyl pe care nu l prea gasesti in farmacii si trebuie sa l cumperi de la Omini care am inteles ca-l vind cam scump 125 lei fiola de 5000 ui (daca ai nevoie de pregnyl vezi la topicul "pregnyl 5000 ui" care era o fata user "perl" din Iasi care se oferea sa dea pregnyl, da i un PM) .
Si ti mai trebuie utrogestan sau duphaston, care costa cam 25 lei cutia cred. Daca doctorita ta te pune sa platesti separat si ecografiile de monitorizare a stimularii (desi nu mi se pare normal) mai pune la socoteala si 2-3 ecografii a cite 100 lei fiecare.
Sper ca te am lamurit cit de cit ,daca mai ai nevoie de informatii te ajut cu placere, mai poti citi si capitolele din urma de la FIV iasi unde sunt relatarile multor fete care au experimentat IA la OMINI.
Multa bafta!!!!!

sophie

Mergi la inceput

Sophie76, multumesc mult pt. raspuns.
Mie mi-a dat clomifen z2-z6 ,(2 pe zi),apoi ecografie z9,10 sau 11 ,apoi in functie de folicul (cred) pregnyl,a zis ca mai vorbim dupa prima ecografie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Ma bucur ca azi sunteti mai in forma. A iesit soarele si sper sa avem toate o zi frumoasa. Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, eu stau cu sufletul la gura pana vineri cand ma duc sa fac monitorizarea sa vad daca am foliculasi.
Nichi, tu cand faci inseminarea, si eu poate fac luna asta . Eu fac stimulare cu menopur.

Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Bitza20 eu trebuie sa fac IA luna viitoare ,daca toate merg cum trebuie.
Cu ce dr. faci tu inseminarea? Oricum iti doresc multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

nichi.....si eu sunt din piatra neamt....

daca vrei scriemi pe pm

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,haideti la cafea ...
Pogonici eu dimineata intru mai mult pe net ,de la servici,acasa mai rar,cand vrei ne intalnim sau vorbim..
Pup fetele !

Mergi la inceput