Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ellanik, va trebui sa lasam 42 zile pt. "dupe" nastere (obligatoriu) si 114 zile inainte (la libera alegere a fiecaruia, poate nu toate vrem acasa atata timp). Dar sa vedem daca se voteaza...

6 +

Mergi la inceput

Vorbim de zile calendaristice...
Doamne, imi vine sa rad...eu ar trebui din 15 decembrie sa stau acasa..

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

[quote]citat din mesajul lui cristinica2W

Buna tuturor,

M-am mai linistit un pic. Sigur e bebe, ca altfel n-are cum sa iasa a doua liniuta sub nici o forma.
Iar ameteala e preponderent prezenta.

Voi cum va simtiti astazi?
Mie imi place tare mult si chiar am pofta de cafea neagra fara zahar tare. Stiu ca nu am voie asa ca beau un ceai.]

Cristinica, ai voie sa bei cafea..Daca o consumi in limite acceptabile, adica maxim 2 cafelute mici/zi, bebe este in perfecta siguranta si nu va fi agitat..
Deci du-te si bea o cafea neagra cum iti place ca nu vei avea nimika..dimpotriva iti vei accentua migrenele daca erai invatata sa consumi cafeluta..
Atentie cu ceaiul verde sau negru...asta poate crea agitatie si insomnii baut mai mult de o cana pe zi...

Anca
10+

Mergi la inceput

Niki, in cate saptamani esti acum?

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asa am patit eu babyangel, eram obisnuita sa beau cafea , si n.am mai baut cateva zile : dureri de cap, tensiune 9 cu 5, groaznic,
chestia e ca nessul are mai putina cofein decat cafeaua naturala, beam cafea combinata cu lapte si mi.era f rau asa ca m.am intors la o lingurita de ness, fara s.o frec mult cu zahar ca asa iese taria, doar amestecata turnat apa si gata, ma simt ca in paradis

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Dayanara si eu iubesc cafeaua...nu as fi putut renunta total la cafea..mai degraba la dulciuri .Dar chiar nu face rau 1 cafea pe zi..si medicul poate confirma..
Si intr-adevar fetelor contrar parerilor de demult, cea mai putina doza de cofeina pe aceeasi cantitate de cafea o are ness-ul dupa care cafeaua Expresso...va vine sa credeti?
Cafeaua fiarta s-a descoperit ca e chiar toxica, iar cea la filtru are cea mai multa cofeina..

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Dayanara si eu iubesc cafeaua...nu as fi putut renunta total la cafea..mai degraba la dulciuri .Dar chiar nu face rau 1 cafea pe zi..si medicul poate confirma..
Si intr-adevar fetelor contrar parerilor de demult, cea mai putina doza de cofeina pe aceeasi cantitate de cafea o are ness-ul dupa care cafeaua Expresso...va vine sa credeti?
Cafeaua fiarta s-a descoperit ca e chiar toxica, iar cea la filtru are cea mai multa cofeina..

Anca
10+

am patit.o pe pielea mea, sper sa nu ma fi afectat prea mult, ma refer la sarcina, deci eu bautoare de nesscafe, in prima sarcina la fel, si totul ok, ma trezesc acum la sarcina sa ma apuc de baut cafea la filtru ca de, e mai putin nociva si.mi urca brusc tensiunea asa ca n.am mai baut deloc, mare prostie, tensiunea la pamant , dureri de cap doar ce ma intorceam de pe.o parte pe alta....
dupa un ness la cateva ore, aveam tensiunea 9 cu 6....si.am mai baut unu ca sa ma simt om

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Niki, in cate saptamani esti acum?

Anca
10+
9 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Dayanara ai dreptate ...pana la urma pe sarcina poti consuma orice...doar cantitatile sa fie moderate..asta e cel mai important
Dar daca mi-e pofta de ceva , eu prefer sa-mi satisfac pofta decat sa salivez in continuare doar pentru ca nu e prea sanatos...pana la urma tot DD decide soarta noastra, ca doar n-om fi noi atotputernice....

Anca
10+

Mergi la inceput

Eu mi-am luat cafea fara cofeina, pun cafeluta in cana si torn apa fierbinte, o oparesc...imi place f mult asa...

6 +

Mergi la inceput