Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
ella da am facut mici, dar cum mi.era tare pofta n.am putut sa.i las mult la frigider si stiu si eu ca trebuies lasati, asa ca am facut juma de carne ieri si jumate o fac azi
aici e diferenta intre dublu si triplu
http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_test#Double_test
cu toate astea stiu , dar nu.s sigura, ca la dublu test se iau in considerare si valori ecografice impreuna cu 2 valori de sange iar la triplu screening se analizeaza 3 valori serice din sange
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
cristinica2W spune:
Buna,
cum stati la capitolul constipatie?
eu astazi am iesit de 2 ori si acum simt ca ma cam jeneaza un pic stomacul. (bine am si baut un pic de cafea si am mancat prune...cateva)
O fi normal?
pupici, si sper sa nu va suparati ca va bat la cap prea mult...
5+
dayanara spune:
mie ieri,mi.au solicitat pentru primul trimestru si o analiza facuta cu programul asta
http://www.typolog.de/Prisca.html
in septembrie impreuna cu ecografia pentru pliul nucal si analiza de sange imi calculeaza riscul cu programul asta, oricum e tot ceva statistic mai mult sau mai putin , sau mai bine zis mai mult statistic si mai putin subiectiv, oricum calul de dar nu se cauta la dinti :))))) ca.s toate gratis si o sa le fac
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Nicoleta, in sfarsit aud pe cineva care n-are nici greturi, nici pofte....asa-s si eu.
6 +
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Nicoleta, in sfarsit aud pe cineva care n-are nici greturi, nici pofte....asa-s si eu. 6 + |
dar un pic un pic pofte tot ai :) mai ales ieri cu micii nostri
eu am citit acum cateva saptamani de.o fata de aici care facuse ciorba de fasole si mi.a trebuit fasole imediat
apoi mici , iar ieri a zis cineva ceva de limonada, cred ca Gaby si am baut 1 litru, si tot mi.e pofta
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Denisa, am iesit sa-mi iau ceva de mancare...daca spun in ce cantitati...o sa ziceti ca vine potopul si voi nu stiti...![]()
6 +
ellanik spune:
MSymo, bataitza nu e din cauza de sunculita ci din cauza ca ai stresat bebelul.Te tzuc!
Diferenta dintre DT si TT este ca DT vizeaza cele doua trisomii:Down si Edwards , si TT pe langa astea analizeaza si defectul de tub neural(daca acesta Doamne fereste exista).Ca "precizie", daca putem vorbi de asa ceva in cazul acestor teste, DT este mai precis.TT se face daca apar dubii si probleme la DT .Oricum toate au rezultat statistic si dupa parerea mea este o noua gaselnita pt a se mai scoate niste bani.Ca sa nu zic ca nu fac o sa fac si eu DT si gata.
Oana , morfofetala o am sambata .Parca tu m-ai intrebat.
burtica
Kossir, lume noua!Doamne ce te mai plimbi!
Sa inteleg ca daca s-a prelungit concediul prenatal la 156 de zile putem intra mai repede in el?Oare cum se impart zilele ca stiu ca o parte trebuie inainte de nastere si o parte dupa.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui MSymo Denisa, am iesit sa-mi iau ceva de mancare...daca spun in ce cantitati...o sa ziceti ca vine potopul si voi nu stiti... 6 + |
Msymo, pofta buna
Anca
10+
nibi_niki spune:
| citat din mesajul lui MSymo Nicoleta, in sfarsit aud pe cineva care n-are nici greturi, nici pofte....asa-s si eu. 6 + |
babyangel spune:
| citat din mesajul lui ellanik Sa inteleg ca daca s-a prelungit concediul prenatal la 156 de zile putem intra mai repede in el?Oare cum se impart zilele ca stiu ca o parte trebuie inainte de nastere si o parte dupa. 11+Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!! |
Elanika, momentan din cele 126 de zile de maternitate, suntem obligate sa lasam 42 de zile dupa nastere. Din a 43-a zi de viata a bebelului, putem intra in concediu de crestere a copilului(prescurtat CCC)
La 156 de zile, nu stiu cum va fi...
Anca
10+