Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
oana care este diferenta dintre DD si TT?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Denisa, or trece si scurgerile. ![]() Ella ce faci? Cand ai morfofetala? Te-ai hotarat la DT sau TT?Multumesc fetele de incurajari cu burtica. Eu dupa ce am slabit 6 kg in primele 2 luni, de vreo 2 saptamani ma mentin la 37.5-37.8 depinde cat mananc. Dimineata aveam 37.7.Si la manacaruri nu ma bag ca iar mi s-a aplecat de la carne. Tocmai ce am mancat ma bine vreo cateva zile. ![]() Oana 12+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, cred ca s-a strecurat o greseluta de scriere...nu ma speria ca ai numai 37 de kg...Eu ce sa zic...am deja 63(de la 60.5 inainte de sarcina)
...ma chinui si eu sa ma abtin de la tot felul...dar daca nu imi este rau, e foarte greu sa nu ma ingras...Pe prima sarcina am pus 17 kg dar eram foarte tinerica si mi-am revenit complet in cateva luni, fara nici un efort..Acuma cred ca voi avea de muncit...
Anca
10+
oanaiacovita spune:
Anca, din cate am inteles eu, DT-ul include anumite analize ce sunt cuprinse si in TT dar la TT sunt mai multe. Nu as sti exact sa ii spun.![]()
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Oana, cred ca s-a strecurat o greseluta de scriere...nu ma speria ca ai numai 37 de kg...Eu ce sa zic...am deja 63(de la 60.5 inainte de sarcina) ...ma chinui si eu sa ma abtin de la tot felul...dar daca nu imi este rau, e foarte greu sa nu ma ingras...Pe prima sarcina am pus 17 kg dar eram foarte tinerica si mi-am revenit complet in cateva luni, fara nici un efort..Acuma cred ca voi avea de muncit... Anca 10+ |
Da am corectat,57
Oana
12+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
cristinica2W spune:
Buna tuturor,
M-am mai linistit un pic. Sigur e bebe, ca altfel n-are cum sa iasa a doua liniuta sub nici o forma.
Iar ameteala e preponderent prezenta.
Voi cum va simtiti astazi?
Mie imi place tare mult si chiar am pofta de cafea neagra fara zahar tare. Stiu ca nu am voie asa ca beau un ceai.
salutari!
5 +
[/quote]
nibi_niki spune:
EU M-AM INGRASAT IN PRIMELE 5 SAPTAMANI 4 KG SI DE ATUNCI MA MENTIN.NU AM MAI PUS NICI MACAR 100 DE GRAME.ZILELE ASTEA MERGEM LA ANALIZE SI PESTE 2 SAPTAMANI SA FACEM DUBLUL TEST.SA IMI TINETI PUMNII. AMETELI NU AM, STARI DE VOMA NU AM POFTE NU AM...MI-AM FACUT GRIJI LA UN MOMENT DAT...AM DAT FUGUTA LA DOCTOR...SI TOTUL E OK.ULTIMA ECO AM FACUT-O EXACT LA 9 SAPTAMANI SI BEBELUL MASURA 2.76CM SI INIMIOARA OK A ZIS DOCTORUL..180 DE BATAI PE MINUT.
ancadragoman spune:
Oana mersiu mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
kossir spune:
Buna burtici dragute,
Ne-am intors si noi din concediul programat, unde a fost super. Ce-i drept
, am facut ceva efort, am cam mers cu masina, am vazut o mare parte din manastirile din Moldova. Dar, avand in vedere ca totul s-a terminat cu bine, nu-mi pare rau deloc, a fost super si foarte linistitor. La fiecare manastire am aprins si lumanari si asa parca m-am impacat cu mine si sper la multe lucruri bune.
Pe aici e activitate multa, ca de obicei, vreau doar sa spun bun venit noilor burtici
, sa le urez sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi
.
Apoi "La multi ani!" sarbatoritelor la care n-am fost prezenta sa le spun la timp, precum si Mariilor, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce e mai bun 

.
Merg inapoi sa mai citesc din urma si mai revin.
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
12+ sapt
honeybaby spune:
MSymo, e bine ca mananci. Eu ieri am poftit la pate de ficat, am mancat doua guri si mi-a fost rau toata noaptea pana l-am dat afara. Azi am mancat lapte, nici asta nu-mi face prea bine, Il simt si acum in gat (bleah). Asa ca revin la mere si portocale.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
samaria spune:
msymo:mersi ca ai raspuns.poate-poate s-or gandi si guvernantii astia dincolo de buzunarele lor...
Maria
8+
Mami de Sammy