Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Wowwwww, Vladi, un gand bun si un zambet dragastos, merge direct la bb al vostru...il declar LUPTATORUL ODISEEI...
sper totusi sa nu va dea astfel de emotii pan' la-n' suratoare

Mey, voi de 15 pgini, ati dat cu mine de pamant...nu-s de ce mancare sa-mi fi mai mare pofta!
Cred ca de ardei umpluti..., parca-i si vad....cu smantana peste

Delia eu cum o sapt. am mancat fasole batuta, cu putina ceapa calita pe deasupra, o nebunie...nu m-am balonat absolut deloc, insa o lasasem la muiat cateva ore bune, si i-am schimbat de 3 ori apa.

Ramonella, nu s-a intors de la mare??nu am citit toate paginile din cap. anterior...

revenind la ale noastre oi, astazi l-am vazut pe bebeeeeeeeeeeeeeeeeee..nu mi-a venit a crede ochilor, am mers la clinica fiind comvinsa ca nu e nimic in saculet si probabil va trebui sa ajung la chiuretaj, sau sa astept sa se produca nenorocirea
Si cand colo...bb e bineeee, are 1,4 cm sacul 44 mm...

astea fiind spuse, mai adaug ca trec peste greturi muuult mai usor, ba mai mult le accept chiar

Dayanara, in situatii similare cu ta, aici se recomanda repaos TOTAL, plus medicatie, de altfel aici te interneaza pana se remediaza cat de cat situatia.
E greu, stressul nu ajuta, insa....daca poti sa stai numai in pat o perioada, vei trece cu bine peste acest hop, sunt comvinsa

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

bun venit noilor mamici!

nikole, in sfarsit, un semn de la tine! bine ca este totul bine!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

BUN VENIT NOILOR SARCINI USOARE VA DORESC SI BEBEI SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

NIKOLE!!! Mai ce m-ai speriat! (sau asta e plata ca si eu ti-am dat emotii in trecut cu povestile mele cu suspans despre hemoragie?)
Pai unde e semnatura cu gravi si saptaminile?!!
Pt ca, inainte sa citesc ce-ai scris, mi-au cazut ochii jos la semnatura, n-am vazut gravi, nu saptamini, nimic de "Maronel"... numai de Albastrel! Pai e posibil asa ceva?? Ia te rog, acum pe loc prezinta-te cu autograf complet!
Mama, daca ai sti ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e bine!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti 3, lui bebe, lui Albastrel si tie sa poti sa te bucuri de ei!
In alta ordine de idei...mutumesc pt titlul acordat, "bebe luptator" :))) - ma faci sa ma simt tare mindra! Sa dea Dumnezeu sa nu-l detroneze nimeni pe bebe al meu, adica sa nu fie cazul la cineva de incercari mai mari decit am avut eu...

FLORICIKA, BRIZA MARII, IOANASG, ILIOARA... bine ati venit, sa fie intr-un ceas bun!!! Ce zi, 3 posturi unul dupa celalalt pt "inscriere"... cred ca o sa fie anul viitpor baby boom din cauza noastra, la cite vad ca ne-am adunat!

Si, mai fetelor, hai s-o mai incheiem cu mincarea pe aici, ca mor unele dintre noi de pofta pe aici... daca nu terminati, jur ca postez zilnic de trei ori cele mai apetisante texte despre mincare ca sa lesinati cu toate - pazea deci, ca v-am avertizat!

9+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa vdem ce s-a mai intamplat de cand nu am mai putut scrie la birou. Au venit treburile buluc peste mine.

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen, si bebei sanatosi.

Anca ehhee, pe cand un test????

Vladimirescu multumesc de sfaturi. Cred ca o sa ma rezum doar la pui cu smantana (si daca vrei iti trimit prin curier ), iar restul mi le iau frumos din magazin. Or sa se uita crucis toti la mine cand m-or vedea cu lapte imbuteliat, branza si iaurturi, dar asta e. Eu si bebe sa fim sanatosi, ca ei s-or invata.

Selina dupa cum vezi aici e Odiseea incercata si foarte norocoasa. Am trecut multe din fete prin niste experiente grele si totusi bebeii nostri au luptat. Asa ca fii sigura ca si al tau iti va arata inimioara cat mai curand.

Anca babyangel eu refuz sa ma mai tot documentez pentru ca altfel o sa traiesc doar cu aer. Imi tot spun ca bebele meu e ok si vom fi sanatosi. Trebuie!!!

Denisa cum mai esti?

Ioanasa nu intra in panica, vor fi zile si zile cu simptome si fara, iar la 5 saptamani inca e devreme sa le simti in "adevarata" lor valoare. Ai timp. Dupa 6 saptamani devin simptomele mai evidente.

Briza marii ai sa vezi ca totul va fi bine. Daca citesti in urma suntem multe fete care am razbit problemele.Deci si la tine va fi la fel.

Nikole vai ce ma bucur ca vestile sunt atat de bune. La fel sa fie si de acum incolo. Ce Odisee norocoasa suntem.

In alta ordine de idei, astept cu nerabdare ziua de maine sa ne intalnim cu bebe. Asa dor imi e de el. De acum inainte o sa il vad doar lunar . Dar gasesc eu vreun cabinet, daca va fi nevoie.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, am facut-o lata, am mancat o ciorba de fasole de mama-mama. Acum astept sa vad daca mor la noapte sau nu...

O intrebare pentru mamicile mai vechi -- eu am mesajele puse in moderare pentru ca am exprimat pareri "naziste" la alt topic ( a se citi diferite de ale respectivei moderatoare). Evident, ca nu sunt de acord cu decizia ei, insa nu stiu ce sa fac si ma irita ca dureaza uneori mai mult de o zi pana mi se afiseaza mesajele. Ce sa fac, cui sa ma dresez pentru asta?

Va pup, nu mai scriu prea mult, ca fiind moderate, poate nici nu mi-l afiseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nicoleeeee- ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe. Tare ne-a mai tinut in suspans. Vad ca si tu vb de mancare, deci sa inteleg ca esti mai bine cu greturile. Sper ca scurgerile s-au oprit si ele
IlioaraBaby, ioanasg- Bine ati venit ! sarcina usoara si bebe la termen, frumos si sanatos.

Deja imi este somn.....ma duc sa fac baie la catel si dupa aia mai arunc un ochi aici. Poate pana atunci vine si Oana de la eco si ne povesteste cum a fost.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nikole ma bucur mult de tot ca esti bine, si bebe e ok!!

din pacate nu pot sa stau in spital, total exclus, n.am ce sa fac cu ivan, sotul lucreaza si pe altcineva de incredere nu am
repaos relativ , total iar nu se poate

vad ca sangele se duce spre maro, macar e incurajator ca nu e sange nou, dar oricum am dureri ca si cum mi.ar veni ciclu chiar mai ascutite...

urez si eu bun venit fetelor , sa aveti sarcini usuoara fara probleme si bebelusi sanatosi

briza marii m.am uitat la data ta de nastere si vad ca suntem de.o seamana cu diferenta de 3 zile :), unde stai in bucuresti?
eu am stat in drumul taberei , parintii mei inca sunt acolo

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

apropo de pofte si siptome, jur ca toata ziua am avut in nas, miros de mancare de caine, boabe din alea uscate :)))
nu va ganditi ca am de gand sa mananc, dar oare de ce mi s.a pus pe a
asa ceva?¿

acum imi fac macaroane cu carne si sos de rosii

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

OANAIACOVITA...INTREBAI DE MASURAREA PLIULUI NUCAL...SE FACE SI LA 12 SAPTAMANI IN CADRUL DUBLULUI TEST.DACA TOT TE DUCI MAINE LA DOCTOR INTREABA.

Mergi la inceput