Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Babyangel - eu stiam ca poti sa vezi sexul lui bb de pe la 16 sapt, cel putin asa imi aduc aminte ca l-am vazut. 13 sapt e cam devreme, dar poate e posibil si acum, abia astept sa aflu.
ana_micu83 spune:
gabyhila, gasesti linte pe mitropoliei la magazinul naturist!
pupam burtica!
Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !
andira spune:
Andra - am inteles. Eu ma gandeam ca totusi fiind contractul suspendat, nu se poate termina decat cand te intorci la servici, fie ca e peste 1 sapt, 1 luna sau 2 ani. Dar probabil ei stiu mai bine. Oricum, bine ca ai gasit solutia.
GabyHila spune:
Ana micu
multumesc! dau fuga maine dimineata ca acuma e trafic si nu am stare sa parchez pe mitropoliei! pupici la fel!
Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Babyangel - eu stiam ca poti sa vezi sexul lui bb de pe la 16 sapt, cel putin asa imi aduc aminte ca l-am vazut. 13 sapt e cam devreme, dar poate e posibil si acum, abia astept sa aflu. |
noi l-am aflat la 14 sapt, dar acum depinde mult si de doctor si mai ales de bebe, daca vrea sa-ti arate.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
floricika spune:
si noi tot la 16 sapt am aflat dar asta pt ca ecograful dr nu era f performant si nu se vedea bine, la 16 sapt m-am dus la medlife din proprie initiativa si s-a vazut clar sexul, s0ar fi vazut si mai devreme daca ne duceam.
acum am sa ma duc pe la 12-13 sapt si sper sa aflam :-)
9+
ioanasg spune:
Buna,
Va rog sa ma introduceti se pe mine ca mamica de Aprilie 2009.
U/M a fost in 15 iulie 2009 si deci dupa socoteala mea acum as fi in 5 saptamani.
Am urmatoarea problema: pana ieri am avut senzatii de foame, greata, oboseala si sani durerosi. Astazi ca prin minune nu mai simt nimic. A mai patit cineva asa ceva? Imi e frica sa nu fie oprita din evolutie. Am uitat sa mentionez ca luni am fost la dentist si mi-am facut 2 plombe fara anestezie.
Va multumesc mult pt ajutor
briza_marii spune:
Buna! Va citesc de ceva vreme dar pana azi nu am avut curajul sa ma inscriu pe listuta (am un chist maricel + un fibrom langa bebe
care mi-au dat si inca imi mai dau, mari emotii); dar azi am auzit inimioara
lu bebe, si dl dr a zis ca si chistul a mai dat putin inapoi. Va dati seama ca am inceput sa plang cand am aflat vestile astea bune. E cel mai bun cadou "in avans" de ziua mea. Deci, vreau si eu pe listuta
:
Data nasterii: 21.08.1977, UM 05.07.09, DPN: 5-6.04.2010
6+
IlioaraBaby spune:
Buna fetelor,
La recomandarea unei prietene, am venit si eu aici. Am facut vreo 3 teste de sarcina care sunt pozitive :). Urmatorul pas este ca marti sa merg la ginecolog sa imi confirme sarcina. Am mari emotii ... dar m-am gandit ca poate imi va fi mai usor printre voi.
Doamne ajuta :)
honeybaby spune:
briza marii- Bine ai venit!!!! Sarcina usoara si bebe la termen iti doresc, fara prea mari emotii date de chist sau fibron
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !