Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- in timp ce am scris eu mesajul ai scris si tu. Acum l-am vazut. Credeam ca azi de duci la eco.
Eu sunt bine, gretoasa rau, mai ales seara , daca nu beau o limonada nu pot sa adorm de greturi.
Vineri ma duc la eco, daca bebe e bine ( Doamne ajuta) imi da o lista de analize care s-o fac. Ultimele analize le-am facut cu o luna inainte in sarcina, dar cica nu conteaza pt ca dr. vrea sa vada cum reactioneaza organismul in timpul sarcinii

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

dayanara- am o prietena care a poftit atat de tare la mancare de pisica ca nu a rezistat si am mancat cateva bobite. Dupa spusele ei taaaare bune au fost si.......sarate:-)))]
In legatura cu repausul, nu-mi poate lua sotul cateva zile libere si sa stea cu Ivan? Durerile nu sunt bune , ia no spa care ce echivalet aveti voi pt no spa.

Denisa, 7+

Mergi la inceput

Ce liniste in seara asta. Gata ati terminat cu poftele? Nu mai papa nimeni nimic?
Eu ma duc sa ma uit la un film si sa rontai o punga de seminte de dovleac dupa care nani.
Noapte Buna!

Denisa, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Babyangel - eu stiam ca poti sa vezi sexul lui bb de pe la 16 sapt, cel putin asa imi aduc aminte ca l-am vazut. 13 sapt e cam devreme, dar poate e posibil si acum, abia astept sa aflu.

Pai de asta am si eu asa mari "nerabdari"..la prima sarcina mi-a spus abia la 17 saptamani, dar am inteles de la alte fete ca acuma cu eco 4d poti sa stii de la 13...

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Aseara painicile mele cu unt s-au dus pe apa budei .Am tras un show pe toaleta cu strigaturi ca la festival.Vecinul de sub noi l-a intrebat azi pe sotul daca i-a fost rau ca l-a auzit si al meu galant "Era nevasta-mea!"
Dayanara eu am avut o mica decolare(dezlipire) insa am stat in pat ridicandu-me doar la wc si la masa si am bagat Utrogestan.Astea sunt conditiile si o sa vezi ca va fi totul bine.Doamne ajuta!
Oana, la tara branza se face cu cheag nu cu lapte fiert si de aceea listeria este amenintatoare.Si eu ravnesc la smantana aia de la tarani si, desi pana sa raman gravida numai de-aia am papat, nu mi-a iesit nimic la analize.Cum ti-o fi norocul dar parca nu ne vine sa riscam pe barba lui bebe,nu?Smantana daca e gatita obligat ajunge la temperatura mare asa ca poti manca pui cu smantana si ne poti trimite si noua.Cat despre masuratoarea pliului nucal se face la sf trim I .I se mai zice si translucenta nucala si se face cu DT cum ziceau fetele.
Vladimirescu eu abia astept postarile alea de care ziceai ca eu sunt mare amatoare de gatit fonfleuri si nu stau mult pe ganduri .Asa ca, da-i bice!
Bun venit noilor gravidute (carora nu le-am retinut nickul din cauza de gravidenie avansata)
Eu azi am prestat si putine greturi si varsat dimineata asa..de control...si dupa am mancat biiine piure cu snitele de pui si supa crema de telina.Mi-a facut sotul si un nectar de piersici cu pere si seara unul din citrice.Acum am molfait la un covrig insa nu m-a convins.Insa azi mi-am inaugurat pantalonasii cu burtica si eram tare mandra pe trecerea de pietoni.Mergeam usor ca pe oua si m-a claxonat una ca sa ma grabesc.Ho!nebuno, nu vezi ca-s gravida?A cascat aia niste ochi...
Nikole brava la tine fetitza.Asa sa tot primim vesti.
Noi maine ce gatim fetele?Din punctul meu de vedere exclus ardeii umpluti si sarmalele ....astept descrierile erotice ale lui Vladimirescu.Deci ne pui pe jar,a?

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Gata, am facut-o lata, am mancat o ciorba de fasole de mama-mama. Acum astept sa vad daca mor la noapte sau nu...

O intrebare pentru mamicile mai vechi -- eu am mesajele puse in moderare pentru ca am exprimat pareri "naziste" la alt topic ( a se citi diferite de ale respectivei moderatoare). Evident, ca nu sunt de acord cu decizia ei, insa nu stiu ce sa fac si ma irita ca dureaza uneori mai mult de o zi pana mi se afiseaza mesajele. Ce sa fac, cui sa ma dresez pentru asta?

Va pup, nu mai scriu prea mult, ca fiind moderate, poate nici nu mi-l afiseaza.

Delia, cred ca ar trebui sa o intrebi prin pm pe Sheannamp cat dureaza povestea asta. La un membru nou e vorba de primele 10 mesaje, in cazul tau nu stiu, eu nu am mai vazut un asemenea mod de avertizare niciodata. Sau poti intreba public deschizand subiect la FAQ, daca nu vrei sa trimiti pm moderatoarei care a luat decizia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

neatza! poftiti la cafea!

freedelia sa.ti fie de bine, usor usor mi.ai facut si ie pofta de ciorba de fasole

denisa, din pacate e exclus ca sotul sa stea acasa mai ales ca nu e vorba de.o zi doua, incerc sa stau cat mai mult in pat dar de tot nu se poate, acum intr.o ora asa, tre sa plec sa duc urina la analize, fac 5 minute pe jos oricum
bine ca mi.a trecut mirosul ala de boabe ca era cat pe aici sa.mi cumpar o punguta

ella, ai idee cam cat era desprinderea ta? si in ce parte? mie mi.au spus ca e minima de 2.5 mm, am citit si eu multe cazuri ca s.au rezolvat cu bine
daca la asa ceva am sangerat ca un ciclu normal de cantitatea si culoare nu.mi imaginez ce spaima tragi la un hematom mai mare

astept vesti bune de la cele care au programare azi la eco !

urmatoarea eco o am pe 28 septembrie parca...daca ajung pana acolo

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Neata,

Ieri m-am dus la medicul care m-a sfatuit sa fac chiuretaj sa ii demonstrez ca a gresit. Binenteles ca nu a avut ce sa zica, a dat-o la cotita cu mine, toata un zambet.....asa.....stiu ca am gresit dar acu ce vrei sa mai si recunosc?

Am facut si eco, bebelinul este bine, 0.95 cm iar acu DPN-ul este 07.04.2010 (dupa calculele doamnei) insa nu vreau sa schimbati DPN-ul de pe prima pagina.

Urmeaza sa merg la medicul de familie sa imi fac toate analizele la sange iar pe 22.09 m-am programat la dublu test.

Am uitat sa va pov ca eu ieri nu am avut nici cea mai mica urma de greata, ameteala....nimic, nimic......am fost o fericita.

Bun venit noilor burtici!!!!

Sa aveti zi usoara si frumoasa.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Deci am ras, dar nu asa: CU LACRIMI!

Vladi nu ai nici o sansa sa impresionezi pe nimeni cu amenintarile de mancare! Esti totala oricum!
Dar ca sa intru si eu in hora, nu era vorba de fetele din Romania care au acces la diverse, ci de oitzele ratacite prin lume: Spania, Italia, Japonia, Grecia! Aveti mila!

Nikole Doamne ajuta numai de vesti si zile bune!

Dayanara incerc sa mi te imaginez cu o farfuriutza rotunda si cu boboroante de catei molfaind fericita Bine ca ti-a trecut! dar oare chiar asa rele sa fie? cat se poate stai cumintica si intinsa pe langa Ivan!

Ellanik tu cu sucurile tale imi dai idei! Cum face suc de piersici: le taie pe jumate si hopa la mixer sau la blender? si daca e la blender cum il lungeste?

Bun venit noilor burticute! sa ne fie bine!

Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

NEATZA!

floricika, ioanasg, briza_marii si ilioarababy, bine ati venit! Sa faceti copii frumosi si sanatosi!

Vreau sa va intreb cum stati cu kilogramele? Eu maine trec in saptamana 10 si am luat cam 2.5 kg, care s-au depus pe burta si solduri (de parca nu le aveam oricum f rotunde).

Pupici si o zi frumoasa!

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput