Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu iau de 5 mg. Ca atat am gasit cand am inceput si am ramas la el.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ok,mersi.Am gasit azi siu de 1 si 5 mg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca, ceva ochisori la orizont?

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cred ca da,am deja 2 zile de intarziere si nici urma de cm

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Sinteti foarte-foarte dragute toate si va multumesc de felicitari si incurajari !!

DAYANARA: iti tin pumnii sa fie bine, draga mea, stai cit poyi de mult linistita, chiar nemiscata, citeste-i celui mic povesti sau da-i desene animate ca sa nu te foiesti prea mult. Si ai incredere, ai vazut ca 90% dintre cele care au avut singerari au trecut cu bine peste acest episod, including me :)) Uite, maninca niste ciocolata, ca scade stressul si depresia, si stai cuminte si rabdatoare

OANA: eu in locul tau as minca de toate acolo la tara cu conditia sa fie bine gatita carnea si bine fiert laptele. Dar NU lapte crud si toate derivatele lui (brinza, smintina negatita, iaurt etc) pt ca eu n-as merge la noroc cu listeria sau chlamidia. Pe scurt, eu stiu ca in sarcina poti minca fara griji orice lactate pateurizate sau bine fierte, cu exceptia brinzeturi fermentate cu mucegaiuri, si orice fel de carne, dar sa fie foarte bine facuta (by the way, zicea cineva de pestisori la gratar... sint buni, dar mai bine ii mincati prajiti bine, pt ca gratarul nu sterilizeaza suficient iar pestii sint campioni la listeria)... Mmmm.... pui crescut la tara cu smintina... miam-miam! Imi amintesc de zile fericite din copilarie, ca acum nu mai am demult la cine sa merg "la tara", e un lux in zilele noastre!

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Dayanara ai grija de tine si fii cat mai optimista. Ai sa vezi ca totul va fi bine. Ma bucur ca Ivan e asa intelegator

Vladimirescu ma bucur din suflet ca ai primit vesti atat de bune. Radiezi optimism si fericire - vad ca te-ai molipsit de energii pozitive de la Ellanik. Doamne da sa fie tot asa si in continuare. Ai incredere ca la amnio va fi foarte bine pentru ca bebele tau e un luptator

Am intrat aseara sa citesc un pic si m-a palit o foame cu discutiile voastre despre mancare. Noi servim cina pe la 6 de obicei dupa care nu mai mancam nimic. Ne-am adaptat aici la stilul de luat mese si ne simtim bine asa, dar aseara ma cam rodea stomacul. Oricum nu m-a tentat nimic din frigider, asa ca nu am mai mancat nimic. Parca incep sa ma apuce niste greturi usoare. Sper sa nu fie asa rau ca data trecuta.
Eu ma mai citesc din umbra, doar ca nu stiu ce sa prea zic ca nu am nici un fel de simptome si nici nu ma simt foarte gravida deocamdata. Sper sa vad si eu un embrion saptamana viitoare la doctor, doar ca mai e mult pana in 28. Ofof.

Mami 5+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna, ma puteti trece si pe mine pe listuta?
UM 12.06.2009, dpn 20.03.2009, voi naste cu Dr. Indiana Pelin la maternitatea Regina Maria, si mai am un baietel acasa de apropae 3 ani, nascut pe 15.09.2006.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricika

Buna, ma puteti trece si pe mine pe listuta?
UM 12.06.2009, dpn 20.03.2009, voi naste cu Dr. Indiana Pelin la maternitatea Regina Maria, si mai am un baietel acasa de apropae 3 ani, nascut pe 15.09.2006.
merci

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Floricika, bine ai venit printre noi, felicitari , sa ai un bebel sanatos si o sarcina cat mai usoara

Oana , referitor la acidul folic, eu iau tot de 5 mg, dar m-a pus putin pe ganduri ultima descoperire a cercetatorilor britanici: se paree ca in Anglia s-a "interzis" recomandarea acidului folic femeilor insarcinate, pentru ca ar fi 100% cancerigen.. Acolo medicii iti recomanda doar alimentele bogate in acid folic si...atat
Acuma, mai am de luat o saptamana, si gata!

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

.Dayanara- asa cum au spus si fetele stai in pat si nu ridica greutati sub nici o forma, maxim o sticla de apa de 2 litri. O sa fie ok , multe fete au patit asa si s-a rezolvat cu repaus.
Anca- eu tot de 5 mg iau acidul folic. Asta mai lipsea sa fie cancerigen.. Avand in vedere ca stau in bucuresti unul in plus sau in minus nu mai conteaza
floricika- bine ai venit , sarcina usoara si bebe sanatos

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

multumesc de primire fetelor!
si eu tot de 5 mg iau.....fie ce o fi....
Dayanara, prietena mea la fel a avut la 7 sapt si s-a internat in spital, cu medicamnete si repaus la pat totul a fost ok, acum are o fetitza de 3 anisori!

9+

Mergi la inceput