Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Dayanara, linisteste-te.
Kossir a patit asa. Trebuie musai sa iei progesteron si sa stai cumintitca la pat. A ei s-a prins la loc.
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara n.am vesti bune... era la analizele pt tiroida si deodata simt ca.mi curge ceva m.am dus la baie si sange, rosu si mult ca la ciclu noroc ca fiind in spital, am si fugit la urgenta, mi.a facut eco s.a uitat mult de tot ...si sacul are o desprindere, mica intr-adevar, dar e o desprindere si pe partea dreapta sus, ar fi fost mai bine sa fi fost undeva jos... are cineva idee de asa ceva? in sensul ca se poate lipi la loc? se poate mari? ma simt ca dracu ma bufnise plansu pe masa aia... roxana 6+ si ivan (2.12.2006) |
SE PRINDE LA LOC DAR TREBUIE SA STAI LA PAT SI SA PUI PROGESTERON.HAI LINISTESTE-TE

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
samaria spune:
dayanara,incearca sa te linistesti,roaga-te la Dumnezeu,totul este in puterea lui.In nici un caz nu te agita,iti inrautatesti starea.Stiu ca e usor sa dai sfaturi si mai stiu ca in locul tau si eu as reactiona la fel,dar fa o incercare mare pentru burtica,pentru tine si de ce nu,pentru ivan.Suntem toate alaturi de tine,vezi ce au zis si fetele de dinaintea mea.Multi

si mult

Maria
8+
Mami de Sammy
babyangel spune:
Salutare tuturor fetelor,
mai ce harnicute ati fost aseara...si doar povesti despre mancare
..
Daianami, vad ca ai 13 sapt. si ai fostla eco...nu ti-a putut spune sexul?? Si eu merg peste 2 saptamani la eco, si parca nu mai am rabdare la gandul ca aflu daca voi avea baiat sau fetita..
Dayanara, totul o sa fie ok, o sa vezi...Important e sa te menajezi si sa iti pastrezi calmul...Odihna multa iti trebuie. Lasa pe altii sa munceasca si sa se plimbe de ici colo. Hai, fi puternica!
Anca
11+
andra_s spune:
dayanara, fii puternica si gandeste pozitiv, te va ajuta mult! stai la pat linistita si o sa vezi ca se va prinde la loc sacul si bebe va creste mare si sanatos. suntem alaturi de tine, uite iti trimitem si o floricica
, sa iti aduca un zambet pe fata! 

ai grija de tine, de bebe si de ivan!
11+
dayanara spune:
fetelor va multumesc mult sunteti o comoara, vedeti? de asta tin cu orice chip sa raman la odiseea asta frumoasa
incerc sa stau in pat cat pot , nu fac nimic decat ii dau lui ivan sa manance si mai stau dupa el, ca nu are cine, sotul vine seara de la munca si.n rest liniste si pace n.am pe nimeni
bine ca ivan nu vrea afara, daca.l duci bine daca nu ceva isi gaseste de joaca, e bun si cuminte
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
child spune:
Vaaaai, ce-mi faceti voi, de cateva pagini citesc doar despre mancare! Eu, de cand cu sarcina mananc la 3 ore, ca altfel ma ia cu lesin. Am incercat sa pacalesc foamea cu apa, dar nu merge, doar cu fructe dar si alea tin de foame doar o ora!
Eu sunt o mofturoasa de felul meu si acum imi este dificil sa aleg ce sa mananc. Incerc cu salate, iaurt cu branza, pui.
Dar sa nu va spun ca de cand sunt insarcinata mi-am facut de doua ori ardei umpluti! Bine, si inainte imi placeau, dar acum mi-am facut doar de pofta, ca bine nu prea imi picau, doar daca puneam multa smantana.
Aseara mi-am facut clatite, ca imi era pofta, si cine murea dupa aceea....
Dificila perioada, dar asa frumoasaaaaa!
Vladimirescu felicitari, ne transmiti atata pozitivism si veselie!
Andira mie doctorul mi-a spus ca sunt permise branzeturile proaspete, mai ales ca acestea nu le prea plac microbilor care produc infectiile urinare, atat de frecvente in sarcina.
Oana asa cum au spus fetele, preparate termic, cred ca lactatele sunt permise.
Celorlalte burtici si mamici, pupici!

10+
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara n.am vesti bune... era la analizele pt tiroida si deodata simt ca.mi curge ceva m.am dus la baie si sange, rosu si mult ca la ciclu noroc ca fiind in spital, am si fugit la urgenta, mi.a facut eco s.a uitat mult de tot ...si sacul are o desprindere, mica intr-adevar, dar e o desprindere si pe partea dreapta sus, ar fi fost mai bine sa fi fost undeva jos... are cineva idee de asa ceva? in sensul ca se poate lipi la loc? se poate mari? ma simt ca dracu ma bufnise plansu pe masa aia... roxana 6+ si ivan (2.12.2006) |
ancadragoman spune:
voi de cate mg luati acid folic?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2