Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata.
Vladimirescu felicitari pt. bebelic mare , sanatos si luptator. Ma bucur mult ca va merge bine.
Freedelia poti manca linistita o supa de fasole, altfel tot la ea iti va sta capul. Sa-ti spun un secret: si eu mor de pofta, de ieri ma tot gandesc la ea. Azi la amiaza merg sa mananc ca nu mai pot. Eu vad ca am luat-o razna. Poftele se tin lant la mine. La sarcina trecuta parca au aparut mai tarziu. Pe mine ma mira foarte tare deoarece eu in rest nu sunt deloc pofticioasa, nici macar mancacioasa. Am aprox. 47 kile, dar cand sunt gravida poftesc enorm. Cred ca e o razbunare, pt. ca inainte sa fiu insarcinata nu credeam faza asta cu poftele, ziceam ca sunt mofturi, fitze.
Dianami Doamne ajuta sa-si revina placenta.
Oana eu zic sa mananci de toate. Doar daca ai crescut la tara, e cam greu sa nu ai anticorpi. Cand stateai la tara nu ai mancat de toate? Acum faci cum crezi si tu, daca esti stresata atunci mai bine nu manca.

Si ca sa ma mai plang la voi, mie mi-e din ce in ce mai rau, ieri am si vomitat si vad ca azi a inceput de dimineata. Pana ieri greturile incepeau pe la 12 si se tot intensificau.
Va pup.

Mihaela7+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mihaela, tocmai asta e problema ca nu am crescut la tara. Acolo merg la buncii sotului si pana sa raman gravida nu putea sa vad lactate in fata ochilor. Dar acum mananc de toate.
Numa ca face bunica sotului un pui cu smanatana de te legi pe degete.
Lapte oi cumpara, telemea la fel, dar ce ma fac cu smantana?!

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Na problema acuma! de unde ma duc eu sa imi cumpar o conserva de linte?

Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - tu faci cum crezi ca-i mai bine, dar ce-as face eu - n-as manca.
Nu stii daca laptele e fiert, sau cat de bine a fost fiert, conditiile de preparare etc.

Desi iti spun sincer ca pana sa aflu in prima sarcina ca nu e voie branzeturi moi (am aflat cand eram prin 5 luni) am bagat la greu gorgonzola si branza cu mucegai, care imi plac la nebunie.
Cand am aflat m-am oprit imediat, iar la a doua sarcina am stat cuminte. Nici acum nu o sa mananc, prefer sa nu risc.

fa asa cum crezi ca e ti-e bine pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata tuturor!
Ce mai faceti,cum va mai simtiti?
Am o dimineata neasteptat de plina de energie si somnolenta despre care vorbeam ieri a disparut-sunt curioasa pana cand
Mi-ati transmis o gramada de pofte si de idei culinare,incepand cu limonada si continuand cu mancarurile gatite......si culminand cu sarmaleeee
Va multumesc pentru idei, chiar o sa ma apuc sa fac si ciorbite si supe si chiftelute...ca deseori is in pana de idei si m-ati salvat...
Despre mamaliguta,ce sa mai vorbim...
Clar,s-au rarit greturile,vin poftele
Scuze daca v-am plictisit cu povestile despre mancare.
M-am bucurat sa aud vesti bune despre vladimirescu,sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa auzim numai de bine despre toate burticile si toate mamicile.
Azi imi aflu rezultatele la paleta Torch,sa dea DD sa fie bine
Va pup cu drag!

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana pai atunci nu manca lapte si branza, puiul cu smantana banuiesc ca e fiert, gatit bine si nu ar avea nimic.

Mihaela7+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

andira concediul medical sau de risc maternal nu este o solutie pentru prelungirea contractului pe per determinata. este adevarat ca se suspenda contractul pe per concediilor de acest gen, dar la data finalul contractului, acesta se incheie de drept. pe 1 august o alta colega de-a mea, insaracinata in 5 luni, si care la acea data era in concediu medical, a fost anuntata ca i-a expirat contractul si ca nu i se va mai reinnoi. am intrebat si ieri la Directia Muncii si Protectiei Sociale daca firma a procedat corect si mi-au spus ca este perfect legal, contractul determinat expira la data convenita si se poate prelungi doar cu acordul angajatorului, indiferent daca la data expirarii acesta era suspendat.

oana eu locuiesc la casa, zilnic cumpar lapte de la un vecin, mama imi da oua si pui de curte, si nu am nici o problema. daca laptele il lasi bine sa fiarba, daca puiul este bine pregatit termic, nu vad de ce ai fi in pericol. mi-am facut analize la sange, printre care si listeria, si este negativa. acum faci cum crezi, a si inca ceva, nici eu nu am crescut de mica cu produse "de la tara" astfel incat sa fi capatat anticorpi, de 4 ani stam aici.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andra, Andira, Mihaela multumesc. Voi manca cu moderatie.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- si eu am bunici la tara care imi trimit de toate. Daca sunt preparate termic este ok. Laptele sa fie fiert, listeria moare la 70 C , deci daca a dat in fiert este ok. Oua fierte bine, galbenusul sa fie tare ( asta e valabil si pt cele de stat ), smantana nu cruda. Braza eu o folosesc la budinca cu paste si ou, la omleta, doar preparata termic. Carnea de pui sau de orice altceva este chiar sanatoasa, pt ca puii sunt crescuti natural acolo. Bineinteles doar sa fie bine gatita carnea, nu in sange.
Aaa... si nu am de gand sa-i spus vreodata bunicii ca nu mananc din cauza sarcinii, nu ar intelege. Pai ea imi dadea la 6 luni sarmale cu muraturi

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

n.am vesti bune...
era la analizele pt tiroida si deodata simt ca.mi curge ceva m.am dus la baie si sange, rosu si mult ca la ciclu
noroc ca fiind in spital, am si fugit la urgenta, mi.a facut eco s.a uitat mult de tot ...si sacul are o desprindere, mica intr-adevar, dar e o desprindere si pe partea dreapta sus, ar fi fost mai bine sa fi fost undeva jos...

are cineva idee de asa ceva? in sensul ca se poate lipi la loc? se poate mari?

ma simt ca dracu ma bufnise plansu pe masa aia...

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput