Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinica2W spune:
salutare,
adica neatza.
Am facut din nou test de dimineata si a iesit aproape deloc a doua liniuta, asa ca m-am enervat si m-am dus sa-mi fac test de sange.
L-am facut si acu' asteptam pana maine.
Cred totusi ca am pierdut sarcina, de nu mai iesa testele astea cu 2 liniute.
Ce sa-i fac, asa e viata. Mergem inainte.
Va pupic
pe toate si va doresc mai mult ca oricand multa multa sanatate!
GabyHila spune:
Neata:)
CoriMami la 12 saptamani vezi ce e? Te duci la 3d? mi se pare foarte devreme! Mie arsurile si gustul acru imi trec cu dicarbocalm.
Andra_S incearca lintea in mancarea turceasca! Ymummyyyyy! Eu am descoperit in Constanta un restaurant turcesc si am mancat o saptamana intreaga numai linte cu carne de miel si berbecut!
Freedelia daca secretul sunt ciorbele, baga mare cat esti acasa! chiar nu poti merge nicaieri? ai venit atata drum si stai inchisa in casa?niste soare nu face bine?
Oana vad ca sunt in aceleasi sapt si tot maine ne vedem bebeii! sa ai concediu frumos si sa fie totul bine!
Dayanara spor la gatit si mancat astazi!
Ellanik :):)) cum ti-au picat painile alea?
Pupici 
Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Mihaela nici eu nu suport carnea. O fi de la aerul de pe Feleac?! Oana 12+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Cu Maria abia daca mancam carne,imi facea o silaaaaaaaa si acum asta nu mananca nimic fara carne
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Voi aveti probleme cu, constipatia? Eu am cateva zile de incercari... Oare avem voie supozitor cu glicerina? 6 + |
suc de grefa cu portocala face minuni
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
honeybaby spune:
Neata !
Clar la voi au inceput poftele. Sper sa termin bucataria pana ma apuca pe mine, ca de nu va pun sa-mi tirimiteti(
nu mananc mult, nu va speriati).
Am retinut ca lintele sunt bogate in fier, o sa incerc cand o sa ajung la performanta de a manca ceva gatit. Parca si mamaliga as incerca, mai vad.
Aseara am fost la cumparaturi, groaznic, nu mai ies din casa 5 sapt, poate atunci imi trec greturile. Prea multe mirosuri pt nasul meu. Mi-am luat un borcan de muraturi (gogonele
), cand am ajuns acasa nu a mai fost bun
.
Ultima data cand am fost la eco era o graviduta in 11 sapt care i-a masurat pliul nucal si osul nazal. Eu stiu ca de obicei se masoara la morfologica , undeva intre 12 -14 sapt.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
andira spune:
Andra - zici ca ai contract pana in nov? Si de ce nu intri in medical, inainte de terminarea contractului? Practic intri in medical pana in feb cand poti sa intri in prenatal, dupa care concediu de maternitate si concediu de ingrijire copil. Poti sa lungesti astfel contractul pe perioada determinata pana in 2012, cand face bb 2 ani.
Ideea e ca pe perioada concediului medical / de maternitate / de ingrijire copil (nu si de odihna!!) contractul de munca se suspenda, iar efectele de incetare (in cazul tau terminarea contractului) se vor produce la intoarcerea la munca, cand se reactiveaza contractul.
Ar fi bine sa intrebi si chestia asta pe cineva de la resurse umane sau un avocat. Eu iti recomand pe cineva cu experienta in HR, pentru ca ei se lovesc de foarte multe spete din astea, si s-ar putea sa te sfatuiasca bine. Sper sa spun bine ce spun, si daca afli, spune-ne si noua.
Bafta!![]()
freedelia spune:
Buna dimineata, burtici! Chiar ca mult ati scris aseara -- eu dorm la pranz si de aia rezist pana dupa 10, dar mai tarziu de 11 nu tine nici cu tot somnul de amiaza.
Despre pliul nucal, eu stiam ca se face peste tot (toti doctorii) la 12-13 saptamani. Poate ca daca e in regula, nu iti spune nimic despre el. Eu una nu vreau sa il fac, asa ca ma voi duce la ecograf dupa 13 saptamani, ca doctorii astia nu se pot abtine sa nu masoare ei tot si eu pur si simplu nu vreau sa stiu, sa am motiv de stres in sarcina.
Cori_Mami, ma bucur si ca ai avut un concediu minunat si ca ti-au trecut greturile. As manca si eu niste afine, dar nu stiu daca se gasesc la noi in piata. Sa il rog pe tata sa se duca sa vada...
Gaby, din pacate azi nu-mi mai face cu ochiul ciorba :( sa vedem poate incerc niste fasole... Deocamdata ma delectez cu bake rolls, ca am citit ca uscaturile pe stomacul gol sunt foarte bune pentru greata.
Va pup si abis astept sa va citesc si azi!
CoriMami spune:
Buna din nou,
la eco merg la 13 sapt, cand am inteles ca se poate "ghici" si sexul.
In alta ordine de idei mi-ati facut o foameeee, si o pofta de supa de linte de la restaurantul libanez 

, miaam, miaam.
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
oanaiacovita spune:
Mai fetelor, adormim cu idei de mancare, ne trezim asa ![]()
Intrebare, merg in concediu la tara, unde vom avea branza de tara, lapte, smanata, Eu nu am facut listeria ca nu mi-a dat-o dra. Le pot manca sau fug in magazin si iau din alea imbuteliate?
Plus pui de tara si ce o mai fi pe acolo.
Ce pot manca si ce nu?
Help.
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!