FIV in Europa (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

AVALOANEnu nu erau Femibion ca din alea am Altceva, nu asa de po****re! Daca mai stiu fetele sa imi spuna, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

atunci or fi MEDYN FORTE?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari Looana!!!
byrny, gonalul nu e cu pulbere si solvent, e tip stilou si iti reglezi usor doza "ciudata". E f. usor si poti sa-ti faci tu injectia fara probleme si fara durere.

Va tin pumnii fetelor!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor , eu voi incepe un nou fiv incurand..
nu mi s a recomandat sa iau nimic inainte , ex acid folic sau alte vitamine.Voua v a recomandat dr. sau ati luat voi din proprie intitiativa?
sau sunteti careva care nu ati luat nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

brunadria Mie mi-a recondata in primul rind acid folic ,apa ,sucuri,ceai lichide cel putin 2 litri pe zi si vitamine dintre care eu am luat Orthopregna.Eu am mai in plus Omega3 Vitamina C.si Royalle Jelle din momentul cind am inceput stimularea pt Fiv.Restul vitaminelor le-am luat de citeva luni zilnic.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Looana, felicitari pt beta frumos..
multumesc pt raspuns, o sa ma orientez sa iau si eu ceva chiar daca dr nu mi a recomandat nimic..in primul rand acidul folic si ceva vitamine.Se dau si fata prescriptie medicala?Banuiesc ca da..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Avalon sarmana mult...mi-au fost de mare ajutor...interesant si pe youtobe dar Moniland nu este asa gonalul care lam luat din austria gen pen ca acum am inteles si cand tot spuneatai de penuri...nu este ca o siringa jumatate cu solvent si o sticluta mica cu ceva alb pulbere care sunt sigilate si separat 6 siringi lungute si f subtiri cu un ac mic (ca cele ptr insulina)eu am 2 injectii care treb sa le impart la 4...oricum am vb cu o asistenta de la o clinica gineco si mia sp ca ma ajuta ea sa le fac....mersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

bryny i-ti dau o idee,cauta prospectul in limba germana(pe google) si undeva in dreapta scrie :tradu aceasta pagina: da clic pe ea sa-ti traduca, traducerea nu este cursiva dar i-ti poti forma o idee despre respectivul medicament,sau copie prospectul in unelte lingvistice si intr-o mica- mare masura poti sa-l traduci si acolo ptr.a te lumina putin, nici eu nu am stiut limba maghiara dar asa m-am luminat putin.
In legatura cu sotul in momentul in care tie ti-au facut punctia si au rezultat ovocite, sotul tau va intra in >camera cu maimute>(nu cred ca nu au o camera speciala cu material ajutator- doar nu sunteti in Rom -la baie-)si va recolta sperma, daca nu se <iubesc> cu ovocitele tale( nustiu cat de buna este spermograma sotului tau)atunci probabil se va interveni cu PICSI / ICSI a doua sau a treia zi.
Daca se ajunge la punctie testiculara se face pe baza de anestezie generala si cateva zile o sa-l deranjeze testicolul intepat.
Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3393" target="_blank">Aici gasesti prospectul de la gonal si cum se administreaza. Si eu am facut gonal fiola de 75 ui. folosream o singura seringa cu solvent pt doua flacoane de pulbere. Cu o seringa de solvent poti dizolva trei flacoane de gonal de 75 ui. Nu stiu de cate unitati sunt flacoanele tale. La ultimul fiv si eu am trebuit sa impart un flacon de pulbere in trei parti pt ca aveam o 100 de gonal de facut. atunci am folosit o alta seringa decat cea care era in cutia de gonal. Dizolvam flacoanele din unul trageam tot si din al doilea daor 25 de unitati restul bagam la frigider si foloseam a doua zi. Sper ca te-am putut ajuta. Bafta multa sa vii cu un rezultat pozitiv.

Mult noroc tuturor si obtineti sarcina mult dorita cat mai repede.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Denisa multumesc frumos!am citit prospectul ca mi la trimis Avalon...in legatura cu (camera de maimute)cum spui tu chiar nu stiam nimic!am dat ieri toata ziua inapoi sa citesc de la fete dar nu am gasit nimic!Stii ca e bine pt ei sa fie un pic pregatitii dinainte ca ei sunt mai rau ca copii!a iesit bine la spermograma el ultima data,Dnu Prof aspus ca e bn si numai cum ai spus si tu daca va fi nevoie va face punctie testiculara a2a sau a3a zi!Elenada iubita mea!te urmez vreau si eu o fata si un baiat, stii ca deaia mam dus la wunsch!acum ca iti scriu este prima oara cand ma ia emotiile, niste chestii la stomac...cum e,te descurci?paote nai citit in urma mie mia dat gonal f 225 I.E sa fac,a 6 zi ,a 8 a zi ,a10a si a12a zi.dar gonalu care lam cumparat este de 450I.I.E./0,75ml. bun,si sunt 2 injectii care treb sa le imart la 4 nu egreu dar sunt siringi normale nu e pen,bine dinacelea de diabetici mici dar eu nu ma pot intepa singura nu in niciun caz nu pot.si treb sa amestec si cu luveris.eu totusi cred ca mai bn sa o faca o asaistenta ca treb sa tragi sa amesteci solventu cu pulberea sa nu te intepi cu acelasi ac e ptin complicat pt mine...ma descurc eu...alta e prob acum:De pe 22 luna asta am inceput sa iau PRIMOSISTON 3 pe zi si scrie aici la punctul 2 asa:Please take the last PRIMOSISTON tablet on Monday,the 31.8.(adica azi).intrebarea mea este iau 3 tab sau doar una?azi trebuia sami vina CM,ma doare ptin burta dar nimic.miau sp daca numi vine CM azi sai sun...AI sun maine nu?

Mergi la inceput