FIV in Europa (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny daca ti-au spus sa iei trei pastile pe zi atunci azi le iei pe ultimele trei. Eu una asa cred. Parerea mea e sa suni si sa intrebi. Dr Ana te va lamuri imediat. Eu am sunat cand am avut o neintelegere. Suna si tu si lamurestete. Eventual ii mai poti intreba si cum sa procedezi cu injectiile. E foarte bine daca are cine sa te ajute cu ele si sa ti le faca.
Cat despre pitici totul este minunat de greu. Piticii sunt cuminti si mancaciosi. In general daca unul doarme celalalt sta treaz. Nu plang decat daca le e foame sau ii deranjeaza ceva si mai plang dupa atentie. Saptamana trecuta i-au chinuit colicii si au fost tare agitati micutii. Ii durea burtica si plangeau. de vreo doua zile vad ca au trecut durerile si acum dorm mititeii de rup. Cred ca i-a epuizat si pe ei durerile. Ieri au papat si au dormit foarte putin au stat treji si azi pana acum au facut la fel. Au papat si au dormit. M-am descurcat s singura cu ei dar e obositor. De cand au aparut colicii am chemat ajutoare si au venit pe rand parintii mei iar acum sunt socrii. Plangeau micutii amandoi si singura nu m-as fi descurcat. De saptaman viitoare raman iar singura. Tot ce pot spune este ca este minunat totul si a meritat tot chinul de ai avea. Iti doresc din tot sufletul sa te ajute Dumnezeu sa ai si tu doi copii sanatosi ca ai mei.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

off Elena am scris un msj asa lung da nu stiu cum am facut ca sa sters!team simtit pana an adancul sufletului cu mesajul tau!ati multumesc de urare si asa sami ajute Dumnezeu ca ai tai sa fie!tu tot cu PROF. ai facut?da am sunat dupa ce am citit msj tau imediat si mia sp ca treb sa iau 3 tab ca de obicei numai azi si gata.si CM treb sami vina pana vineri.dar daca nu mia venit azi se amana si data de incepere a injectiilor (adica stimularea)pt ca in grafic treb sa incep pe 5 sept adica a6a zi de la CM,dacami venea azi...nu mai stiu...mam zapacit si eu nu stiu daca mai inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Elenada,sunt superbi piticii tai
sa fiti cuminti , sanatosi si voinici..
Moni ,printesele tale ce mai fac?
Sunteti niste mamici cu adevarat fericite

Mergi la inceput

neata"mam trezit f taraziu azi pentru ca numi venea deloc sa ma dau jos din pat fiind f suparata ca nu mia venit CM.De mult timp nam mai fost atata dec suparata incat sa nu vreau sa ma trezesc.Una peste alta ca poate nu eram destul de trista ma suna de la agentia de turism sami spuna ca scaieurope a dat faliment...de ci numi vine sa cred,,,am vrut si eu sa economisesc 300 de euro si sa merg cu o companie lowcost si am pierdut 400euro... shit...fetelor va mai intreb odata in functie de ziua de ciclu se incepe stimularea nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

brunadria , fetele sunt cumintele. Noi am fost norocosi ca fetitele nu au avut colici, le-am dat preventiv siropel. Nu le alaptez ca nu am lapte. Nu prea mai am timp de mine ca ma solicita fetitele. Dar ma bucur ca sunt si ca sunt sanatoase.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Eu va tot citesc din umbra din cand in cand...Si eu cu o reusita in Austria prin FIV, la Wels.
bryny sper sa nu vin prea tarziu cu urmatoarele lamuriri...si la mine a fost primul Fiv si eram super derutata de tot si de toate, dar eu am primit in scris de la clinica toate informatiile iar ce nu am inteles am intrebat pe mail...imi raspundeau fff repede, cateva ore.

Primositonul se da tocmai ca sa regleze ciclul, adica sa fie ei siguri ca vine si vine corespunzator cantitativ. CM ar trebui sa vina la 3-5 zile de la data la care ai oprit Primosistonul. In fct. de ziua 1 de CM incepi injectiile...datele concrete (ex 5 sept) erau orientative.

Mai intreaba odata daca poti, daca ai inteles bine despre amestecul substantelor pe care trebuie sa le injectezi...si eu intelesesem asa ceva si am vazut eu ca serul cu care se amestecau Fostimon-ul si Merionalul este acelasi si am crezut ca trebuie sa le amestec dar pt siguranta am mai intrebat odata. Raspunsul celor de la clinica a fost NU. In nici un caz sa nu amestec substantele in acelasi ser pt ca contin hormoni diferiti etc. Mai bine mai intreaba odata...e mai sigur. la mine schema se modifica din trei in trei zile..si scriam cate un mail tot la doua zile sa verific inainte de orice modificare....desi le aveam scrise repet.

Si....da eu am fumat pe perioada FIV-ului si nu numai...sunt un om slab. Ma rog sa fie totul bine si cam atat.

Nico 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland – zici ca ai scris pe ascuns o pagina din Jurnalul unei mamici de gemene …Of, ce dragut !
Elenada –tu cum te descurci ?
Luca, tu ce faci acum ? nu am gasit decat ca ai sanse mici mici si nu inteleg
Inca mai calculezi zodiile?...
Bryny – imi pare rau ca ti s-au dat planurile peste cap … cum e si cu cm asta … uneori intarzie aiurea altadata e prea punctual. Eu m-am rugat sa-mi intarzie pt ca nu puteam sa merg decat mai spre sf lunii in Belgia . Insa azi m-am trezit cu o punctualitate … elvetiana.
Avalon – care mai sunt noutatile tale ?

[size=1]AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4,-martie 2009 la AZVUB Bruxelles - reusit-> sarcina oprita din evoluite la 11 sapt
ET cu embrioni congelati - octombrie 2009 size=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

pisicut drag,vadca o iei din loc.Bafta multa iti doresc si sa dea DD ca de acesta data anul nou chiar sa te gaseasca cu burtica.Sigur octombrie e luna ta

Mergi la inceput

pisixda ca sa vezi ca si eu ma gandeam acelasi lucru uneori te rogi sa nu vina si altaeori te rogi sa vina CM!a venit si chiar ca a venit cu o punctualitate elvetiana si la mine,exact cum miau spus de la clinica,pana vineri daca nu vine dati un telef.vineri dimineata cand mam dus la baie venise!este extrem de calculat totul!ca la carte!pisix iti doresc din suflet DD fie cu tine de data asta si sa fie asa cum iti doresti tu sa fie!eu joi sera plec spre viena!sambata voi fi la primul eco, ziua a8a de stimulare.sper sa fiu destul de producatoare!imi aduc aminte ca acum 2 ani cand am facut inseminarile ma stimulam cu chlomifem si aveam destui fuliculi la monitorizare cu toate ca eram bolnava de chlamidia si nimeni nu stia...dar acum cand pe langa chlomifem mai am si gonal si luveris....eeeee sa te tii!mult succes sa fie cu noroc!bulinanaico79 nau venit tarziu info. miau fost de mare ajutor...dar eu nu am avut net si apucasem sa citesc ce ai scris tu in vizita la niste prietenii...dar stii cum e nu puteam sa ti si rasp.una peste alta azi dimineata cand mama trezit am scris ceva lung sa va trimit dar sa sters nu stiu cum reusesc eu mereu sa fac lucrul acesta dar o fac exact cand scriu un msj luuuung!offf!am sunat la clinica si miau sp ca treb sa incep injectiile pe 5 septem adica sambata leam inceput au fost primele si azi fac a doua tura de intepaturi in burta!vroiam sa va intreb daca voi ati avut durerii in timpul stimulari de burta sau de ovare?Cu fumatul sa stii ca leam redus f mult!de la un pachet de tigari pe zi fumez 2 la cafea dimineata sa merg la baie dupa aia si cate una dupa fiecare masa atata!deci 4 tigari maxim pe zi!de la ET. nu mai vreau sa mai fumez deloc!am 34 de ani si se spune ca fumatul este periculos numai dupa 30 de anii!deci daca ai pana in 30 esti norocoasa!sarcina usoara si la termen sa fii sanataoasa Maica Domnului fie cu tine! F IMPORTANT:CINE ARE UN NR DE TELEF.PT CAZARE IN VIENA,AS VREA UN APARTAMENT LANGA CLINICA WUNSCHBABY!PLEASE!EU AM GASIT CEVA HOTEL DAR DE LA 140 DE EURO IN SUS SI MI SA U PARUT SCUMPE!stiam eu de apartamente de la voi ca in chiriati!se pot in chiria si pe 7-8 zile???si parca la 50-60 de euro!va rog!multumesc frumos!

Mergi la inceput

unde ati disparut!mati lasat singura pe aici!cu emotii cat casa!mai am ptin 3 zile si voi fi la primul eco la viena a8a zi de stimulare!ca sa ma simt mai bine citesc capitole din urma simi dau seama ce unite eratii si cat de mult va invidiam ca nu sunt printre voi si acum cand....nu mai conteaza!o seara buna!

Mergi la inceput