FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 4
bryny spune:
buna fetelor!unde ati disparut?nici o activitate pe aici!mam dus inapoi putin si am citit cate ceva, ce agitatie era cand era o fata in focuri oau...eu inca nu am inceput,dar voi vati plictisit deja de atata timp,e ceva normal pt voi,se povestea amanuntit totul...DECI... ce nu am inteles eu...de ce mau programat la wunschbaby a13a zi de la CM si ar veni si a8azi de la stimulare adica exact cand termin injectiile??? eu stiu ca voi ati fost monitorizate si aici in romania a9a a11a zi si daca era k mergeati la viena.sau nu am inteles eu bn.
pentru ce este Aprednislon? treb sa iau pana fac testu de sarcina cica.cum vati facut injectiile ca va auzeam ianinte ca vi le faceati singure?in primul rand mi se pare un pic complicat ca treb sa amestec jamate de gonal cu luveris...dar cum fac ca gonalu sunt 2 injectii de 450I.E./O,75ml si in graficul meu scrie ca treb sa fac 225 I.E..Am vazut ca gonalu este o siringa cu ceva ca seru si o sticluta mica cu ceva parca pulbere alb,ce fac pun seru in pulberea cea alba amestec si iau jumate din el?cealalta jumatate care ramane o pastrez la o anumita temperatura?la clinica miau sp sa amestec gonal cu luveris...pai cum ca mie mi se pare ca nu inacap in siringile astea mici care sunt in pachet la gonal,,,,aaaaa mam zapacit eu dapai voi...
bryny spune:
fetelor va reamintesc ca eu tot tratam de stimulare lam luat din austria si prospectele sunt in germana si nu inteleg nic,,,poate vi se par stupide intrebarile mele!Fireyes, Luca, Pishko, hpo, Misa21 unde suntetii??
misa_21 spune:
bryny
Se pare ca doar tu si cu Luca sunteti printre focuri,in rest Looana a scris la fiv ca areun hcg frumos---bravo,felicitari.
Eu astept primavara si ca o baba curioasa ce sunt mai trag cu ochiul pe aici.
Asadar,te-a chemat in z8 pt. ecoi sa vada cum ai raspuns la tratament si in functie dece vad ei acolo mai ajusteaza tratamentulsau il opresc.De aceea ai tratament pina in z8,pt ca in continuare nu se stie inca cum va fi.E f posibil ca pina dupa transfer sa ramii la Viena,asa ca pregatesete-te in acest sens.
Aprednisolonul e pt scaderea imunitatii,pt ca organismul sa nu recunoasca embrionul ca pe un corp strain si sa il respinga.Ar trebui sa limitezi consumul de sare pt ca de la prednisolon te poti umfla.
In rest cum e cu injectiile nu stiu.Ti-a spusdr sa le amesteci?Aici d-na dr. intr-ale fiv-ului AVALON iti poate raspunde sau fetele care au facut fiv la Viena,eu mai putin.
Bafta maxima si sa fie cu ochisori!!
Looana spune:
Va multumesc pt sustinere si toate gindurile bune,am scris deja ieri rezultatul BHcg care a fost 93,6 la subiectul FIV.Aici vad ca se scrie mai putin in ultima vreme.
O zi buna tuturor!
Looana
LucaLuca spune:
looana, felictari si aici. sa imi spui, daca vrei, cum se cheama clinica ta si ce detalii mai crezi tu necesare, esti prima graviduta pe care o trec in listuta - imi urez la mai multe! :)
| Citat: |
| citat din mesajul lui bryny fetelor va reamintesc ca eu tot tratam de stimulare lam luat din austria si prospectele sunt in germana si nu inteleg nic,,,poate vi se par stupide intrebarile mele!Fireyes, Luca, Pishko, hpo, Misa21 unde suntetii?? |
bryny, nu cred ca ai facut bine sa iei medicamente cu prospecte intr-o limba pe care nu o intelegi, mai ales ca esti la primul fiv. eu nu sunt la primul, si tot citesc prospectele de fiecare data.
stai sa vad ce intrebi, trebuie sa recitesc. de fapt, la primele dua intrebari ti-a raspuns misa, nu prea am ce sa adaug. poate doar ca, daca vrei, poti sa faci o eco in tara - dupa Z5 de stimulare, sa vezi ce se intampla acolo, pe cati foliculi te poti baza. ideal ar fi sa bagi si un estradiol in aceeasi dimineata, cele doua valori trebuie corelate pentru o interpretare corecta.
adevarul e ca prima eco la Z8 mie mi se pare cam tarziu - acum, depinde si de organismul tau, cat de repede reactionezi (eu de pilda am avut 10 zile de stimulare cu totul, dar de obicei sunt ceva mai multe, in medie 12-13). dar daca medicii ti-au zis sa vii la Z8 - stiu ei ce stiu. poti insa se le scrii sa le ceri parerea daca e cazul sa faci o eco pe la Z5-Z6 de stimulare si sa le scrii rezultatul - am vazut ca ei raspund foarte repede la mailuri, in cursul aceleiasi zile, deci poti, DACA e nevoie, sa adaptezi dozele. eu asa as face - mai ales la FIV1, cand nu poti anticipa deloc cum reactioneaza organismul.
despre amestecatul substantelor nu stiu nimic, eu am folosit exclusiv pen-uri.
mult succes si gandeste pozitiv!
KITTA spune:
Fetelor, care erau Vitaminele alea miraculoase de le luati voi din Germanica, ca ma duc si ei sapt viitoare si sa imi iau provizii de medicamente noi. By the way, se dau numai cu reteta?
cristal1995 spune:
bryny: iubita, si pe mine m-au chemat tot in a 8-a zi de stimulare la echo si chiar mi-au oprit stimularea in ziua respectiva. Adevarul este ca mi-au dat o doza mai mare decat ce facusem eu pana tunci si, la doza respectiva, 8 zile au fost suficiente. Deci asta e protocolul pe care merg ei. pana in ziua a 8-a nu se intampla nimic fantastic si asa, au grija sa nu faci hiperstimulare. Eu cred ca e ok. In legatura cu Gonal nu pot sa te ajut, eu am facut Gonal si Merional, dar gonalul meu era pen (Kitta
si mercic) si ma intepam de doua ori. si mie mi-au spus sa le combin, dar n-am gasit solutia pasnica, asa ca faceam doua intepaturi. Te pupic si sper sa fie totul ok. 
Luca: astept noutati despre omuletii de zapad 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
bryny spune:
buna fetelor si va multumesc din suflet ca mi-ati sarit in ajutor eram chiar dezamagita ca ieri nimeni nu era pe aici!MISA de fapt am 7 zile de stimulare de pe 5 septem incep injectiile Gonal si Luveris si tab chlomifem (asta e perioada de stimulare de cand incepi injectiile nu?)in ziua a8a nu mai am nic adica pe 12 sept cand treb sa fiu la clinica dimineata intre 8 si 9 cand va avea loc si punctia si pe 15 sept va fi ET.PE 18 sept am zboru spre casa!
Luca Luca am luat tot tratam din austria sa fiu sigura ca o sa le am atunci cand imi va trebui...siti jur ca daca nu existati voi sau acest forum eu nu ma riscam sami iau tratam din austria dadeam cateva telef in tara pe la farmacii(sensi blu,help net...)sa vad ce se gaseste in tara,dar iti sp cu mana pe suflet ca leam luat cu gandul ca o sa ma ajutati si o sa ma luminatii voi care ati trecut si de 2 si de 3 si unele de 4 ori prin ce trec eu acum.Da asa o sa fac o sa incerc sa ma programez luni la dr gineco aici la noi in ziua a5a pt ca in ziua a6a am zbor spre viena este seara daca treb neaparat ziua a6a nui prob...iti multumesc frumos pt indrumari imi sunt de mare ajutor fara voi nas fi fost unde sunt acum!

.Iubita mea Cristal1995 mai linistit off...eu deja a8a zi sunt la ei de dimineata!pai atunci ma intep si eu de 2 ori si de 5 ori daca e nevoie asta e nica toata la cate am tras in totii anii astia(operatii,huistero,injectii etc) Vroiam sa va mai intreb ceva...Daca mie mia sp ca pe 12 sept ma va vedea la eco si va fi si punctia daca am produs bn, cum se va proceda la sot cu gigeii ca eu nu am inteles,va face ca la spermograma?adica se va duce acolo la tualeta?Pentru ca eu am inteles de la Dnu Prof ca in cazul in care a2a zi sau a3a zi de la puntie el urmareste embrioni si daca nu se dezv.atunci va face o punctie si sotului meu si va injecta din nou!va rog sami spuneti sal pregatesc psihic la ce o sal astepte si cum va proceda sa nu facem vreo figura de merda acolo,sa ne facem de ras....

Loana felicitarii mamico sa fi sanataoasa sa nasti un BB sanatos!DOAMNE AJUTA pe toate fetele de aici sa li se indeplineasaca visul de asi tine pruncii in brate sanatosii!

Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Fetelor, care erau Vitaminele alea miraculoase de le luati voi din Germanica, ca ma duc si ei sapt viitoare si sa imi iau provizii de medicamente noi. By the way, se dau numai cu reteta? |
femibion, cumva?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 
Avalon spune:
Bryny, uite aici prospectul medicamentelor www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3376" target="_blank">LUVERIS si www.genevaromfarm.ro/romana/download/GONAL%20-%20f%20450%20UI%20Prospectul%20pentru%20pacient.doc" target="_blank">GONAL iar aici cum sa-ti injectezi gonalul http://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs
Bafta maxima Luca
, Byrny
!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+