Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Din cate tin eu minte cele de la ikea sunt super convenabile ca si pret iar la calitate sunt ok.
Pt fetele care dispun de mai putin bani puteti sa vizitati Dragonul rosu. Au acolo aceeasi marfa pe care o gasiti in magazine dar la preturi cu 30-40% mai mici
Dragonul 5-6-7 este pt marfuri destinate copiilor. E un pic de umblat dar merita. Sunt si multe porcarele chinezesti pe acolo recunosc
A, si pt cele care adora chilipururile: In care4 au promotie la bodyuri Tex: 4 la 16 lei. Mi s-au parut super convenabile si i-am luat si eu bestiocului un set.
Novus, am pus banutii si am trimis mesaj pe privat cu detaliile

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asa ca daca ti-e de folos, imi dai un PM cu adresa si ti-l trimit daca nu e urgentza saptamana viitoare, ca atunci ma duc sa pun ceva si pentru Simina. Saptamana asta am treaba cu revizia la masina si s-o duc pe maica-mea pe la doctori. Deci daca nu e tarziu pe sapt. viitoare, sa-mi lasi pm. Nu trebuie sa-mi dai bani ca e cadou pentru Maya, okeiu? Atata ca i-am aruncat cutia originala, ca nu incapea in sertar cu ea.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

abia astept!!!!

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor, bebeii vostri isi sug buzele ???

ca Alexandra de ieri tot isi suge buza de jos o fi de la dinti ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Al meu face treaba asta de ieri. Am presupus ca este din cauza piure-urilor. De ieri ii dau piure de mar cu morcov dim la 10 si banane, piersici, nectarine la 4. Deobicei cand se trezeste intai isi suge buzele si plescaie de parca asteapta sa-i mai dau

exact asa face si Alexandra, ea mananca deocamdata putine cereale si tot asa plescane !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

fetelor, intrbare rapida: ati primit vreuna banii de cic??? (85%) sau alocatia luna asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Novus, o sa pun azi baniid e avans si te anunt cand ma intorc pt confirmare.
Intrebarea mea e: Putem lua doar o noapte camera? Noi deobicei ne trezim foarte devreme si as pleca pe la 3-4 dimineata sa ajungem pe la 7. E mult mai liber decat vinerea seara.

Da, nu cred ca e o problema, la ce grup suntem nu cred ca o deranjeaza pe doamna de la pensiune si daca o deranjeza asta e ! ii trece !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Neata mamici si ghiocei,

Ce faceti? Noi am fost plecati de vreo luna si ceva din Bucuresti, ca sa scapam de canicula asta ingrozitoare si mi-a fost tare dor de voi. Din cat am reusit sa citesc, ma bucur ca sunteti bine, ca bebeii cresc frumos si va pregatiti de excursie...
Ne-a aparut si noua un sfert de dintisor de vreo saptamana cu toate ca eu tare mi-as fi dorit sa apara mai tarziu...
Noi nu am inceput inca diversificarea, iar eu dau din colt in colt ca nu stiu cu ce sa incep mai bine . Parerile sunt impartite, se contrazic si uite asa...
Mamici ghiocele, care ati inceput diversificarea, cu ce ati inceput? Supa de legume? Suc de morcov, fructe? Crude, fierte, cum?

Va pupic pe toate, dar mai ales pe ghiocei!

eu cu cereale dupa modelul englezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Pozele de la cele 2 intalniri, sambata si azi

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/IntalnireGhiocei#

Si la mine in picassa gasiti si ultimele poze cu Ana, din perioada 8-17.08

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Vai fetelor ce pofta mi-ati facut de "intalneala" sunteti asa frumoase atatea mamici . In ce parc ati mers?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Intru repede sa va spun ca am reusit SA ARD supa de legume. Adica, am copt legumele, atat de mult a secat. Solutia: ori renunt la net, ori renunt la diversificare. Astept indrumari sa aleg solutia dreapta

Ma duc sa stau langa aragaz sa nu patesc rusinea din nou.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

pune un laptop in bucatarie !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

eu am un scaun de la andrei...e super bun..si sunt f multumita..de curand i-am schimbat la o marochinarie musamaua..si e in stare f buna..se lasa pe spate la 3 nivele..masa iar se regleaza in spate-fata la 3 nivele...si se pliaza cu totul. Mai am de luat unul
asta e

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

foarte fain !! ce marca e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Novus, ce fel de cereale mancati, cat si la ce masa?

Lysbeth, eu nu am primit deloc CIC si nici alocatia luna asta! Mie mi s-a zis de la primarie ca banii intra intre 10 -25 august. Mie tare mi-e teama ca cu criza asta sa nu se reduca CIC la 1 an sau mai rau, sa primim banii cand au ei chef sa-i dea.

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput