Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ciresica, nu l-am diluat cu nimic. Important e sa nu ii dai mult din prima. Trebuie sa vezi daca stomacell tolereaza sau nu alimentul respectiv. De ex noi am incercat mar simplu, si de la prima lingurita in ziua aia s-a stricat la burtica asa ca am mai asteptat o saptamana pana am incercat din nou si a fost ok

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui Ayla21

Va prezint floricica si pinguinul lui mami.
Si ultimele poze.
Noapte buna!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

[quote]

Pupam printesica pinguin, ce mare s-a facut!

Pupam pe mamica ei frumoasa pentru pointurile cu piureuri Hipp si Humana

Lysbeth pentru sfaturi diversificare

Am admirat in poze pe Leeloo si Aris si bebeii lor minunati

Gigelica, abia astept sa ne cunoastem in parc. L-am admirat pe pitonasul mancacios

Novus, am virat azi banii in cont si ti-am dat un PM cu detalii

Elena, fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Lysbeth, multumiiiiiiiiiim pentru sfaturi!
Mai asteptam putin si apoi incepem...am emotii...

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Leeloo, hai sa iti spun ce metoda(pana ne luam scaun)am gasit eu sa ii dau lu Raru cele 2 lingurite de ceva. Il asez in scaunelul acela de pus in cadita. Si sta foarte bine.

Daca mergeti la Ikea va rog sa puneti niste poze cu scaunele si pretul lor. Eu am vazut unul din lemn la Real, la 300 lei. (seamana cu unul dintre cele pusr de Kea mai acum un capitol). La car4,avea de la Primii Pasi la 100 dar nu m-a incantat, adica nu facea nimic, si era si cam firav.

Alea atasabile nu ma incanta. Decat doar sa ii pun sub acel scaunel un fotoliu de oameni mari. Sa fiu sigura ca daca se rupe sa cada in fololiu. Are si scaunul acela avantajul ca nu se rastoarna. Cum am citi povesti pe aici.

Asa arata cel din Real www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Scaune-de-masa/produs/Osann---Scaun-de-masa-din-lemn-Sunny/2,59,1163,detalii.bebe" target="_blank"> Scaun bebe

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor de www.bebecarucior.ro/produs685/JANE---SCAUN-PENTRU-MASA-MOVE.htm" target="_blank">aceste scaun ce ziceti? se fixeaza pe un scaun normal de bucatarie .. merita oare?

eu caut ceva mic si cat de cat ieftin, dar stabil si usor de pliat de montat..etc

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

l-am gasit si pe www.puimic.ro/produse/scaune-de-masa/bambino-world-scaun-balansoar.htm" target="_blank">acest scaun..care este bestial..numai ca iti trebuie spatiu..pt noi pik..dar poate pe voi va ajuta ce am descoperit eu:P

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor de www.bebecarucior.ro/produs685/JANE---SCAUN-PENTRU-MASA-MOVE.htm" target="_blank">aceste scaun ce ziceti? se fixeaza pe un scaun normal de bucatarie .. merita oare?

eu caut ceva mic si cat de cat ieftin, dar stabil si usor de pliat de montat..etc

nasterea in apa

pozici dragute

Arata tare bine, dar oare cat e de stabil fixat pe sacun normal?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Eu l-am gasit pe www.suzeta.ro/Scaun_de_masaHang-N-Seat-3171.html#" target="_blank"> acesta, tare ingenios

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

pana la urma cred ca renuntam la ideea scaunelelor atasate de masa..si uite ca..ne gandim la modelul www.bebestore.ro/scaun-balansoarmasa-pentru-copii-primii-pasi-p-605.html" target="_blank">asta
il are cineva?

e bun ca uite se face si micut si inalt..si are si 3 pozitii ale scaunelului..ce ziceti voi mamici de mai multi copilasi?..e bun calitate pret? este destul de stabil?

multumesc

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
aoleu nu te mai vaita galusca mea!!!! tu esti grasa? pai eu cand am vazut pozele am zis ca nu mai vin cu voi la munte de unde aveti frate siluetele alea??? pai eu ma rostogolesc prin casa cat de rotunda sunt; imi e si rusine sa vin cu voi poate macar cu ocazia asta ma ambitionez sa dau si eu 2-3 kg jos pana mergem la munte, macar sa nu modifice aia usile la pensiune

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

...esti mortala...abia astept sa te cunosc, in primul rand ca sa vad de ce te plangi atat....nu cred ca ma depasesti

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput