Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Merci!!!!
Vreau sa-mi cumpar un baby phone, nu ceva prea sofisticat, sa-l folosesc cand plecam, cum e acum la munte sa nu stau sa urc in camera de n ori sa vad ce face Maia. Ce asi putea cumpara? Voi de care aveti?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Saby, am eu un interfon de-ala de care zici de la Chico, l-am luat ca am crezut c-o sa tinem usa camerei ei inchisa din cauza lui Manole, dar neeeah, Manole stie ce are voie si ce nu asa ca usa e mereu deschisa...apartamentul nu-i asa...vast...asa ca nici nu l-am folosit. Il vrei?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

noi avem de la fisher price si e super..merge bine de tot..noi coboram in fata sau spatele blocului si se aude perfect..si noi stam la 2..am mai avut unulprimit..si nu se auzea nimic..nu a costat f mult..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Saby, am eu un interfon de-ala de care zici de la Chico, l-am luat ca am crezut c-o sa tinem usa camerei ei inchisa din cauza lui Manole, dar neeeah, Manole stie ce are voie si ce nu asa ca usa e mereu deschisa...apartamentul nu-i asa...vast...asa ca nici nu l-am folosit. Il vrei?

Ilinca multumesc mult de tot , esti atat de draguta, dar daca o sa ai nevoie de el la un moment dat? Iar mie imi trebuie doar pt deplasari. Oricum daca totusi nu-ti trebuie sa-mi spui cat ai dat pe el si cum facem .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

fetelor..dar are cineva sau e tentata sa cumpere scaunel de masa atasabil? adik fara picioruse..un model www.price.ro/specificatii_brevi_scaun_atasabil_la_masa_dinette_227724.htm" target="_blank">aici

par interesante si usir de fixat si transportat..dar oare cat de stabile si sigure sunt?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Lysbeth, Leeloo, va pup pentru ponturile voastre legate de diversificare!
Sucul de morcov l-ati dat concentrat sau diluat cu apa plata?
Intram si noi in clubul bebeilor care isi sug buza de jos

Va pup

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

AVEM PRIMUL DINTISOR!!!

Felicitari!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

scaunul de masa - eu raman pe ikea. o sa ma duc zilele astea sa vad cum sunt. adica sa pun copilul in el sa vad cum sta.

suptul buzei - pe aia de jos o sugea mai demult dar acum de cand cu dintele o suge pe aia de sus f ciudat...cu limba afara. in w/e m-am speriat..incepusem sa cred ca nu am spalat bine biberonul ca mai si balea la greu. sora-mea a ras de mine ca doar la caini e asa. dar na, daca doar asta am crescut pana acum.

suc de morcov - saby eu l-am dat nediluat. exact asa cum iese din storcator. al meu separa oricum automat pulpa si spuma.

leeloo - tu cum ai facut trecere la humana 2?treptat sau brusc?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Saby, nu mi-l trebuie ca ma cunosc, is asa de closhca, n-o las eu pe Sophiphi singura in casa, iar din camera o aud; in deplasari cu ea inca nu mergem, pe cand o sa mergem o sa strige ea:"maaamiii". L-am luat din entuziasmul de inceput, cand eram gravida, si marsupiu de la Chicco am luat si inca nu l-am folosit (dar cu asta mai trag sperantza ca o sa-l folosesc:))
Asa ca daca ti-e de folos, imi dai un PM cu adresa si ti-l trimit daca nu e urgentza saptamana viitoare, ca atunci ma duc sa pun ceva si pentru Simina. Saptamana asta am treaba cu revizia la masina si s-o duc pe maica-mea pe la doctori. Deci daca nu e tarziu pe sapt. viitoare, sa-mi lasi pm. Nu trebuie sa-mi dai bani ca e cadou pentru Maya, okeiu? Atata ca i-am aruncat cutia originala, ca nu incapea in sertar cu ea.

Mergi la inceput

aris..treptat am facut-o in cateva zile..i-am combinat lapticul si a fost ok..eu culmea ca am gasit si humana 2 de la 4 luni 2 cutii si i-am da si dinala..

noi am fost la ikea si le-am incercat pe toate..sunt ok..dar nu o sa-i luam din lemn ca sunt tari pt fundulet cred eu..si probabil trebuie sa stea f bine in fundulet..noi vrem ceva sa folosim acum..k am citit undeva ca e bine sa-i dai copilului cel putin la 45 gr sa manance..nu pe spate..

mai caut si va zic ce am hotarat..mai astept variante

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput