Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 6
Leeloo21 spune:
www.prenatal.andyshop.ro/?detalii&id=516" target="_blank">scaunel super dar scump
uite asta este ce am vazut acum la magazin..care seamana cu ce ai tu bogdana
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
saby spune:
Neata la toata lumea!!! Noi ne trezim mai tarziu ![]()
Nici noi nu mai iesim acum afara ca e tare cald, iesim dupa amiaza, dar vad ca azi nu se anunta nici o doritoare de Herestrau
.
Leeloo noi avem scaun de masa de la Miniblu Disney alb cu negru, dar nu stiu sa-ti spun mai multe pt ca l-am primit de la nasi, nici macar nu l-am desfacut e inca in cutie
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
petrean spune:
spune-mi idul tau de mess..sa-ti arat exact ca al meu 325 ron
scaun de masa la 10 kg??si cand mai pui si copilul de 10..abia il urnesti..no way
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra![]()
petrean spune:
http://www. muccelmic .com/scaune-de-masa-compacte/scaun-masa-cam-mini-plus-p-995.html
fara spatii
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
neatza fetelor
pisik - multumim pt poze si pt cuvintele frumoase. eu una nu te cred pana nu vad. Anutza a fost atat de cuminte....
. si felicitari sotului tau, e un tata implicat si a rezistat eroic intre atatea ia o pauzari.
olga - sa ajungeti cu bine
poate cand ajungi la deva incarci si pozele. trebuie sa ne mai vedem pt ca vitamina al meu a fost tare incantat de David(se vede si in poze)
leeloo - stai linistita ca arati f bine, esti atat de tanara...sigur o sa dai repede jos tot ce mai ai in plus.
anca - esti f volubila...acum inteleg mesajele tale lungi si la obiect
gaza - cu care mai aveam un pic si inchideam parcul aseara...sper ca ati apucat sa faceti baie. pe noi ne-a prins 11.30 cu copilul treaz, s-a inviorat ceva de speriat dupa baie. pana la urma l-am adormit tot in carucior
(pisik - spune-i sotului ca si numai pt asta tot a meritat
)
niko - bine ai revenit. incearca muzica tare-tare in mashina si poti sa-i pui o oglinda agatata de tetiera...la noi astea doua functioneaza perfect
cahtonel - cum a fost prima zi?
pup toata gashca...sigur am uitat ceva, dar mai scriu eu
25 martie 2009
Leeloo21 spune:
aham..ai dreptate sa mia caut un pic pe net poate gasesc ceva bun..e super scaunul asta cam..dar noi speram sa gasim ceva pana in 200ron..
saby o sa caut sa vad pe net poate gasesc scaunul tau sa ma uit la el:P
bogdana ti-am trimis id-ul meu
nasterea in apa
pozici dragute
Timi07 spune:
Hello,
Sunt in urma rau cu capitolele si nici nu mai sper sa reusesc sa recuperez, deh n-am ingaduinta de la imparatie sa stau prea mult pe net nici sa citesc iar de scris nici atat.
Noi suntem ok, la mine e luna si mastita iar Saya creste
ma uit la ea si realizez ca iar nu mai am bebe. Zambeste foarte mult de dimineata de cum ne vede dar ne si taxeaza pt asta, adica vrea atentie constanta ca de nu ne stie tot Dublinul, atat de tare se razvratreste.
Floric ia-ti un aparat de fiert pe aburi
si asa poti sta fara griji pe net. Eu multa vreme am folosit supoltul ala metalic care se deschide ca o floare si se pune pe fundul oalei. Fierte pe aburi legumele isi pastreaza mai bine vitaminele plus ca sunt si mai estetice. Eu asa am inceput diversificarea la fiica-mea mai mare si pt ca a descoperit ca ne plac legumele si pestele pe aburi am luat un aparat din ala supraetajat.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 aham..ai dreptate sa mia caut un pic pe net poate gasesc ceva bun..e super scaunul asta cam..dar noi speram sa gasim ceva pana in 200ron.. saby o sa caut sa vad pe net poate gasesc scaunul tau sa ma uit la el:P bogdana ti-am trimis id-ul meu ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
m-am uitat pe cutie si scrie Hauck Up N Down
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
Gata l-am gasit http://www.miniblu.ro/Categorii/Alimentatie/Scaune_de_masa/Hauck/Scaun_de_masa_Up%60n_Down_Pooh_Smile_-_Hauck
Il vad si eu acum ca nu-l stiam![]()
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Leeloo21 spune:
e super saby! sa-l folositi cu placere 
nasterea in apa
pozici dragute