Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

fetelor, intrbare rapida: ati primit vreuna banii de cic??? (85%) sau alocatia luna asta?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

inca nu dar cica dupa 19.08

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

fetelor, intrbare rapida: ati primit vreuna banii de cic??? (85%) sau alocatia luna asta?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

da. La noi la Braila, la tanti Elvira., banii i-am primit din prima luna.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Novus, ce fel de cereale mancati, cat si la ce masa?

Lysbeth, eu nu am primit deloc CIC si nici alocatia luna asta! Mie mi s-a zis de la primarie ca banii intra intre 10 -25 august. Mie tare mi-e teama ca cu criza asta sa nu se reduca CIC la 1 an sau mai rau, sa primim banii cand au ei chef sa-i dea.

mami fericita de Albert-Gabriel

pai dupa schema noastra de diversificare le mancam dimineata la masa de 10-11 de aceea mi-a placut ideea cu cerealele dimineata mai mult decat cea cu ele seara sau cel putin in prima faza

deocamdata ii dau de la Milupa din cele cu lapte inclus si anume cu mar si morcov, apoi o sa-i dau de la Nestle orez cu roscove

Mergi la inceput

Fetelor, referitor la scaunele de masa, pana la ce varsta mananca cel putin teoretic copilul in acest scaun ?? si la ce pret sunt cele de la Ikea ??

ca sunt in studii de piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI ghioceilor de azi

MONICA, super scumpa Luana, ce fetita mare s-a facut. Am vazut in poze ca are un soi de trotineta, in care sta bine de acum. Ne poti da cateva detalii despre ea, de unde ai luat-o, etc.?

ARIS, las' ca iti dau un telefon cand avem concert. Sa te tii, ii facem concurenta serioasa lui Alex. Iar sotul meu, da, e super, are si el "bubele" lui, dar cine nu le are? Una peste alta ma consider norocoasa

CIRESICA, eu am diversificat cu supa de legume, intai zeama la care se cam stramba si, dupa o saptamana, piureul de legume. Eu am pus de la inceput morcov, pastarnac si telina, apoi la cele pasate am adaugat treptat dovlecel, radacina de patrunjel, ardei. De pasat pasez doar morcov si dovlecel, uneori pastarnac si patrunjel, dar putin.

LEELOO, noi avem un scaun f bun, de la Fisher Price, se ataseaza unui scaun normal. Puteti vedea poze la noi in album, are multe poze in el. Are 3 pozitii, acum e in cea de "bebe", asa si mananca, pt ca Ana nu a vrut sa stea pe pozitia a doua, a protestat, incercam mai incolo. Are si tavita, dar nu am pus-o momentan. Functioneaza si ca "inaltator" de scaun pt copilasi mari, de 4-5 ani. Din pacate, noi l-am primit din SUA, aici nu se gaseste. Iti recomand insa scaunul atasabil la masa, au la Chicco unul la vreo 200 ron, are verisoara mea si a fost f multumita de el. SI la noi e probl cu spatiul, asa ca asta care se ataseaza la un scaun normal a picat manusa. Al nostru e f stabil, la cel postat de tine mi s-a parut cam precar siste de prindere, mai bine ala care se prinde de masa. Sau unul "clasic". Cu cele de lemn am dubii si eu. Succes!

Eu am alta dilema...sa ii mai iau tarc, in conditiile in care am patut de voiaj? Avantajul tarcului e ca e mai mare, are inele de care se poate tine si ridica si are plasa transparenta. Patutul de voiaj are plasa aia cam "neagra", nu prea vezi prin ea. Dar sunt niste preturi la tarcuri de m-a luat inima. Voi luati tarc?

Indemnizatia de 85% nu a intrat, cred ca au ei o intarziere, am discutat cu mai multe mamici in parc si nu au primit. La mine ar trebui sa fie prima luna si asteptam cu infrigurare ziua de 17. Sper sa fie o intarziere generala si sa nu ma mai amane cu o luna ca nu mai rezistam

Pupam fetele si bebeii

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Referitor la Marea Intalneala de la Moeciu , dupa centralizarea datelor mai astept un semn (si niste bani ) de la : Maria_k, Denisamada si de la Inapreda disparuta fara urma

Pt doritoare au mai ramas libere 3 camere din totalul de 20 la pensiunea aceasta http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor am si eu o intrebare. As vrea sa merg cateva zile la Baile Felix si nu stiu daca pot sa fac baie in strandurile cu apa termala, avand in vedere ca inca alaptez exclusiv.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Mai pe seara avem si noi intalneala cu doamnele si domnii de la Bucuresti adica David, Olga si Chitibus !! abia astept !!!

Si la anu' sper sa va cunosc pe toate (sau pana atunci )

Alexandra s-a culcat sa fie odihnita pe diseara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

novus, in scaunele de lemn, pana la 4-5 ani. Partea de jos, pe care se sprijina piciorele, se regleaza la ce inaltime vrei, iar partea din fata cu tava aceea se da jos, deci copilul se poate urca singur.
Aici cele de lemn sunt cele mai folosite. Stiu ca se gasesc huse pt cele de lemn, dar eu cred ca o sa improvizez una. Pana nu sta bine in fundulet, nu-l pun in scaun, fac ca Floric( de idee) cu suportul de la cadita sau il pun in sezlong, vad eu unde-i convine.Dar pana atunci mai avem o luna.

Timi si celelalte fete, eu inca astept raspuns la intrebarea cu subtierea piureului din legume fierte la abur.

4 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Eu am alta dilema...sa ii mai iau tarc, in conditiile in care am patut de voiaj? Avantajul tarcului e ca e mai mare, are inele de care se poate tine si ridica si are plasa transparenta. Patutul de voiaj are plasa aia cam "neagra", nu prea vezi prin ea. Dar sunt niste preturi la tarcuri de m-a luat inima. Voi luati tarc?

Indemnizatia de 85% nu a intrat, cred ca au ei o intarziere, am discutat cu mai multe mamici in parc si nu au primit. La mine ar trebui sa fie prima luna si asteptam cu infrigurare ziua de 17. Sper sa fie o intarziere generala si sa nu ma mai amane cu o luna ca nu mai rezistam

Pupam fetele si bebeii

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

La noi patutul de voiaj are lateralele din plasa alba asa ca e ok
Oricum tarcul e un pat de voiaj fara nivelul de sus asa ca nu o sa cumpar

Si eu astept banii de CIC, tot prima luna ar fi sper sa am o surpriza placuta pe card

Mergi la inceput