Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Fetelor am si eu o intrebare. As vrea sa merg cateva zile la Baile Felix si nu stiu daca pot sa fac baie in strandurile cu apa termala, avand in vedere ca inca alaptez exclusiv.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

eu merg si am mai fost la Gyula care are tot apa termala si am facut baie fara problema (si alaptez exclusiv )

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

adee, noi am fost la baile felix cu bestiocul acum o luna si am facut cu totii baie
Bestia a luat si primele lui lectii de innot si a fost super incantat. Iti recomand sa cauti cazare in Sanmartin care este langa baile felix si este mai ieftic cu 20-30%. Distanta de la vilele din sanmartin la bazinele din felix este de maxim 2 km. Noi am stat la vreo 800 de metri de bazine. In plus cu bebenaci e bine sa mergi la strandul apolo pt ca este mult mai liber
si distractie placuta

Floric, chiar ai luat 85% din salariu deja????

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

novus, in scaunele de lemn, pana la 4-5 ani. Partea de jos, pe care se sprijina piciorele, se regleaza la ce inaltime vrei, iar partea din fata cu tava aceea se da jos, deci copilul se poate urca singur.
Aici cele de lemn sunt cele mai folosite. Stiu ca se gasesc huse pt cele de lemn, dar eu cred ca o sa improvizez una. Pana nu sta bine in fundulet, nu-l pun in scaun, fac ca Floric( de idee) cu suportul de la cadita sau il pun in sezlong, vad eu unde-i convine.Dar pana atunci mai avem o luna.

Timi si celelalte fete, eu inca astept raspuns la intrebarea cu subtierea piureului din legume fierte la abur.

Keutu cheliutu 4 luni

mersi
si eu deocamdata am pus-o in sezlongul nostru care se face si scaun adica nu se mai leagana si se ridica spatarul dar nu o sa pot la nesfarsit sa ii dau sa manance acolo, plus ca eu (adica sotul ) stam pe taburet cand ii dam papa

Mergi la inceput

Novus, chiar as vrea sa mergem numai pe noaptea de sambata spre duminica pentru ca ma ingrozeste sa merg ore in sir in coloana cu bb in masina. Prefer sa plec dimineata la 3 si sa fie drumul liber, mai ales ca la ora aia si bb doarme si pot sa conduc in linishte (al meu sotior e belea ambulanta la volan asa ca nu prea conduce decat in caz de extrema urgenta)
Te rog frumos sa-mi confirmi daca se poate, macar pe pm. Sau dak nu
Mercic anticipat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Novus, chiar as vrea sa mergem numai pe noaptea de sambata spre duminica pentru ca ma ingrozeste sa merg ore in sir in coloana cu bb in masina. Prefer sa plec dimineata la 3 si sa fie drumul liber, mai ales ca la ora aia si bb doarme si pot sa conduc in linishte (al meu sotior e belea ambulanta la volan asa ca nu prea conduce decat in caz de extrema urgenta)
Te rog frumos sa-mi confirmi daca se poate, macar pe pm. Sau dak nu
Mercic anticipat

se poate, nici o problema !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Yeee, in sfarsit mi-au intrat primii bani pe CIC!! Au intrat impreuna cu alocatia pe august. Dupa ce-am platit rapid facturile am ramas cu ceva mai mult de jumate din ei
Vreau sa vad si eu poze cu scaunel de lemn din Ikea, please. Io de lemn as prefera pentru ca sincer, mi se par mai frumoase, urasc atata plastic, mai toate obiectele pentru copii sunt din plastic!!! Noroc ca am totusi 2 luni la dispozitie in care sa-mi bat capul cu asa ceva, asa ca discutiile voastre, comparatiile intre modele si pozele imi sunt de mare folos.
Am vazut si pozele recente din parc...apoi tufete!!! La voi chiar ca parca A VENIT BARZA, nu se vede ca ati fost gravide nu de multa vreme! Sunteti incredibile...Io-s mai degraba surata de suferintza cu Dyana, desi sunt multumita de mine ca in ultimele 2 saptamani am reusit sa incap in inca 3 perechi de pantaloni care-mi veneau doar ceva mai sus de genunchii dolofani acum oluna. Cura de slabire nu fac, no way, doar ca totusi parca nu mai fac asa excese culinare de-a dreptul orgiace Pisik, din cate am vazut in poze mi se pare ca si sotul tau a slabit! L-ai pus la ceva regim sau s-a pus singur? Sau fiindca ziceai ca face sport? Io abia ce ma mai trantesc pe jos la cate 50 de abdomene, cand imi amintesc (rar!)
Of, ce-as veni si io la marea intrunire...chiar nu pot anul asta, n-am ce fe face. Gaza, ai fost tare, dar cu Manole chiar ca n-am veni, in primul rand spre binele lui (e un moshulica, un batranel cu tabieturi, nu l-as scoate din rutina lui) in al doilea ca el ocupa TOATA bancheta din spate, deci n-am putea s-o luam nici pe Sophiphi cu scoica ei:))). Manole are 55 kile dupa operatie, deci dupa ce a slabit la greu (cand era in forma maxima, acum 5-6 ani, avea 78) dar tot nu e ca pufuletele Siminei. Asa...Apropo de Gaza: stiu ca puse una langa alta nu semanati (tu si pitica) dar asculta-ma pe mine, ca aveti ceva in comun, asa...o gingasie aparte, se vede clar ca sunteti mama si fiica, nu stiu cum sa explic mai bine: chiar dacanu semanati la trasaturi, e copilul care ti se potriveste!
Aris, ce carucior smekeros are Alexandros acolo, pfuuuu...e grozav. Parca-i din seriale SF
Iar m-am intins ca o gelatina si tot nu-s sigura ca am scris tot ce vroiam!!:))
Aaa, da: chato oare e rupta dupa munca de nu mai apare? Hehe!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Yeee, in sfarsit mi-au intrat primii bani pe CIC!! Au intrat impreuna cu alocatia pe august. Dupa ce-am platit rapid facturile am ramas cu ceva mai mult de jumate din ei

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Aoleuu !! o sa vizitez si eu bancomatul, o fi cardul plin de bani si eu nu stiu !!

Ilinco, chiar imi pare rau ca nu ne vedem la munte !! esti super simpatica !!

Nici Alexandra nu seamana la fizic deloc deloc cu mine dar la fire sunt convinsa ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pisik multumesc de sfaturi..vreau sa ma uit acu si la scaunelul vostru ala din sua..in poze..
tare as vrea sa pot incerca scaunelele astea de se atasaza mesei..sa vad eu cat de stabile sunt..
cel gasit de mine care se pune pe un scaun normal de bucatarie intradevar nu stiu cat de stabil este..dar se pate face stabil..de catre noi..uff..nu stiu deloc ce sa fac..ce am facut prin car4 nu mi-a placut deloc..cele din ikea sunt ok..dar la cele din lemn n-am vzut sa se dea ceva jos sa poata urca bebe cand e mai mare in ele..exista huse de cumparat..putem atasa o husa la cel de lemn..

acum ii dau sa pape in scoica..dar mi-e greu sa vin cu ea din masina tot timpul..deaia sunt asa dispe:P

ink mai caut..

cred ca o sa pun linkuri si va rog pe voi sa va ganditi si pt mine..poate asa iese ceva:D unde-s multi puterea creste

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

...esti mortala...abia astept sa te cunosc, in primul rand ca sa vad de ce te plangi atat....nu cred ca ma depasesti
27+ cu Maya Andreea

facem pariu????? la burtica nu (ca macar acolo am scazut, ca inainte de sarcina nu aveam deloc burta), da' la bulane si la fuuund... te fac oricand.... te umilesc daca ma pun langa tine ; si dosu' dupa ce ca e cat casa mai e si bombat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Novus mercic de raspuns prompt

Despre scaunele: cele de prins de masa sunt cele mai faine, dar, trebuie sa ai masa super solida si stabila ca altfel se poate inclina cu tot cu bb.
Ca si raport calitate/pret cele mai faine sunt cele din ikea. Eu ma uit la scaunele de acum un an de cand am aflat de bb

Mergi la inceput