Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 5
Leeloo21 spune:
hello!
doarme puiul dar trebuie sa fac dus sa spal tot ce am folosit la bucatarie pt masa de fructe cu branzica..asa ca scriu repede..
la mare a fost superb..ne-am plibat prin mamaia si prin eforie, desi noi am stat in constanta..tudor a atins nisipul cu piciorusele..a fost f cuminte si s-a adaptat super bine! pun poze cand le descarca tati..azi sper
novus..punem si noi banii astazi..
fetelor sunteti superbe si de azi ma reapuc de cura..cred ca o sa abordez schema ancai cu nimic de bagat in gura dupa ora 6..sa vad daca merge..si miscare ca nu se mai poate..sunt o elefantica si asta se vede rau in poze

voi toate sunteti superbe!!!
si mai scriu..k tare imi este dor de voi!
am vazut poze superbe cu bebitii!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Floric spune:
Intru repede sa va spun ca am reusit SA ARD supa de legume. Adica, am copt legumele, atat de mult a secat. Solutia: ori renunt la net, ori renunt la diversificare. Astept indrumari sa aleg solutia dreapta![]()
Ma duc sa stau langa aragaz sa nu patesc rusinea din nou.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
petrean spune:
floric..iti dau eu raspunsul ideal..niciuna..ori pui la fiert incet..ori fierbi in oala minune(cucta)si asa isi pastreaza si proprietatile![]()
adik..nu renunt eu la forum..cu 3 copii..si renuntati voi??
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 fetelor sunteti superbe si de azi ma reapuc de cura..cred ca o sa abordez schema ancai cu nimic de bagat in gura dupa ora 6..sa vad daca merge..si miscare ca nu se mai poate..sunt o elefantica si asta se vede rau in poze ![]() ![]() ![]() voi toate sunteti superbe!!! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 |
aoleu nu te mai vaita galusca mea!!!! tu esti grasa? pai eu cand am vazut pozele am zis ca nu mai vin cu voi la munte

de unde aveti frate siluetele alea??? pai eu ma rostogolesc prin casa cat de rotunda sunt; imi e si rusine sa vin cu voi
poate macar cu ocazia asta ma ambitionez sa dau si eu 2-3 kg jos pana mergem la munte, macar sa nu modifice aia usile la pensiunewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Leeloo21 spune:
stam acasa in dimineata asta..nmu mai iesim nicaieri..e mult prea cald..
noi am inceput diversifcarea cu suc de mar..a ajutat la cacuta si deaia..o lingurita..doua si apoi cat a vrut din bibe..spoi suc de mrcov..si tot asa..
de sapt viitoare incepem supita..acum suntem la masa completa de la 10 de fructe cu mar ras si branzica si apoi suc din mai multe fructe..il tine si 3 ore mancarica asta..
floric..nu renunta la forum!!! dar fii atenta..cu focul nu e de joak! 
fetelor..voi v-ati luat scaunele de masa pt copilasi? va rog postati poze cu ele..si pretul si de pe unde le-ati luat?..noi am vrea sa fie cu masuta..dar eu vreau sa se si plieze..k loc nu prea mai avem in casa..am pus ochii pe cel de la ikea..e super..dar poate voi aveti si alte variante
diseaza mergem sa-l cumparam daca altceva nu gasim panha atunci..
cel negru vacuta de la ikea nu are masuta..
nasterea in apa
pozici dragute
petrean spune:
eu am un scaun de la andrei...e super bun..si sunt f multumita..de curand i-am schimbat la o marochinarie musamaua..si e in stare f buna..se lasa pe spate la 3 nivele..masa iar se regleaza in spate-fata la 3 nivele...si se pliaza cu totul. Mai am de luat unul![]()
asta e
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
Leeloo21 spune:
bogdana stiu scaunelul asta..l-am vazut la prenatal..dar e tare scump..adik este cam 4 mil..sau mai mult parca vreo 5..ar fi super asta..dar deh..nu ne permitem..oricum e super! 
nasterea in apa
pozici dragute
petrean spune:
nu draga mea leloo...a fost 210 ron..si e de la cam(nu investesc in lucruri aiurea)...mai ales ca acum cam am la dublu sau triplu exemplar(imi deschid bazar)
noua ne-a trebuit ceva tapan..sa nu avem surpize..si sincer...su super..il recomand tuturor!
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
uite..am gasit www.okazii.ro/catalog/22274194/SCAUN-DE-MASA-CAM-NEONATO.html#galerie" target="_blank">aiciscaun de la cam
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
asta e exact la fel...numai alta culoare
iar e reclama..la astia totul e reclama...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra