Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ca inaltime a crescut ceva si al meu dar el a plecat doar de la 49. acum are 68. babele zic ca o sa fie inalt ca are talpa mare...sa speram, ca doar e baiat,asa ar fi frumos. oricum se face el mare de la polo

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris ce cauta bebe Alex in chiuveta de la bucatarie? Oare pregateati sucul impreuna .
Leeloo bb Tudor pare tare incantat de mare ,ce ati mai crescut si voi
Mihaela

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mie pediatra mi-a spus 1,5%....acuma na...e clar cate bordeie atatea obiceie
Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Intrebare: ce fel de lapte se foloseste pentru "efectuarea" branzicii de vaci? Adica cu cata grasime:1%, 1,8%, 3,5%? Sau pot lua de la piata - ca oricum il fierb- o fi prea gras?

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

3,5. Daca e slab laptele nu iti iasa branzica. Am incercat din lapte de vaca, nepasteurizat in idee ca stiam de la cine e luat si oricum l-am fiert pana i-au sarit capacele. Branzica a iesit altfel la gust, cum sa spun, mai aspra, si Luana nu a mancat-o.
Eu folosesc Brenac sau Mili rosu, cu 3,5 % grasime, si din jumatate de litru imi iasa cat sa-i dau de 2 ori.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

25 martie 2009

al meu se pare ca este cel mai turbat din toti mi-a zis sa-i fac din lapte praf pana la un an

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cum vorbeste puiul meu cu ratusca http://family.webshots.com/photo/2490449710104140961IpTTyU

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

mai fetelor a zis cineva ca are o bona super buna pe care a pus-o pe liber de nevoie....dar am uitat cine.ma ajutati? am o prietena buna care nashte curand si are mare nevoie de ajutor dar vrea pe cineva recomandat

25 martie 2009

Mergi la inceput

cum sa nu discute cu ea daca are o asa pozitie strategica

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

cum vorbeste puiul meu cu ratusca http://family.webshots.com/photo/2490449710104140961IpTTyU

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
cum vorbeste puiul meu cu ratusca http://family.webshots.com/photo/2490449710104140961IpTTyUwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009minunea noastra David
Hi, hi, chiar ma intrebam pe unde umbli de nu ai mai intratmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aris, cred ca simona mami.

4 luni

Mergi la inceput

nebuna de sora-mea...ia bagat mai intai picioarele si ince incet....cand vin eu de sus gasesc copilul in chiuveta bineinteles foarte fericit

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Aris ce cauta bebe Alex in chiuveta de la bucatarie? Oare pregateati sucul impreuna .
Leeloo bb Tudor pare tare incantat de mare ,ce ati mai crescut si voi
Mihaela

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

of si simona nu a mai intrat de o veshnicie.
o sa-i dau un pm. multumesc

Citat:
citat din mesajul lui Kea

aris, cred ca simona mami.

Keutu cheliutu 4 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput