Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vai monica ce poezioara superba!!!

si eu vreau sa-l masor azi pe tudor..cred ca e mare mare!

capitol nou face cineva?

incarc poze acum pe picasa

lapte de 3.5%...azi incerc si eu reteta cu lamaie..sa vad ce iese..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_tea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna mamici!

Antonia si Iulia,bebeluse de IliesClara

Maria Teodora,bebe de bubu_tea

Am vazut poze cu fetitele Clarei, absolut adorabile! Pacat ca nu mai scrie si pe la noi, mai mult la gemanuti intra. Sa ne zica cu ce-a fost rasfatata ca la ea era obiceiul cu "dusul de mancare" la lauza!

Aris, foarte fain caruciorul! Sa-ndraznesc sa-ntreb cat a costat? Presimt ca voi avea un episod de apnee daca-mi zici! Oricum sa-l stapaneasca sanatos si sa stea cat mai mult in el ( un fel de amortizare a investitiei!)

Si eu prospectez piata pentru un scaun de masa, e musai, ca acum ii dau ori in carucior ori in scoica si daca se pateaza ( si se intampla frecvent ) frec de-mi vine rau sa scot "urmele diversificarii". Cred ca o sa mergem tot pe Chicco, vazusem ceva fain de la Inglesina dar e-o caruta de bani si acu' chiar nu-mi permit!

Intrebare: ce fel de lapte se foloseste pentru "efectuarea" branzicii de vaci? Adica cu cata grasime:1%, 1,8%, 3,5%? Sau pot lua de la piata - ca oricum il fierb- o fi prea gras?

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Multumim mult de tot pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Alina, admirat motul! Si ochisorii! Si zambetul! Si rochita!

Monica, foarte draguta poezia si intr-adevar, e numai buna de-un santaj sentimental! E bine de retinut, facem rost de "arme" de pe acum!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ma tot uit pe poze si mi se pare ca aveti niste copilasi luuungi, lungi de tot. Cam cati cm aveti? Noi, doar 64.

mami de Silvia Ioana

Noi doar 62 cm. Cred ca e cea mai micuta la inaltime inca.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Nu e cea mai mica. maiuta are 60cm la controlul de 4 luni

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

azi eu si flo sarbatorim 3 ani de casatorie asa ca va invit la petrecere. nu/mi vine sa cred ce repede trece timpul...

monica, am copiat poezioara. f frumoasa!

crina la 5 luni avea 72 cm, adica a luat in 5 luni 22 cm ceea ce am inteles ca e mult. o sa fie inalta da are cu cine semana ca toti suntem inalti in familie.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

poze de la mare

poftiti si vizionati un bebe rasfatat

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

frumoasa printesa ai bubu..m-am uitat la album...si ce mare bs-a facut..era o gamalie de fetita...mik k si tudor

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

pus poze noi pe picasa...revin

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mie pediatra mi-a spus 1,5%....acuma na...e clar cate bordeie atatea obiceie

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Intrebare: ce fel de lapte se foloseste pentru "efectuarea" branzicii de vaci? Adica cu cata grasime:1%, 1,8%, 3,5%? Sau pot lua de la piata - ca oricum il fierb- o fi prea gras?

3,5. Daca e slab laptele nu iti iasa branzica. Am incercat din lapte de vaca, nepasteurizat in idee ca stiam de la cine e luat si oricum l-am fiert pana i-au sarit capacele. Branzica a iesit altfel la gust, cum sa spun, mai aspra, si Luana nu a mancat-o.
Eu folosesc Brenac sau Mili rosu, cu 3,5 % grasime, si din jumatate de litru imi iasa cat sa-i dau de 2 ori.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - superba motzataparca s-a facut si mai frumoasamaaai dar ce de fete cu ochi albastri...o sa ii inebuniti pe baieti

leeloo - daca are unde manca e mai bine sa ashteti...poate gaseste cineva ceva deshtept. eu nu mai puteam sa ii dau in caruciorul cel nou ca muream de nervi daca il pata.

mababei - hmmm mai bine nu iti zic cat a fost. oricum trebuie sa il scot pe cel vechi la mezatz ca sa ma mai impac cu ideea. sper sa il "amortizam" la greu,merci

25 martie 2009

Mergi la inceput