Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 22
bubu_tea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Bubu, multumesc de intentie. Tot nu m-am prins care e, dar asta e. daca poti spune modelul,si atat. nu mai pune link. Pune doar numele modelului ca stim noi ca e Bert. Am vazut in reclama de la Plus, un magazinas ce se vrea supermarket (mie imi place care are tot felul de produse care nu se gasesc in nici un alt mare hiperm), scaun de bebe la 80 lei.Ma duc azi sa vad ce poate. Din imagini nu imi dau seama ce firma e, dar daca imi place eu zic sa ma incumet. www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Buna,
Modelul este Bert Bravo, eu il am pe cel cu portocaliu si gri.
Daca dai cautare pe google pentru bertoni scaun de masa o sa-l gasesti cu siguranta.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mababei Intrebare: ce fel de lapte se foloseste pentru "efectuarea" branzicii de vaci? Adica cu cata grasime:1%, 1,8%, 3,5%? Sau pot lua de la piata - ca oricum il fierb- o fi prea gras? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
3,5. Daca e slab laptele nu iti iasa branzica. Am incercat din lapte de vaca, nepasteurizat in idee ca stiam de la cine e luat si oricum l-am fiert pana i-au sarit capacele. Branzica a iesit altfel la gust, cum sa spun, mai aspra, si Luana nu a mancat-o.
Eu folosesc Brenac sau Mili rosu, cu 3,5 % grasime, si din jumatate de litru imi iasa cat sa-i dau de 2 ori.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
alina.n spune:
multumim fetelor

hmmm vad ca va laudati ca dormiti pana la 10 sa inteleg ca doar printesa mea si-a schimbat programul cu trezitul de multe ori pe noapte?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
cativ13 spune:
Ma tot uit pe poze si mi se pare ca aveti niste copilasi luuungi, lungi de tot. Cam cati cm aveti? Noi, doar 64.mami de Silvia Ioana
bubu_tea spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 hai k m-am chinuit sa scriu si nu stiu ce nu a mers ca nu apare mesjul ![]() eu ii dau humana 2 ..7 masuri adik 240ml..cam atata iese..bea 200-220..dar mai bine sa fie..cateodata chiar tot..luna trecuta a luat 500gr..credeam k e putin..dar se tine bine bebele meu ![]() a papat cu lingurita piure de supa..legune..i-a placut tare mult..mai mult k marul cu branzica..si apoi i-am dat la bibe zeama in care au fiert legumele..a baut 30ml si a adormit..cand se trezeste ii dau laptic..cat o mai vrea sa bea. mai face vreuna din voi asa? supa cu lingurita apoi zeama? pun poze de la mare:D ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Asa i-am dat si eu initial, dar ca sa fiu sigura ca-mi manca cantitatea de legume, i le pasez si le amestec cu zeama de la supa, mananca foarte bine, doar stii.
Bravo, ma bucur ca i-a placut
alina.n spune:
cati si noi tot pe acolo , cred ca depinde si cum au fost facute pozele :)
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Ma tot uit pe poze si mi se pare ca aveti niste copilasi luuungi, lungi de tot. Cam cati cm aveti? Noi, doar 64. mami de Silvia Ioana |
Noi doar 62 cm. Cred ca e cea mai micuta la inaltime inca.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mababei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
3,5. Daca e slab laptele nu iti iasa branzica. Am incercat din lapte de vaca, nepasteurizat in idee ca stiam de la cine e luat si oricum l-am fiert pana i-au sarit capacele. Branzica a iesit altfel la gust, cum sa spun, mai aspra, si Luana nu a mancat-o. Eu folosesc Brenac sau Mili rosu, cu 3,5 % grasime, si din jumatate de litru imi iasa cat sa-i dau de 2 ori. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Multumesc!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
alina.n spune:
rivali noi papam app 900 ml pe zi de laptic(laptele meu)
dar altceva inca nu i-am dat apa/ceai /sucuri
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Ayla21 spune:
Sa va povestesc. Noi suntem intr-un fel de renovare.
Ca nu ne mai incapem in atata casa. Si incercam sa exploatam fiecare coltisor, sa facem ceva mobilier pe masura. As avea mult de povestit. Nu asta-i idee. Si nici ca am mutat aerul conditionat ca sa nu mai bata direct si de azi dimineata sunt cu casa pe dos, ca dupa ce l-au mutat minunat, si au terminat totul, si eu curatenia, au realizat ca undeva e un scurt si nu se poate regla nimic la el. Inca se chinuie sa-i dea de cap.
Deci... Claudiu a invatat o poezie. Si e adorabil cum o pronunta si gesticuleaza el.
"Puiul o sa creasca mare!
Pan’ la luna? Pan’ la soare?
Poate nu asa de mult,
Zise vantul! Eu ascult!
Pan’ la nori sau pan’ la stele,
Ca sa merg cu capu-n ele?
Nici asa, ca nu esti zmeu!
Poate pan’ la curcubeu?
Stiu si eu? Problema-i gata!
O sa cresc mare cat tata!"
Acum am cu cel santaja cand nu vrea sa manance.