Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

lysbeth, biscuiti po****ri eu cumparam (acum cateva luni) din Auchan (Titan) la produsele care se vand la vrac, doar acolo am gasit

petrean,si noi luna asta tot 200 de grame am luat,i-am introdus cerealele seara si la sf sapt merg cu el iarasi la cantar. Daca nu ia in greutate cred ca merg si eu la analize. Imi este teama de anemie. Al meu nici nu prea mananca.

Fetelor care le dati formula bebelusilor, cam cat mananca la o masa? De cate ori pe zi? Daca le dati cereale cate cupe le puneti si la cate mese? O gramada de intrebari.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

lysbeth, biscuiti po****ri eu cumparam (acum cateva luni) din Auchan (Titan) la produsele care se vand la vrac, doar acolo am gasit

petrean,si noi luna asta tot 200 de grame am luat,i-am introdus cerealele seara si la sf sapt merg cu el iarasi la cantar. Daca nu ia in greutate cred ca merg si eu la analize. Imi este teama de anemie. Al meu nici nu prea mananca.

Fetelor care le dati formula bebelusilor, cam cat mananca la o masa? De cate ori pe zi? Daca le dati cereale cate cupe le puneti si la cate mese? O gramada de intrebari.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

noi tocmai de asta mergem la anlize..cu tot cu fructe/supa..cereale..am luat ..f putin...lapte papa 4 5 mese...a cate 150 maxim 180 ml
cerealele..de la milupa..eu le fac la ochi..asa le faceam si la andrei, si un pic mai subtiri.ca doar nu-i dau mamaliga...ii pun cam 5 lingurite...6..si le fac cu apa..la mine totul e ori 2:))
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Cred ca ma las de meseria "diversiunii". Azi nu a vrut nici macar o picatura din scursura aia de sosete (asa ia zis sotul). Desi am incercat sa ii dau de 2 ori, inainte sa iesim afara pe la 12, si dupa, cand sigur ii era foame. Nici un gand.Ba mai mult icnea cand ma apropiam cu lingurita. Daca luni tot a luat 2 lingurite, ieri una, azi niciuna, concluzionez ca maine nu are sens sa ne mai chinuim.. Aa, si ieri si azi ia-am dat doar zeama cu urme fine de morcov pasat. Deci, nici macar apa aia chioara nu ii face place. Asa ca tot tzatza e baza. Eu am lapte de dau pe toti peretii si stau sa ma frec cu un morcov si un pastarnac. Mai incerc si maine daca nu, mai astept totusi sa faca 6 luni. Si nu cred ca a murit vreun copchil ca nu a mancat scursura. Mai las sa treaca caeva vreme si o luam si noi mai civilizat cu sucuri. Si cand voi merge la dr ii spun ca a mancat Raru scursura de a stat cu coatele pe masa.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hai k m-am chinuit sa scriu si nu stiu ce nu a mers ca nu apare mesjul

eu ii dau humana 2 ..7 masuri adik 240ml..cam atata iese..bea 200-220..dar mai bine sa fie..cateodata chiar tot..luna trecuta a luat 500gr..credeam k e putin..dar se tine bine bebele meu

a papat cu lingurita piure de supa..legune..i-a placut tare mult..mai mult k marul cu branzica..si apoi i-am dat la bibe zeama in care au fiert legumele..a baut 30ml si a adormit..cand se trezeste ii dau laptic..cat o mai vrea sa bea.
mai face vreuna din voi asa? supa cu lingurita apoi zeama?

pun poze de la mare:D

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Sa sti ca nici Maiuta mea nu mananca cine stie ce. Eu ii dau cam la 3 ore jumate si mai mult de 100ml nu vrea, asta cand mananca la bibe ca eu ii dau o masa san o masa bibe, asa ca la san s-ar putea sa manance mai putin. Eu cereale nu ii dau inca pt ca e constipata, dupa ce rezolvam problema cu kk o sa-i dau si eu la masa de seara poate asa nu se mai trezeste dupa papa noaptea

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aris, esti shoppoholica :P.
Mie de-mi spunea suma asta la casa ziceam: okeiu, dar stati sa-mi intre indemnizatia pe septembrie.
Olishka, imi inchipui ca daca i-ai da lapte si de sete (cum fac eu cu Sophiphi cand e foarte cald si cere, ia 2 guri si gata), David nu s-ar lasa pana n-ar goli tzitzi dintr-o sorbire. Asa-mi place de el, in pozele de pe shezlong are o alura de mare boss, de director, de presedinte de companie...de ceva important, in orice caz! :)) Cu cine seamana, ca tot incerc sa vad asemanari cu unul dintre voi dar deocamdata nu-mi reuseste, poate cum e asa blondutz...
Eu ma gandesc sa introduc diversificarea cam la o saptamana dupa vaccinul de 6 luni; inainte in niciun caz, ca daca vomita cumva, sau are diaree sau ceva n-o sa stiu daca de la vreun aliment sau de la vaccin!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Eu zic ca trebuie sa semene cu mine, ca doar eu ma chinui cu el

Olga, mamica lui David iepurasul

Se spune ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele. La noi se verifica, Ioana seamana foarte bine cu sotul meu(Bogdan), toata lumea ii spune Bogdana. Poate se verifica zisa si la voi si David va semana cu mamica lui cea superba

mami de Silvia Ioana

Io cred ca deja seamana pe Olga

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

Antonia si Iulia,bebeluse de IliesClara

Maria Teodora,bebe de bubu_tea

Am vazut poze cu fetitele Clarei, absolut adorabile! Pacat ca nu mai scrie si pe la noi, mai mult la gemanuti intra. Sa ne zica cu ce-a fost rasfatata ca la ea era obiceiul cu "dusul de mancare" la lauza!

Aris, foarte fain caruciorul! Sa-ndraznesc sa-ntreb cat a costat? Presimt ca voi avea un episod de apnee daca-mi zici! Oricum sa-l stapaneasca sanatos si sa stea cat mai mult in el ( un fel de amortizare a investitiei!)

Si eu prospectez piata pentru un scaun de masa, e musai, ca acum ii dau ori in carucior ori in scoica si daca se pateaza ( si se intampla frecvent ) frec de-mi vine rau sa scot "urmele diversificarii". Cred ca o sa mergem tot pe Chicco, vazusem ceva fain de la Inglesina dar e-o caruta de bani si acu' chiar nu-mi permit!

Intrebare: ce fel de lapte se foloseste pentru "efectuarea" branzicii de vaci? Adica cu cata grasime:1%, 1,8%, 3,5%? Sau pot lua de la piata - ca oricum il fierb- o fi prea gras?

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Tot eu , am pus poze noi sa ne admirati motul

http://entertainment.webshots.com/photo/2133245820104125110IBEvhS

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Admiraaaam....si cand ne uitam in propria ograda...cheliuta

mami de Silvia Ioana

Wooooow! Ce frumoasa e!! Si cat par areeee!
Mda, si noi ne pregatim de mot, ca atat avem, in rest abia are parut. Si ala fin si ciufulit.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:

La ce ziceti voi biscuiti popu-lari? Adica ce contin?
Nu e mai bine sa le dati cereale de biscuti care sunt adecvate varstei decat biscuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_tea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

bubu baga un spatiu in linkul postat de tine ca sa nu primesti avertisment..

sau foloseste asta [ url = " http : // LINK " ] NUME [ / url ]
fara spatii
sper ca ai inteles!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

MUltumesc mult o sa incerc sa fac asa....

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput