Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Saby, al meu tot asa facea la 2-3 si chiar 4 zile. De cand cu suculetele face in fiecare zi.

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Saby, al meu tot asa facea la 2-3 si chiar 4 zile. De cand cu suculetele face in fiecare zi.

O super, trag si eu sperante ca si a mea va incepe sa faca. Noi suntem de abia in a 3-a zi de suc de mar, poate pana sapt. viitoare o sa faca si ea singurica fara supozitor. Dupa cat timp a inceput al tau sa faca?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_tea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui bubu_tea

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

noi avem de la fisher price si e super..merge bine de tot..noi coboram in fata sau spatele blocului si se aude perfect..si noi stam la 2..am mai avut unulprimit..si nu se auzea nimic..nu a costat f mult..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Buna,

Iata ca in sfarsit am intrat si eu pe forum. Apropo de scaunele de bebe, noi il avem pe acesta de la Bertoni, cu care ne intelegem foarte bine, lui Bubu ii placer foarte mult in el si masa este maricica, asa ca iti incap tot felul de castroane, castronele si biberoane. Pot sa spun ca nu ocupa nici foarte mult loc in bucatarie.

Neata, Bubu. Bine ai venit pe la noi. De care scaun bertoni ai? Si eu sunt fan Bertoni.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Buna,

Si eu sunt fan Bertoni, mi-am dat seama de asta fara sa vreau, o parte din jucariile lui Bubu a mea sunt Bertoni, scaunul la fel si diverse alte chestii.

Am incercat sa gasesc pe net:

Avertisment: Reclama pe acest forum este interzisa prin regulament. Nu mai publica linkuri catre site-uri care se ocupa de vanzari.

Eu il am pe cel protocaliu. Bubu sta comod in el, avem loc si de jucarii pe masuta pe langa castronele. Mai ales de cand cu marea diversificare. la inceput a fost un pic reticenta, dar acum este super incantata. Stie ca atunci cand o asez acolo sigur primeste ceva bun... :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

bubu baga un spatiu in linkul postat de tine ca sa nu primesti avertisment..

sau foloseste asta [ url = " http : // LINK " ] NUME [ / url ]
fara spatii
sper ca ai inteles!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

leloo..pai eu asa bag mereu...cu url..si cand sunt anumite reclame..nu le ia:(

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

eu n-am avut probleme..dar na...sunt moderatorii astia p faza..

ii dau supita acum..sper sa pape

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Saby, al meu in 2-3 zile nu mai avea probleme. In schimb de la suc de mar simplu mi s-a stricat la burtica. Combinat cu morcov a fost ok la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, floric, merci de sustinere!

am vazut si eu poza cu motata alinei, e super

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

novus, lysbeth multumesc de raspunsuri. Am facut rezervare si duminica plecam la Baile Felix pentru cateva zile. Abia astept sa ma balacesc

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bubu, multumesc de intentie. Tot nu m-am prins care e, dar asta e. daca poti spune modelul,si atat. nu mai pune link. Pune doar numele modelului ca stim noi ca e Bert.
Am vazut in reclama de la Plus, un magazinas ce se vrea supermarket (mie imi place care are tot felul de produse care nu se gasesc in nici un alt mare hiperm), scaun de bebe la 80 lei.Ma duc azi sa vad ce poate. Din imagini nu imi dau seama ce firma e, dar daca imi place eu zic sa ma incumet.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput