Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 19
lysbeth spune:
Gaza, eu in loc de razatoare de sticla , pur si simplu colectez pulpa ramasa de la suc in robot si o reamestec cu sucul pana se face o pasta mai lichida. restul de suc ramas i-l dau la bibe dupa ce termina piureul.
In vreo saptamana maxim doua ar trebui sa le bagam si biscuiti po****ri rasi peste marul cu morcov ca sa fie masa mai consistenta. Problema e ca nu am mai vazut biscuiti po****ri
Daca ati vazut pe undeva dati-mi si mie pontul: unde sa ma duc sa iau macar cativa sa testez sa vad de-i place au ba
Oliska, al tau e mai molcom pt ca e durduliu dar stai linishtita sa vezi ce repede o sa recupereze
Am o prietena cu un baietel care la 4 luni avea 9 kg, era un mic budha. Acum la 11 luni are 10 kg si un pic si e muuult mai atletic si foarte vioi si obraznicut. Maicasa e terminata la cat alearga dupa el toata ziua![]()
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
alina.n spune:
vad ca discutati de scaunele de bb-i interesant sb. noi inca nu stam in fundulet asa ca acum suntem in faza de documentare si primim cu drag sfaturile voastre
vrem si noi sa incepem cu suculet de sapt viitoare asta in special pt ca e putin constipata
am fost la pedi si am facut vaccinul de 4 luni (cel de la stat) si am mai luat 1kg in 1luna si o sapt, se vede clar ca schimbarea aerului i-a prins tare bine...aici chiar ne coacem, se chinuie tare mult sa doarma din cauza caldurii ; chiar voiam sa va intreb cum e la voi noaptea ca a mea se trezeste si de 3 ori sa pape asta de o luna iar inainte imi dormea si 6-7 ore fara pauza
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
Am uitat sa va zic ca am vazut poze foarte frumoase cu bebe-i pe contul comun dar si pe cele ale Luanei
printesuca si pe Alexandrios agatat in copac
si nu numai e tare dulcic Aris vad ca sta deja in fundulet, voinic ce sa mai!!![]()
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
Tot eu
, am pus poze noi sa ne admirati motul ![]()
http://entertainment.webshots.com/photo/2133245820104125110IBEvhS
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Tot eu , am pus poze noi sa ne admirati motul Crestem mari!!! |
cheliuta
mami de Silvia Ioana
lysbeth spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Admiraaaam....si cand ne uitam in propria ograda... cheliuta![]() mami de Silvia Ioana |
Si noi am chelit bestiocul dar fortati de imprejurari
Se tragea de urechi si n-am avut de ales, i-am ras podoaba de roker ca sa stea bine prins leucoplastul peste urechi si cheliuta. Si cand ma gandesc ce pletos aveam
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
cativ13 spune:
Pe mine ma intreaba lumea daca am ras-o
Are ea cateva fire dar sunt blondute si nu se prea vad, ce sa fac?Eu o iubesc si asa, fara perisor, e Cheliuta a mea

mami de Silvia Ioana
saby spune:
Neata si de la noi asa cu intarziere. Noi dormim muuult dimineata,ne trezim pe la 10-10.30, azi s-a trezit la 11. Bine asta cu cele 2 treziri de rigoare noaptea la 3.30 si dimineata la 6. Chiar mai sunt bebei care se trezesc noaptea pt papica? Ca a mea chiar mananca serios noaptea cate juma de ora.ma gandeam sa-i bag cereale seara sa tina de foame dar ea inca e consipata si pana nu rezolvam problema asta nu se poate. Pt. mamicile cu bebe constipat, daca ati introdus sucurile au inceput sa faca normal? Ca Maita mea azi e a trei-a zi si nimic, asa ca diseara iar supozitor
.
Off in alta ordine de ideei, nu ma simt deloc bine. Credeam ca m-au venit rusi pt ca duminica mi-a curs putin, dar se pare ca sunt racita sau am vreo infectie urinara. Asa de rau imi este seara ca nu stiu in ce pozitie sa mai stau. Azi tre sa ajung neaparat la doctor, sper numa sa nu fie plecat in concediu.
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Leeloo21 spune:
alina superb motul!
aris..noi tot scaunel ca al tau am vrut sa luam..dar mai cautam..poate gasesc ceva stabil care se pliaza si cu masuta..astea sunt criteriile noastre..si cam pana in 300ron..
cel de lemn de la ikea..mi se pare cam greu de folosit..desi nasii nostrii il au pt bebita lor acum de 1.6 ani si zic e ok..
ink mai cautam!
bubu_tea bine ai venit..
si la multi ani pt micuta ta Bubu!!!
novus..acumma duc sa pun banii k ieri n-am apucat..
fetele!
olga ma bucur ca ai ajuns bine
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata si de la noi asa cu intarziere. Noi dormim muuult dimineata,ne trezim pe la 10-10.30, azi s-a trezit la 11. Bine asta cu cele 2 treziri de rigoare noaptea la 3.30 si dimineata la 6. Chiar mai sunt bebei care se trezesc noaptea pt papica? Ca a mea chiar mananca serios noaptea cate juma de ora.ma gandeam sa-i bag cereale seara sa tina de foame dar ea inca e consipata si pana nu rezolvam problema asta nu se poate. Pt. mamicile cu bebe constipat, daca ati introdus sucurile au inceput sa faca normal? Ca Maita mea azi e a trei-a zi si nimic, asa ca diseara iar supozitor .Off in alta ordine de ideei, nu ma simt deloc bine. Credeam ca m-au venit rusi pt ca duminica mi-a curs putin, dar se pare ca sunt racita sau am vreo infectie urinara. Asa de rau imi este seara ca nu stiu in ce pozitie sa mai stau. Azi tre sa ajung neaparat la doctor, sper numa sa nu fie plecat in concediu. .Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Eu ma bucuram ca ne-am trezit azi la 8.
Nici mie nu mi-a venit CM si am ceva dureri de burta dar tot aman momentul reintalnirii cu doctorul meu. Sper sa nu fie nimic grav la tine, sabymami de Silvia Ioana