Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 18
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu_tea
Buna, Iata ca in sfarsit am intrat si eu pe forum. Apropo de scaunele de bebe, noi il avem pe acesta de la Bertoni, cu care ne intelegem foarte bine, lui Bubu ii placer foarte mult in el si masa este maricica, asa ca iti incap tot felul de castroane, castronele si biberoane. Pot sa spun ca nu ocupa nici foarte mult loc in bucatarie. |
Neata, Bubu. Bine ai venit pe la noi. De care scaun bertoni ai? Si eu sunt fan Bertoni.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Fetelor, referitor la scaunele de masa, pana la ce varsta mananca cel putin teoretic copilul in acest scaun ?? si la ce pret sunt cele de la Ikea ?? ca sunt in studii de piata Mami lui Alexandra (03.03.09) |
andrei mananca si acum..si are 2,8 ani
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Referitor la Marea Intalneala de la Moeciu , dupa centralizarea datelor Pt doritoare au mai ramas libere 3 camere ![]() la pensiunea aceasta http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#Mami lui Alexandra (03.03.09) |
maria_k e plecata in ungaria..deci cam astepti degeaba sapt asta..cred
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
ieri am fost la cantarit..si surpriza...
au luat cate 200 grame....intr-o luna....drept urmare mergem la hemoleucograma...ca se pare ca mergem pe urma lui andrei cu anemia carentiala...si neasimilarea fierului
odata ce am mai trecut prin asta..nu ma panichez..dar ma enerevaza ideea....

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
Floric spune:
Of, Petrean, ce urata treaba. Vad ca esti experta, dar mai bine erai experta in lucruri mai frumoase. Sanatate si pupici.
Chato, manca-ti-as...
, da' cu un astfel de program
. Ajung sa spun ce bine e in Romania 

. Plecand de la ideea ca ne lasa pana la 2 ani acasa.(doar de-aia e bine in Ro)
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
petrean spune:
mda..floric..mai bine eram experta..insa zau ca tu fac o tragedie din anemie...eu sunt anemica de cand ma stiu..deci au pe cine mosteni...dc m-au mostenit si la alergii..sper sa ma fi mostenit macar si la imunitatea mare(ceva bun)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
Gaza22 spune:
Neata fetele!
Sunt super pozele din parc, nu am timp acu sa va spun impresii dar asa ca un mic rezumat, mamicile sunt superbe,una si una, bebeii sunt extraordinari, toti de la bestiocul lui Lisbeth, voinicul lui Oli, rapidistul lui Ela, Tudor(Leeloo)cel cuminte, bb3 ca o pastila efervescenta (seamana la caracter cu Anca, asa zic eu) pana la vitamina plina de viata a lui Aris, fetitele sunt super cuminti chiar si a lui Pisk (cred ca-i place cu noi si de aceea e cuminte.)E o placere sa fim impreuna si sa auzi zumzetul mamicilor care vorbesc vrute si nevrute si corul bebeilor care seamana (asa cum zicea Oli) cu un cor de broscute pe lac.
Vad ca vorbiti de diversificare si sacunele, eu incerc sa citesc cat mai mult sa ma informez. Noi o sa-i dam sa pape la inceput in leagan ca are si masuta la el, asteptam Babyexpo din septembrie sa completam necesarul de mobilier pt bebe. Si am si eu o rugaminte, fetele care au razatoare de sticla imi puteti da si mie o informatie de unde pot sa iau? si daca nu macar o alta solutie pt ras marul.
Novus am uitat sa-ti spun sa ma treci pe lista definitiva dar cred ca te-ai prins tu, avansul l-am trimis prin Oli. Noi s-ar putea sa ajungem mai devreme decat majoritatea, pe ce nume ai facut rezervarea?
Ilinca imi pare tare rau ca nu ne vom intalni, ca pana la anu mi-se pare o vesnicie, imbatranesc cu zile si dupaia nu o sa ma mai pot rasfata cu laudele tale.
Pup fug ca plance gazulica.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem trei lunite
aris26 spune:
neatza
olga multumim de poze. cand ne vedem data viitoare sa iti arat geanta poate e ceea ce cauti si tu
lisbeth - chiar ca iti trebuie ochelari de cal. babetele am luat si eu o gramada. alea cu plastic pe spate sunt super bune. am mai luat unele cu maneci si vad ca sunt f practice mai ales ca ii place sa isi bage mainile in pahar. premergatorul eu l-am luat dintr-un magazin din auchan militari. nu e nici o marca. aveau vreo 6 modele, le-am probat cu beneficiarul la fata locului si l-am luat pe cel in care statea cel mai bine si i-a placut lui cel mai mult. vezi ca unele sunt proste rau la chilotzelul ala...e din panza subtire si nu il sustin bine. bafta
hehe inteleg ca am inceput diversificarea taman bine, cand am ajuns la 12 lingurite de suc de morcov...pac si dintele![]()
anca - merci mult. io ma gandeam sa ii pasez coaja ca stiam ca are vitamine...dar nu m-am gandit ca nu se digera asa bine. merci
ilinca - pai de ce crezi tu ca nu am mai fost in ikea din ianuarie? ca nu ma pot abtine. noroc ca a inceput sa faca scandal la mijlocul magazinului si m-am grabit
uite ca am incarcat si scaunul vacutza
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLucaLa4Luni#5371557534727176146
25 martie 2009
petrean spune:
gaza..eu am luat dintr-un magazin pentru bebelusi..de la noi..daca vrei iti cumpar si-ti trimit si tie.
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
cativ13 spune:
Buna dimineata! Nu stiu cum s-a pacalit fii-mea de s-a trezit la 8 azi de dimineata, in conditiile in care se trezeste numai la 6jum. A fost boierie
S-a jucat, a mancat, a alergat dupa catei -in brate la mama- si acum
iar. Profit si ma duc sa pap ceva. O zi frumoasa
mami de Silvia Ioana

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09